091130 - Måndag.

Dålig bloggning, jag vet. Men jag bjuder på en Dagens... lista iallafall. Alltid något!

DAGENS...
Frukost:
Jag gick inte upp ur sängen förrän runt klockan 16:00 så det blev ingen frukost för mig... Eller jag gjorde ju iofs i ordning ett glas oboy när jag gått upp så det blev väl min frukost.
Lunch: Inget.
Middag: Potatisklyftor med grönsaker och rödspätta (fisk).
Godis: Inget än så länge. Men förut så kom jag på mig själv med att tänka "Eftersom jag varit duktig och inte ätit något onyttigt idag kanske jag ska belöna mig med något gott..." Haha! Hur ska jag någonsin kunna gå ner i vikt med dessa tankar?
Vill Ha: Jag har inte tänkt på något som jag vill ha faktiskt. Så jag är nog ganska nöjd.
Kläder/Outfit: Inte mycket till outfit, men mjukisbyxor + linne.
Frisyr: Toffs + uppsatt lugg.
Smink: Inget alls.
Humör: Bara bra. Väldigt chill eftersom jag vaknade runt klockan 16:00.
Gjort: Vaknat, druckit oboy, läst bloggar, suttit framför datorn, ätit middag, sett på tv, fixat lite foton i picasa.
Planer: Jag ska ta en sömntablett nu så att jag kan bli trött och somna om 2 timmar. Hoppas att den hjälper idag också så att jag kan somna i någorlunda bra tid. De senaste gångerna som jag tagit sömntablett så har den inte hjälpt lika bra som den brukar göra, snarare ingenting. Jag funderar på om jag ska gå och se på tv, för jag börjar tröttna på datorn då jag har suttit här hela "dagen".
Köp: Inget. Jag har dock fått mitt studiebidrag! Och jag förde över 800:- av det till mitt sparkonto så nu har jag 2000:- där.
Låt: Ingen.
Läser: Uppdaterade bloggar på min bloglovin'.
Tittar på: Tittade på något mordutredningsprogram med mamma förut medans vi åt. Vi brukar kolla på det men kommer inte ihåg vad det heter eller vilken kanal det är nu bara för det.
Bästa: Hmm. Mamma blev glad över lappen! Tog en hjärta-formad post-it lapp igår kväll/inatt och skrev "ha en bra dag" på och satte på kaffebryggaren. Så det var uppskattat!
Sämsta: Att jag vaknade för sent och missade halva dagen. Inte för att jag hade några planer för idag men det är lite surt ändå. Jag skulle ha pluggat idag också, men det har jag inte heller gjort.
Sjuka: Inget. Tack för det.
Väder: Jag vaknade ju sent och då var det redan mörkt ute, så jag vet inte vad det har varit för väder ute idag.
Saknad: Vet faktiskt inte.
Tänkvärda: -
Kom-i-håg: Har inget som jag behöver komma ihåg vad jag vet.1:a Advent.
04:55 AM.

Jag är fortfarande vaken. Sitter i soffan med min laptop.
Jag tog en sömntablett runt 2-tiden för att jag skulle kunna somna i natt, och det tar 1-2 timmar innan den börjar värka men jag är fortfarande vaken och känner ingenting. Dem har alltid fungerat förut så då borde dem fungera nu också. Så jag fattar inte varför jag inte är trött än.

Jag borde nog gå och lägga mig och försöka sova ändå snart. Vem vet när mamma går upp, eftersom hon gick upp tidigt igår. Hon har bokat tvätt-tid till klockan 7 imorgon bitti. Och jag skulle lägga mina sängkläder i tvättkorgen innan dess kom jag på nu, men vi får se om jag orkar riva bort dem. :b Haha.

Nu ska jag nog dra mig mot sängen och försöka sova. Om det inte går så får jag väl prata med Celeborn. :)
Vi hörs senare idag när jag har vaknat. Godnatt!


What I'm thankful for...

♥ Att jag lever och är så frisk som jag är.

♥ Min mamma - För att hon alltid finns till hands för mig, och för allt hon gjort för mig. Det finns ingen som känner mig så bra som hon gör. Vi behöver inte ens prata med varandra egentligen, för hon vet alltid när det är något som är fel. Iofs beror det antagligen på hennes sjätte sinne, men ändå.
Hon är världens bästa mamma, men även min bästa vän. Vi kan göra mer eller mindre allt tillsammans.
Jag önskar att jag får den karriär jag önskar och att jag blir ekonomiskt oberoende, och en av anledningarna till att jag hoppas på det är för att jag vill att min mamma aldrig mer ska behöva oroa sig över något. Det vill jag ge henne.

♥ Att min övriga familj, min katt, och min släkt lever och är friska.

♥ Att jag mår så mycket bättre än vad jag gjort tidigare, och att mitt liv är ganska bra om man ser på de bra bitarna.

♥ Att jag har en del fina människor i mitt liv som är mina vänner.

♥ Att det finns människor i världen som bryr sig så mycket mer om alla andra än sig själva.


Ni får gärna följa mitt exempel och skriva ett inlägg om vad ni är tacksamma över här i världen och i erat liv. Sen kan ni vara snälla och länka till era inlägg så att jag kan läsa igenom dem.


091128 - Lördag.

Hej! :)
Jag gick upp efter klockan 15:00 idag (närmare 16:00, haha). Men när klockan var 06:00 imorse så hade jag fortfarande inte somnat. :/ Och mamma var galen och gick upp då också! Vem går upp frivilligt klockan 06:00 på en lördagsmorgon?! Sen väsnades hon i köket också som är precis bredvid mitt rum, så då kunde jag inte heller somna. Men någon gång efter att hon var klar i köket måste jag ha slocknat.

Jag har rensat igenom en mapp som heter "Foton som ska framkallas!". Förut när jag fixade den så kopierade jag bara alla foton som jag har tagit som finns på datorn och klistrade in i den, så det var en hel del onödiga foton i den som jag inte ens vill framkalla. Men jag har fortfarande tre under-mappar i den mappen att kolla igenom. Det är från Kreta 2007, Cypern 2008 och Kreta 2009. Så det kommer bara bli roligt att kolla igenom de fotona. Men det får jag ta någon annan dag tror jag, för kommer nog inte sitta något mer här framför min stationära dator ikväll.

Jag har potatisklyftor i ugnen som jag ska ta ut om 10 minuter, och sen ska jag värma lax som vi hade igår, och sen är middagen klar. Mamma ligger och sover/vilar, och jag frågade henne för 20 min sen om hon skulle ha mat så idag fixar jag det. :)
Jag kollade just på tv.nu och en Mr Bean-film går på Kanal 5 så vi lär nog äta framför tv'n. :) Och sen klockan 20:00 så börjar Robinson Karibien också och det ska jag se. Jag kollar bara för att Paolo Roberto är med. :b Jag hoppas på att han ska vara extra hård och köra skiten ur dem, haha. :)
Och sen klockan 21:25 så ska jag se på Matrix ReloadedTV3. :) Det är ju Matrix-helg den här helgen på TV3, och den första filmen visades igår.

Jag ska lägga upp inlägget om vad jag är tacksam över någon gång ikväll, så jag har inte glömt det. Men eftersom jag vaknade sent så har jag inte hunnit skriva det än. Men det kommer!

Jag vill avsluta det här inlägget med att säga grattis till Svampbob Fyrkant! :) Den serien fyller 10 år idag så det är marathon av den serien både på MTV och på Nickelodeon idag. GRATTIS Svampbob!


Happy Thanksgiving!

Thanksgiving firas den fjärde torsdagen i november, så jag borde ha skrivit det här inlägget tidigare, men bättre sent än aldrig. Jag vet att Thanksgiving är en högtid som bara firas i USA (och Kanada), men jag tycker om den ändå.
Alla firar Thanksgiving med sin familj, och det är en dag då man tänker på vad man är tacksam för här i livet. Egentligen borde vi tänka på det oftare, men jag tror inte att det är så många som gör det.
Så det är lite synd att man inte firar Thanksgiving över hela världen egentligen, eftersom det är en dag som för gott med sig.
I förrgår (torsdag) när jag var inne på Twitter så var det hur många som helst som skrev vad de var tacksamma för, och det gjorde mig glad.
Som sagt: vi borde tänka på det oftare. Istället för att vara så negativa och elaka mot varandra, som människor tyvärr är.

Så jag tänker skriva ett eget inlägg om vad jag är tacksam över. Men det orkar jag inte göra just nu, så det tar jag imorgon. Ni får gärna göra samma sak och sen lämna en kommentar efter att ni gjort det, för det kan vara roligt att läsa. Jag blir iallafall glad över att läsa sånt.

Om det är någon som firar Thanksgiving som läser min blogg så önskar jag er en HAPPY THANKSGIVING! Hoppas att ni får en fin helg tillsammans med era nära och kära. ♥Natt-inlägg.

Sitter här i soffan och kollar runt på internet. Har på tv'n i bakgrunden men kollar inte. :b
Och på tal om mitt läsk-sug så tog jag den där cola light-burken ändå, och det hjälpte lite mot mitt sug så det var ju bra iallafall. :b Och den var inte lika äcklig som jag minns. :)

Jag avslutade nyss ett väldigt givande telefonsamtal. Not. (Avsluta låter väl bättre än att säga att man lagt på luren? Vadå lagt på luren? Man trycker ju bara på en knapp så är samtalet slut.) Jag tycker inte att det är det smartaste att prata ut om saker när man är onykter så det var mest därför. Iofs är det sant att man alltid är ärlig när man är onykter, så man kanske vågar säga saker man inte vågar annars, men ändå. Men vi skulle höras imorgon. Om han kommer ihåg att ringa dvs.

Jag kanske borde ta och fundera på att gå och lägga mig men jag är inte speciellt trött. Så vi får se hur det blir med det. :b Men vi hörs "imorgon". Godnatt!


Min julkalender!


Här är min fina julkalender. :)
En påse fylld med små presenter i kartonger för varje dag ända fram till julafton. :) Wiho!

Jag har alltid haft chokladkalendrar varje år, så jag skulle vilja ha en i år också. Men jag kan ju inte säga att jag gått runt i mat-affärer på sistone så jag har inte sett någon, och mamma har tyvärr inte heller sett någon. Under alla tidigare år har jag haft chokladkalendrar med vanliga mönster (dvs dem som finns i butiken), men förra året hade jag med Hello Kitty på. :) Och det är såklart det jag vill ha i år igen! Så om någon av er vet vart det finns Hello Kitty chokladkalendrar att köpa så kan ni ju vara snälla att berätta det för mig så jag kan ha en även i år. :)


 Jag julpyntade här hemma i torsdags. Och det här är det som fick vara i mitt rum:


Fast julbocken och isbjörnen är faktiskt mina egna, så det var en självklarhet. ;)
(Mamma säger att isbjörnen inte har något med julen att göra så därför satte jag glitter på den så kan den låtsas vara lucia eller något, haha!)
Sen fick det bli tre tomtar också då jag inte orkade ha något annat i mitt fönster. Och en av våra ljusstakar verkar ha fått ben och gått och gömt sig också, och en annan ville inte fungera.
Glittret ska jag dock sätta upp på gardinen i mitt fönster, och samma sak med ett silvrigt glitter i vardagsrummet. :) Det kanske ger lite mer julstämning om man har tur.
Jag vill ju egentligen ha vårat hem julpyntat ÖVERALLT så att man får en riktig julstämning men vi har inte så mycket saker, plus att det är dyrt att köpa nytt och jag är inte rik. Synd för mig som älskar julpynt. :(

(Jag tänkte att jag lika gärna kunde ha dessa två saker i samma inlägg så det inte blir så tjatigt.)091127 - Fredag.

Hej! :)
Sorry att jag inte har bloggat tidigare, men jag vaknade runt klockan 14:00 när mamma kom hem. Jag skulle ha gått upp tidigare och jag hade ställt alarm på min mobil också för att jag skulle gå upp men det ringde inte. Och jag har inget minne av att jag stängt av det. Den där mobilen försöker lura mig aprilo.
Men jag gick iallafall upp då när mamma kom hem. Bra det.

Hon hade förresten med sig en present hem också! En julkalender till mig i form av presenter alla dagar fram till den 24:e december. :) Precis som jag har sagt förut att jag vill ha, men jag hade inte någon tanke på att jag skulle få en sån. Och den är från Body Shop också så jag vill nog inte veta vad den kostade, hihi. Men jag ser fram emot att få öppna första paketet på tisdag iallafall! :) Och jag har redan tagit kort på det så att ni ska få se och få dreggla lite, så jag ska försöka lägga upp det snart.

Jag har alltså inte gjort så mycket idag eftersom jag vaknade lite sent. Men jag har pluggat (som jag sa att jag skulle göra, så det är bra) och gjort 2 stycken diagnoser på läroplattformen (öh, via internet.. vet inte riktigt vad det heter?) och jag fick nästan alla rätt på båda så det var ju bra. :) Nu är det helg och då är jag ledig från plugg (om jag inte får något ryck och vill vara extra duktig) och så är det plugg på måndag igen som gäller.

Vi har ingen läsk hemma och jag är så sugen på läsk. Det är ju heeelg! :( Men mamma orkade inte köpa med någon läsk hem förut när hon kom hem för hon hade ju min underbara julkalenders-påse att bära på.
Så jag får nog gå och köpa läsk själv om det ska bli någon men jag vill inte gå ut i kylan och mörkret. :( Blö.
Vi har iofs någon cola light-burk hemma som mamma har gömt (hon sa det tidigare, den råttan!) men det är ganska onödigt att dricka det för jag tycker inte ens om det. Sist när vi inte hade någon läsk hemma så hade vi också cola light-burkar hemma som mamma hade köpt (det är hon som dricker det) och jag tog en för att jag var så himla sugen på läsk men jag satt bara och undrade varför jag drack den när jag drack den, för att den var så äcklig. Haha. Det här är ju verkligen ett i-landsproblem! Men det är väl tur att man har i-landsproblem också så att man står ut med de riktiga.

Någon som vill bjuda mig på coca cola eller? ;) Hihi.


091126 - Torsdag kväll.

Jag skriver min önskelista inför julafton. Alla vet väl att det är viktigare än att plugga? ;) Haha. NOT.
Vet ni redan vad ni önskar er eller har ni börjat fundera på det än? Brukar ni önska er få saker eller lika många saker som när man var liten och valde allt man ville ha från leksakskatalogerna? Haha. :)

Jag har hittills skrivit ner 5 stycken böcker på min lista. Förutom det så ska jag skriva till presentkort, som jag alltid brukar önska mig för det går alltid åt. Men annars så önskar jag mig inget mer vad jag vet. (Om man inte bortser från svindyra saker som jag ändå inte kommer att få.)

Nu ska jag ta med mig min lista, och mina matte-grejer, till tv'n. Ska räkna lite innan 2 ½ Men börjar klockan 23:55, haha. Och så får jag väl räkna i pauserna också. :b
Och så ska jag såklart räkna klart det jag har kvar imorgon. Det får jag skylla mig själv för, eftersom jag inte räknade något idag när jag hade hela dagen på mig. Så nu istället för att ha en helt ledig fredag att göra ingenting på så ska det pluggas imorgon. Oj, så roligt det ska bli.

Jag planerar att gå upp i tid imorgon också, duktig som jag är. :b Men nu ska jag dra. Vi hörs imorgon. Godnatt!


091126 - Torsdag.

Blä. Celeborn var trevlig och spydde på mitt överkast förut. :( Och så läckte det igenom på min nya filt också. :( Buhu. Så nu blir det tvättdags för dem. Vet inte ens om det går att tvätta den filten men det borde ju gå.

Jag har gjort litegrann på min to-do-list för idag, men dagen är ju inte slut än.
[] Duscha. 
[] Ta ner julsakerna (fast det gjorde iofs mamma, men jag har julpyntat).
[ ] Plugga.
[/] Städa mitt rum.

Nu ska jag fixa nudlar att äta till middag för mamma ska äta soppa. Och jag har varit hungrig i några timmar nu eftersom jag inte ätit någon lunch. Så hejdå.Applause!

Jag gick upp lite efter klockan 09:00 idag när klockan hade ringt. Så applåder till mig! :)

Jag har suttit framför datorn sen dess. Har ätit frukost, kollat in några nya bloggar, lagt till länkar under bloggar högst upp i menyn, lyssnat på The Voice (och upptäckt två bra låtar!), och nu ska jag läsa ännu mer bloggar. Har 81 uppdaterade inlägg att läsa på bloglovin'. Så jag är ganska upptagen här, haha. :b
Jag ska också ta mig i kragen snart och gå och duscha. Det är välbehövt kan jag säga er.

Sen ska jag även plugga matte, ta ner julsakerna från vinden och städa upp på mitt rum. Det ska jag ta tag i efter att jag har duschat. Det låter som en bra deal för mig. Ciao!


091125 - Onsdag.

Jag är sämst på att uppdatera här i bloggen nu för tiden. Eller jag har iallafall varit det den senaste veckan.
Men jag har haft en helt konstig dygnsrytm de senaste dagarna också. Har sovit hela dagarna och vaknat upp på kvällen, och då har jag mer eller mindre bara ätit middag och sen kollat på tv resten av kvällen/natten tills jag gått och lagt mig igen.
Idag gick jag upp runt klockan 16:00, så idag har jag inte heller gjort så mycket. Har ätit middag, kollat lite på tv, och läst igenom över 200 uppdaterade blogginlägg.
Nu ska jag se på de två senaste The City-avsnitten (tror jag att det är iallafall) på internet om jag hittar dem någonstans. :) Och sen blir det nog 2 ½ Men på trean innan jag ska gå och lägga mig igen. Jag ska ta en sömntablett nu så hinner jag bli trött tills dess.
Och imorgon (torsdag) ska jag ställa flera alarm på min mobil så att jag kommer upp. Har haft min väckarklocka ställd varje dag men jag går bara upp och stänger av den och går och lägger mig igen. Så duktig är jag! Men med flera alarm efter varandra på mobilen så borde jag fatta att jag ska gå upp.
Det är ju inte roligt att missa hela dagen bara för att man sovit bort den, även om jag inte har något speciellt att göra under dagarna. Men imorgon ska jag gå upp, annars får jag tänka ut något bra straff åt mig själv.
Jag har ju börjat plugga nu också, så då krävs det ju också att man pluggar under dagarna. Jag har gjort upp en egen studieplan till mig själv och än så länge har jag inte brytit den eftersom jag gjorde den iförrgår, men eftersom jag inte pluggade någonting idag så blir det dubbelt så mycket plugg imorgon.

Jag ska nog gå upp på vinden imorgon och hämta våra jul-saker, så att jag kan börja pynta. :) Det är ju Första advent på söndag!
Jag brukar antingen pynta på själva första advent, eller så gör jag det några dagar innan för att jag inte kan hålla mig. :) Och ja, det brukar vara jag som pyntar hemma hos oss för det är jag som älskar sånt. Egentligen skulle jag vilja ha pynt så det täcker hela hemmet från topp till tå, men så mycket jul-pynt har vi ju tyvärr inte. :( Jag borde definitivt köpa en massa jul-saker när det är på rea osv, så att jag har jätte mycket jul-pynt sen när jag har flyttat hemifrån! För då ska jag minsann pynta hela lägenheten/huset/eller vad jag nu bor i. :)
Jag får se om jag även åker hem till pappa för att pynta hemma hos honom också. :b
Nu i år så har jag inte varit lika uppspelt inför julen som jag varit under tidigare år då jag brukar vilja börja pynta redan i oktober. :b
Men det blir nog bättre med det när jag har fått julpynta. :) Det är ju mindre än en månad kvar till julafton så det är på tiden att jag blir "jul-glad". Jag vet inte vilket ord jag ska använda för jag får inte direkt någon julkänsla inom mig som man hade när man var liten, men jag blir ju glad och uppspelt inför julen ändå, så vi säger helt enkelt uppspelt eller jul-glad, okej?! :b

Nu blir det som sagt The City om internet vill samarbeta med mig, och så ska jag nog gå och värma en (eller fler ;)) kanelbullar (de ligger i frysen) och ta lite pepparkakor och oboy att ha som sällskap. ;) Det blir bra det! :) (Enda gången jag kan dricka mjölk är förresten till pepparkakor, annars tycker jag inte alls om mjölk. Så det blir oboy istället för mjölk nu, för oboy älskar jag!)
Jag ska försöka komma upp i tid som jag har sagt imorgon, så hörs vi då. :) Godnatt och hejdå!


1 månad kvar till julafton!

Idag är det exakt en månad kvar tills julafton! Så det är inte alls lång tid kvar.

Hur brukar ni fira jul? Eller ska ni fira på något annat sätt i år? Berätta! :)

Jag själv vet inte hur eller vart jag ska fira jul i år. Det har inte blivit bestämt än. Men tidigare så har jag alltid firat jul hemma hos min mormor och morfar, tillsammans med mamma, min moster, min kusin och min morbror. Även min lillebror har också varit med. Och pappa också, förut när de precis hade skilt sig, men inte nu längre.
(UPDATE 00:38: Messar med Marre och han ska iallafall till våran mormor & morfar så jag antar att det betyder att vi (jag & mamma) också ska dit. Förra året firade inte Marre med oss så det blir kul att han gör det i år iallafall. ♥)
091122 - Veckans...

Veckans roligaste: Twilight + New Moon-kvällen! Lätt.
Veckans tråkigaste: Jag har inte haft så tråkigt den här veckan faktiskt. Inte vad jag kan komma på iallafall.
Veckans bästa: Twilight + New Moon-kvällen!
Veckans sämsta: Jag kan inte komma på något här heller. Men att det kändes iförrgår som att jag hade urinvägsinfektion var ju inte så roligt.
Veckans ätbara: Pizza.
Veckans person: Johanna.
Veckans klädsel: Leggings, linne + stickad tröja.
Veckans frisyr: Utsläppt eller toffs.
Veckans saknad: Ingen, eftersom jag pratar med den "saknade" just nu. Hihi.
Veckans önskan: Att mina drömmar uppfylls.
Veckans I like: New Moon!
Veckans dummaste: Människor som inte kan bete sig.
Veckans drog: Pepsi max.
Veckans humör: Bra.
Veckans citat: Jag hittade ett väldigt bra citat idag som min "lillebror" (inte riktiga) hette på msn: "Love is like wine; little of it makes you happy and a lot of it makes you silly."


091121 - Lördag.

Hej!
Sorry för dålig uppdatering hela den här veckan får jag väl lov att säga. Men man kan inte alltid vara på topp.

I torsdags så åt jag och Johanna pizza till middag, innan vi åkte hem till Angelica för att hämta henne och Elaine. De skulle åka med oss och sen skulle vi släppa av dem vid Danderyd eftersom dem skulle se Twilight & New Moon på en annan biograf. När vi hade släppt av dem så åkte vi vidare mot Tekniska Högskolan och vi åkte den vägen som vi skulle åka, men på något sätt så missade vi ändå en annan väg där vi skulle ha kört upp för att komma rätt. Så vi åkte vidare och stackars Johanna hittar ju inte i stan så hon visste inte vart hon skulle köra och jag försökte förstå vart vi var någonstans och hur vi skulle komma dit vi skulle. Vi hamnade iallafall vid Norrtull som jag iallafall varit vid förut, men jag visste fortfarande inte hur vi skulle komma tillbaka till Tekniska. Sen hamnade vi på motorvägen (e4 var det) och efter ett tag såg vi skyltar mot Oslo och Sundsvall, så vi både två blev allt mer panikslagna. Men jag ringde till pappa som kan hela Stockholm utantill i huvudet, och han visste exakt vart vi befann oss men han fattade inte hur vi hade kunnat hamna där, men det visste ju inte vi heller. Vi var iallafall på väg ut ur stan så vi var ju tvugna att vända tillbaka på något sätt. Men eftersom det var motorväg fick vi åka tills vi kunde svänga av, så pappa bad oss svänga av där det fanns en bro man körde över och så kunde man köra ner på andra sidan och sen köra tillbaka till stan igen. Vi kunde dock inte köra ner där vi skulle på en gång, så vi fick köra in mot vad det nu var (minns inte ens vart vi var någonstans) och sen kom vi efter en stund till något ställe där vi kunde svänga och köra tillbaka, och till slut var vi tillbaka på motorvägen igen. Så då fick vi köra tillbaka och vi höll till höger på motorvägen hela tiden som vi skulle göra, men sen råkade vi köra av vid Karolinska sjukhuset ändå även fast vi inte skulle göra det. Men det var bara för att vi skulle hålla till höger hela tiden och sen helt plötsligt så hade vi svängt av även fast vi inte skulle. :/ Jag såg en väg som jag trodde att man kunde köra ner för och sen komma tillbaka till motorvägen igen, men det visade sig att vi körde rakt in till ett byggarbete. Och vi körde över några plankor som låg och skräpade rakt på marken och jag blev rädd att vi skulle krascha hela bilen men det gjorde vi inte som tur var! Då hade jag blivit ännu mer panikslagen än vad jag (och Johanna!) redan var.
Vi lyckades iallafall vända och köra upp igen, och sen fick vi köra ner för en väg mot Karolinska eftersom vi inte kunde köra ut på motorvägen igen (eftersom vi isåfall hade kört mot trafiken...) och sen under en bro, och sen var vi tillbaka på motorvägen igen. Sen kom vi tillbaka till Norrtull och körde sen över Sveavägen och sen lyckades vi köra upp vid rätt väg och vi kom till det stället där vi skulle parkera bilen. Äntligen hade vi hittat rätt och lyckats parkera, och vi missade inte filmen som vi först befarade att vi skulle göra.
Både jag och Johanna var fortfarande lite omtumlande efter vårat galna äventyr och jag var inte riktigt klar i huvudet så vi råkade ta en liten omväg till bion, men vi kom dit iallafall.
Väl inne i bion så var det filmteam som filmade alla människor och intervjuade några. Vi hann även se några som hade kommit dit utklädda. Vi såg tex en tjej som var jätte lik Alice. Det såg nästan ut som att hon kom direkt ur filmen för att hon var så lik! Jag hade velat ta ett foto på henne men det var så mycket folk överallt så jag orkade inte göra det tyvärr. Men det dumma är att hon inte vann priset för personen som var bäst utklädd, även fast hon var den som var bäst utklädd. Istället vann två andra tjejer. En tjej som hade en kartong runt sig som skulle föreställa Alice's gula porsche som hon kör i New Moon och sen en tjej som hade svart kort hår och en liknande sjal och solglasögon som hon har i filmen. Sure, tjejen som Alice var lite lik men det var en ganska enkel förklädnad och det hade dem flesta med mörkt kort hår kunnat fixa. Men att tjejen som verkligen såg ut som Alice inte vann, det var dåligt! Hon hade verkligen förtjänat det.

Först såg vi iallafall Twilight, och sen fick vi äntligen se New Moon! :) Och största chefen på Rigoletto kom upp på scenen innan och pratade, så det kändes ganska stort. :)
Filmen var bra och dem hade hållt sig mycket till boken så det var väldigt bra. Och alla skådespelare spelade verkligen bra i filmen, så det var roligt att se hur dem utvecklats sen Twilight-filmen. Man kunde se hur mycket de lagt ner på sitt jobb, som faktiskt är skådespelandet.
Om ni är Twilight-fans så har ni väl redan sett filmen eller ska se den snart, men för er andra som inte är några fan, så är den ändå värd att se. Den innehåller lite av allt tycker jag. Man får ju se Bella och Edward tillsammans (alltså kärlek), och sen är det ju mycket olycklig kärlek i filmen också efter att Edward lämnat Bella. Den lämnar ingen oberörd iallafall (precis som många andra redan har sagt), om man inte har ett hjärta av sten.
Så jag tycker att alla borde ge filmen en chans och gå och se den! För det är både filmen och skådespelarna definitivt värda.
Och slutet i filmen är helt underbart! Jag hade varit nöjd om jag bara hade fått se slutet, bra är det! :)

Efter filmen var slut så skulle vi hitta tillbaka till bilen, och det gjorde jag. Iofs har pappa och jag parkerat där många gånger tidigare så jag hade faktiskt blivit irriterad om jag inte hade hittat tillbaka dit. Och sen hittade jag tillbaka till Tekniska Högskolan också. Så det var min lilla gottgöring till Johanna för vårat galna äventyr innan. Jag har redan sagt förlåt för det flera gånger så hon vet att jag är ledsen för det. Jag förstår inte hur det hela gick till faktiskt. Men vi körde iallafall till Tekniska Högskolan där vi hämtade upp Angelica och Elaine, och då fick vi berätta om vårat äventyr för dem och då kunde vi faktiskt skratta åt det hela. Så vi fick ju ett galet äventyr att skratta åt i efterhand! Men det är inte något som jag skulle vilja uppleva igen.
Så om vi ska åka till stan tillsammans någon annan gång så ska jag uppdatera min hjärna och hon ska uppdatera sin GPS (den förstörde faktiskt en del för oss så det var inte endast mitt fel). Och jag har ännu en anledning till varför jag inte ska skaffa körkort. :b
Jag gick och la mig runt klockan 04:00 på natten. Men vi kom hem efter klockan 03:00.

Och igår (fredag) gick jag upp runt klockan 15:00 eller vad det nu var. Klädde på mig och satte mig framför datorn. Sen kom pappa hem efter ett tag.
Jag satt en stund framför datorn och sen hann jag se lite på Hannah Montana innan jag åkte med bussen hem till mamma. Väl hemma hos henne så åt vi middag, och det kändes som att jag hade urinvägsinfektion vilket inte var så roligt. :/ (Men idag är det borta som tur är!) Sen satt jag framför datorn hela kvällen och nästan hela natten också.

Idag (lördag) så var Mummu och Vanna hemma hos oss. Dem väsnades eftersom dem skulle sätte fast nya lister tror jag det var, men jag låg kvar i sängen ändå. Jag gick väl inte upp förrän efter klockan 16:00 så det var ett tag som jag låg i sängen. :b
Det som jag har gjort sen jag vaknade är att se på tv (jag har sett på förra veckans Top Model som jag dock redan har sett, och Robinson Karibien) medans vi åt pizza till middag som jag beställde. Och nu kollar jag på Transformers på TV4 som dock tar slut nu. Jag har inte sett den filmen tidigare faktiskt, men jag är glad att jag kollade på den nu för den var väldigt bra! :) Så ni som inte har sett den borde ta och se den. Det här betyder att jag måste kolla på fortsättningen också. :)

Nu ska jag fylla på mer pepsi max, och så får jag väl se om det dyker upp något annat bra på tv'n eller vad jag ska göra nu. :) Jag kommer nog vara uppe ett tag till hur som helst, eftersom jag vaknade så sent. Applåder till den som orkade läsa allt i det här inlägget förresten! Haha. Hoppas att ni har haft en bra lördag! Ciao!


091119.

Hej!
Jag vet att jag inte har skrivit sen i tisdags men ibland blir det så.
Igår vaknade jag efter 12-tiden och sen fick jag sms av Angelica. Hon tog bussen hem till mig efter en timme och vi möttes på stationen. Sen var hon snäll och följde med mig och hämtade ut min matte-bok. Och efter det så kollade vi runt i lite affärer (Kappahl, Lindex, H&M och Åhléns). Jag gjorde två inköp på Lindex i form av två bandeau-behåar.

(Jag köpte en bandeau-bh som såg ut som på bilden här, och en som var ungefär likadan fast bara vanlig svart.)

Sen på Åhléns hittade jag ett par snygga strumpbyxor som jag ville köpa men som jag inte köpte. Och sen hittade jag en klänning, leggings och en jacka/kofta som var full med paljetter, som Angelica dock kallade för cirkuskläder, haha. Dem var snygga, men jag tror inte att dem är lika snygga på mig. :b Det är möjligt att dem var lite too much. ;)

Vi åkte med bussen hem till pappa klockan 18:00. Sen gick vi hem till Angelica först och hämtade lite grejer, och sen gick vi hem till pappa.
Jag gjorde min debut med guitarhero, och det var lagom pinsamt, haha. :) Det var lite väl förvirrande för mig när det var så mycket man skulle hålla reda på. :b Men jag kan ju bara bli bättre! :)
Sen var jag och Angelica duktiga och pluggade matte senare på kvällen också. :) Och sen gick hon hem runt 12-tiden. Och jag och Marre avslutade kvällen framför datorn. Jag visade honom några nya spel på facebook som han inte hade spelat förut, haha. :b

Nu sitter jag i soffan i Marre's rum framför hans andra dator, medans han sitter framför sin dator, haha. :) Lagom socialt!
Johanna kommer och hämtar upp mig runt klockan 17:30 och då ska vi åka och äta pizza. :) Och sen ska vi åka vidare in till stan och jag ska guida henne till ett ställe där pappa alltid brukar parkera. Och sen är det Twilight + New Moon-kvällen som gäller! :)
Jag kommer nog komma hem efter klockan 03:00 i natt, så jag tror inte att jag uppdaterar er vid den tiden. Men imorgon så lovar jag er en uppdatering på hur filmen var. :) Så vi hörs då. Puss på er!Twilight+New Moon-kvällen är äntligen här!

Ikväll är det kvällen som jag och alla andra Twilight-fans som har biljetter till midnattsvisningen har väntat på. Ikväll får vi uppleva 4½ timme i Twilight-världen. Först får vi se Twilight och sen får vi se den nya filmen New Moon som vi längtat efter! :)
Jag är så förväntansfull och det ska bli så roligt att äntligen få se filmen. ♥

Jag & Johanna ska äta pizza innan vi beger oss in till stan. Den här kvällen kan inte bli annat än bra! :)


Beyoncé - Video Phone ft. Lady Gaga.Nightmare.

Vaknade runt ett-tiden idag och gick upp efter att jag hade legat i sängen och dragit mig i en timme eller vad det var. Jag vaknade upp från en mardröm också så det var ju lagom trevligt.
I drömmen
så var jag på något sätt fast på ett järnvägsspår, och Lidingö-banan (finns det ens en sån?) skulle komma när som helst, så jag ringde i panik till 112 och sa som det var. Men dem trodde mig inte när jag i panik försökte förklara allting. Så tåget kom närmare och närmare, men sen kunde jag förflytta mig på spåret som tur var. Jag pratade fortfarande med polisen men dem ville fortfarande inte tro mig. Sen kommer jag inte ihåg vad som hände. Men ett tag efter så var det några fler som också var fast på spåret, och nu satt vi i små vagnar (ungefär såna vagnar som det är i NyckelpiganGrönan fast dem här var mycket mindre) och vi försökte alla komma på sätt hur vi skulle komma ur dem här vagnarna utan att hamna på spåren och grillas ihjäl. Till slut kom vi till en sorts korsning där det fanns som två tunnlar bredvid varandra, och jag och en tjej som satt bredvid mig lyckades komma ur våran vagn. Jag kom ur förvånansvärt lätt och sen fick jag dra ur tjejen ur vagnen. Men när vi hade kommit ur den så började de andra vagnarna åka igen och dem dog troligtvis. :/ Dem var iallafall inte med i drömmen något mer.
Sen bytte drömmen handling och jag var med min kusin och min moster, men det handlade fortfarande om tåg och järnvägsspår. Usch.

Vad är det för jävla drömmar jag drömmer egentligen? Finns det någon som har någon drömtydningsbok som kan ta reda på vad det här betyder? Jag vaknade upp helt svettig ur drömmen också så det är definitivt en mardröm. :(
Och jag drömde om tåg för några dagar sedan också, och då handlade det om att jag inte kunde komma av på rätt tunnelbane-station och jag jagades av olika människor hela tiden. Vad ska det här betyda?

Jag har inget emot drömmar sålänge det inte är mardrömmar, för det hatar jag. Plus att jag aldrig fattar vad dem betyder. Det vore snällt om någon som har en drömtydningsbok kan hjälpa mig med det här.


The Cullen's House in New Moon.Källa
.

Någon som är sugen på att betala 33 miljoner dollar för detta hus?Natti.

Jag gick ju upp klockan 08:00 idag. Har redan halvsovit ett tag i soffan för några timmar sen. Men är fortfarande trött så sängen är mycket lockande så jag ska gå och lägga mig nu. Måste dricka vatten först bara.
Det är första gången på hur länge som helst som jag går och lägger mig vid den här tiden. Men det är bara bra. Godnatt!


So Far So Great.

Mötet (eller vad man nu ska kalla det)komvux gick bra. Det regnade inte så mycket när jag gick dit så där hade jag tur. Hatar när det spöregnar och man blir helt genomvåt. :b
Det var skönt med den lilla promenaden dit till skolan. Eller jag försöker iallafall inbilla mig själv att det var det. Jag visste inte riktigt vart det låg men jag gick fram till den enda byggnaden som inte hade någon skylt som man såg på långt håll och det var rätt. Sen gick jag in och lyckligtvis kom en man ner för en trappa som jag frågade vart jag skulle. Sen visade det sig att han var läraren för Matte A också.
Både Inka och lärarna verkade bra och sa att det bara är att höra av sig till dem om jag behöver hjälp eller något. :) Så det kändes bra.

Jag fick med mig inloggningen till hemsidan (lärplattformen) där allt material finns, och så fick jag med mig två häften med matte-uppgifter. Det räknas som två veckors jobb på distans så nu har jag lite att göra tills jag måste hämta min matte-bok. Dem ska beställa den och den kommer till ett bibliotek på ett gymnasium här där jag bor så jag får hämta den där.
Jag ska försöka tvinga med mig någon när jag väl ska dit, för jag hatar den skolan. Och jag har rätt att säga så, för jag har faktiskt gått där så det är av egna erfarenheter som jag tycker så.

Den senaste Amelia-tidningen trillade ner i brevlådan idag så jag slet upp plasten och läste den, och nu har jag också skrivit inuti tidningen att jag var där före mamma. ;) Haha, det ska bli roligt att höra vad hon säger när hon upptäcker det! Sist så gick jag ju in i hennes rum och upptäckte den senaste tidningen därinne och då hade hon inte sagt något till mig, och sen när hon väl sa det så hade jag ju redan läst den. :b Muhaha.

Just nu så sitter jag i mitt rum framför min stationära dator och lyssnar på Demi Lovato och Mitchel Musso. Jag ska logga in på skolans hemsida och kolla runt snart.
Sen måste jag nog ta och städa mitt rum även om jag inte vill. För nu ligger alla saker och skräpar på golvet. Jag fick ryck när jag såg alla saker som låg på skrivbordet när jag skulle sätta mig vid datorn, så jag la ner allt på golvet istället. Jag tycker att Celeborn kan göra någon nytta och städa åt mig istället för att bara ligga och sova. :b Men jag ska nog klara av det med hjälp av Demi och MitchelCiao!091116 - Måndag.

Hej!
Gick upp klockan 08:00 när min väckarklocka ringde. Jag ska ju vara på plats i skolan (komvux) klockan 09:30 för ett möte. Jag ska träffa Inka (som är ansvarig för samarbetet mellan syo och komvux) och de två lärarna som jag kommer att ha i Matte A och Svenska B.
Så efter idag börjar jag alltså att plugga igen. Jag har ju varit hemma och gjort ingenting sen i början av oktober, så det blir skönt att göra någonting igen. Och såklart att ta tag i pluggandet och få det klart. :)

Jag ska gå iväg i god tid så jag inte kommer för sent. Men det är äckligt dåligt väder ute. :( Det regnar. Det är ju lagom roligt att gå ut i det vädret. Men jag får ta ett paraply så överlever jag nog. :b

Nu måste jag hitta några kläder att ha på mig på överkroppen innan jag måste gå iväg. Så vi hörs senare.


Coco Chanel. [2008]Coco Chanel var verkligen en bra film. :) Så den borde ni se om ni inte har gjort det.

Den var självklart intressant att se på eftersom hon blev en så stor ikon inom mode-världen och hon är ju fortfarande stor. Man fick se allt om hennes resa genom livet, tills dess att hon blev en av de största mode-designerna/ikonerna i världen.
Så filmen går att kolla på även om man inte är något fan av modet, eftersom den visar hennes resa genom livet. Hon hade ett ganska sorgligt och slitsamt liv till en början faktiskt.

Skådespelarna var också duktiga. Det var bara två stycken skådespelare från USA i filmen, vad jag vet. Och nästan alla andra skådespelare är från Frankrike. Vilket är bra då själva historian utspelar sig där.
Barbora Bobulova spelar den yngre Coco Chanel. Och Shirley MacLaine spelar den äldre Coco Chanel.
Valentina Lodivini spelar den yngre Adrienne. (Kvinnan som spelar den äldre Adrienne hittar jag inte namnet på.) Och Adrienne är Coco's bästa vän och kompanjon inom företaget.
Och Coco's livs kärlek vid namn Boy Capel spelas av Olivier Sitruk. Det är mannen som är med på bild 1, 2, 3, 6, 9, 12 & 14. Och ni måste hålla med mig om att han är snygg! Jag satt och dregglade över honom hela filmen när han visades på tv'n. Och rollkaraktären Boy Capel som han spelade var helt underbar mot Coco. Så om det är någon man därute som vill försöka fånga mig så har jag ett tips till er: Kolla på den här filmen och hur "Boy Capel" är. Det är min drömman! ♥

Nu ska jag sluta skriva om mina drömmar om Olivier. ;)
Men ni måste se filmen! Den är absolut sevärd. Den läggs nog till i min samling av favoritfilmer nu.Bad Romance - Lady Gaga.


Jag lyssnade på Lady Gaga's nya låt "Bad Romance" alldeles nyss.
Jag hade inte lyssnat på den tidigare. Men den var verkligen bra, så jag längtar tills hon släpper ett nytt album.
Lady Gaga är verkligen one of a kind! ♥Coco Chanel.


Jag ska se på Coco Chanel-filmen med mamma nu, så jag återkommer senare. :)091114.

Brrrr. Jag fryser ihjäl. Sitter här i morgonrock för att försöka värma mig, haha.
Nu luktar det mat så jag hoppas att det är klart snart. "Glömde" äta frukost så jag är en aning hungrig. :b

Jag borde ta tag i mitt rum och städa det men har jag gjort det än eller? Nej. O-r-k-a.
Får se om jag orkar fixa det efter jag ätit eller om jag skiter i det, muhaha.

Har lyssnat på Mitchel Musso för fullt här under dagen. I love him! ;]

Det här blev ju ett väldigt nödvändigt inlägg känner jag. Men skitsamma. Ciao!


Make this Last Forever - Mitchel Musso.


Jag älskar den här låten!

Den är med i ett Hannah Montana-avsnitt såg jag på youtube. Jag har inte sett det avsnittet dock.
Mitchel är riktigt duktig så ni borde definitivt ge hans album en chans för det är riktigt bra! Jag älskar det iallafall.
Miley är inte den enda som har talang i Hannah Montana-serien kan jag säga. Både Mitchel och Emily Osment sjunger också.091113 - Fredag.

DAGENS...
Humör:
Hyfsat bra.
Borde: Ingenting vad jag vet.
Frisyr: Nytvättat och utsläppt.
Klädsel: Hade på mig min Hello Kitty-morgonrock efter att jag hade duschat, annars oversize linne + leggings.
Planer: Inga alls. Jag har bara varit hemma och slöat. Som vanligt ungefär. :b
Materiella vill ha: Kläder! Jag vill shoppa! :(
Längtan: Twilight+New Moon-kvällen, julen & L.
Fundering: Inget speciellt.
Beroende: Inget.
Tråkigaste: Tv'n. Varför går det inte bättre filmer på kvällarna? Och på fler kanaler? Man kan i princip välja film på tre olika kanaler och det är inte så ofta det går någon bra film. Just nu kollar jag på "En långvarig förlovning" bara för att Audrey Tautou är med i den, och det finns inget annat att kolla på.
Personer: Mamma & Johanna.
Roliga: Jag kommer inte på något.
Låt: The gift of a friend - Demi Lovato.


Mitt första...

-6b7a2f52e63bdc589809fb95a0a89fe.png

Mitt första mobilinlägg. Om det nu fungerar som det ska dvs. Jag tänkte bara pröva och se om det fungerar från min mobil. Någon gång kanske det kommer till användning. :-) Pusspuss.091113.

Mamma gick upp för 5 minuter sen. :b Och skäll blev det minsann, precis som väntat.

Är det ens någon idé att gå och lägga sig och sova?
Fast jag känner mig inte så sugen på att följa med henne till jobbet nu... Jag tänkte göra det så att jag skulle vara i stan när man får reda på vart man kan hämta biljetterna till en förfest som kommer vara innan Twilight+New Moon-kvällen, så att man slipper åka in till stan bara för att hämta de biljetterna. Men jag känner mig inte så sugen på det som sagt. Och jag kommer inte åka in till stan senare idag heller för jag orkar inte åka dit "bara" för att hämta biljetterna när det ändå tar ett tag att åka dit.
Så det blir nog ingen förfest för oss tyvärr. :/ Även om det hade varit roligt.

Jag kanske borde ge sovandet ett försök nu ett par timmar innan jag går upp igen. Jag ska nog göra det. Så godmorgon och godnatt igen. :b Och kom ihåg att vara lite på er vakt idag, för det är ju fredag den trettonde!TiK ToK - Ke$ha.


Kollar på videon just nu på youtube. Hade inte sett den tidigare. Men den var bra faktiskt. 

Jag är nog inte den enda som älskar Ke$ha och hennes låt TiK ToK? ♥091112 - Torsdag.

Wow... jag gick upp ur sängen klockan 18:30 idag. Det är galet måste jag säga.
Så länge har jag aldrig legat i sängen tidigare så det är ett nytt rekord. Fast det är ju dock inget rekord att vara stolt över, haha.
Jag vet verkligen inte hur det gick till, och mamma förstår inte heller hur jag kan sova så länge.
Jag gick visserligen och la mig sent och det dröjde väldigt länge innan jag lyckades somna, men att sova sådär länge är ganska galet.
Jag har alltid kunnat sova länge men det finns ju gränser.

Jag måste skärpa till mig och gå upp i tid som "normala" människor. Jag ska ju börja plugga igen snart och då måste jag ju gå upp i tid på morgonen så jag får någonting gjort under dagarna. Så det är skärpning som gäller för min del.
Nu har jag ju inte varit uppe längre än några timmar så jag vet inte ens om det är någon idé att jag går och lägger mig inatt? Jag kan väl sova några timmar på morgonen kanske och sen vara vaken igen. Jag ska nog inte vara uppe då mamma går upp för att åka till jobbet dock, för då lär hon få någon form av damp. :b
Jaja, jag ska inte skriva något mer om det nu.

Jag måste fixa något att äta till frukost/lunch/middag. Höhö. Det lutar mot nudlar. Det går ju snabbast att laga och jag orkar inte fixa något annat.

Kollar på Navy CIS som går på trean just nu. Sen kommer ju 2 ½ Men om en halvtimme ungefär, så då blir det nice att äta frukost/lunch/middag framför det härliga programmet. :) Haha.


Party In The USA - Miley Cyrus.


Party In The USA med Miley Cyrus verkar vara veckans låt eller något på Disney Channel, för den spelades både igår och idag. Det är en hyfsat ny låt med Miley för er som är nyfikna.

So I put my hands up
They’re playing my song,
And the butterflys fly away
Noddin’ my head like yeah
Moving my hips like yeah,
And I got my hands up,
They’re playin my song
I know I'm gonna be ok


Kan ni tänka er känslan man skulle få om ens egen låt spelas för första gången på radio?
Det skulle jag vilja uppleva... 7 dagar kvar...

... till Twilight + New Moon-kvällen på Rigoletto! :)

1 vecka är ju ingenting så snart kommer jag och Johanna att sitta där i salongen alldeles förväntansfulla och glada. :) Det ska bli så himla roligt med en hel kväll i Twilight-anda! Först kommer den första filmen att visas och sen den andra och nya New Moon filmen! Det kommer totalt att bli 4 timmar och 30 minuter i Twilight-världen.

Jag längtar verkligen! ♥Fortfarande vaken.

Är det meningen att man ska sova såhär dags eller?

Jag sitter i vardagsrummet med min lappis och läser bloggar. Och så har jag på MTV i bakgrunden och lyssnar på musik. Och så har jag ett glas med oboy på vardagsrumsbordet med kanske tre klunkar kvar.
Så sent som jag vaknade igår (onsdag) så är det inte så förvånande att jag är uppe nu. Just nu har jag varit uppe i ungefär 12 timmar och normalt så brukar man ju vara uppe längre än så. Men jag ska nog försöka gå och lägga mig snart. Jag tror inte mamma skulle bli så glad om jag fortfarande var uppe när hon gick upp, och hon går upp ganska tidigt även de dagar då hon inte ska till jobbet.

Ska kolla vidare på lite bloggar, och sen ska jag gå och försöka sova. Lovar.


091111 - Onsdag kväll.

Blö. Jag missade Grey's Anatomy-avsnittet som gick ikväll. Så jag får lov att kolla på det på söndag när det går i repris istället.
Men True Blood såg jag på såklart! :) Men tråkigt nog var det sista avsnittet i säsong 1. Så nu kommer man att få vänta ända tills i februari tills man får se fortsättningen i säsong 2.
Men jag får se om jag orkar vänta ända tills dess. Det är ju ändå ganska långt tills dess. Annars kommer jag nog se säsong 2 gratis på internet istället. :)

Gissa när jag vaknade idag? Runt klockan 16:00. Duktigt gjort av mig! :b
Och jag som var duktig och gick upp klockan 09:00 igår. That's the way to go! Not.

Jag ska som vanligt se på 2 ½ Men som börjar klockan 23:55 på trean. :) Det är en del av min kvällsrutin som sagt.091110 - Tisdag.

Ska äta kanelbullar som mamma bakade igår, och så ska jag kolla på 2 ½ Men och sen blir det bums i säng. Är helt död men 2 ½ Men är ju för roligt för att missa. :)

Jag blir fan stressad av bloglovin' förresten. Jag prenumererar nog på för många bloggar för det dyker upp nya inlägg hela tiden känns det som. Om jag är borta från datorn i en dag så har jag mer än 200 uppdaterade inlägg att läsa igenom. Tänk hur det skulle bli om jag var borta i flera dagar. Det här är definitivt ett i-landsproblem men det stör mig ändå. :b

Förresten så måste jag säga grattis på namnsdagen till min lillebror som har namnsdag idag! :) Mamma försökte ringa till honom flera gånger förut men den rackaren svarade ju inte så då får han faktiskt skylla sig själv lite. :b Men grattis på namnsdagen Marre! (Martin).

Jaja, nu ska jag byta till trean och invänta mina kompisar Charlie, Alan och Jake. :)
Vi hörs imorgon. Godnatt!Middag.

Har sovit/vilat i någon timme nu. Skönt. Fan vad trött man blir när man går upp tidigt. :b
Nu blir det middag med mamma. Kräftstjärtar och pasta. Det är så enkelt att göra och så gott! Det borde ni absolut testa. :) Och så ska ni såklart ha creme fraiche chili & paprika (tror jag det är) och blanda ihop allt med.

Ikväll blir det Ugly Betty och Desperate Housewives. :)
Nu är det matdags!


091110.

Hej!
Idag gick jag upp lite efter klockan 09:00 när min väckarklocka ringde. Väldigt duktigt av mig om jag får säga det själv!
Jag gick visserligen och la mig i sängen igen när jag hade stängt av klockan, men Celeborn hade tydligen andra planer för mig då han gick in och ut ur mitt rum och jamade. Så jag tänkte att det var lika bra att gå upp så att han skulle hålla tyst. Och sen går den rackaren och lägger sig på fönsterbrädan i vardagsrummet när han väl har fått upp mig. Tack för det!

Jag sitter i soffan framför tv'n och har kollat lite halvt på Disney Channel sen jag gick upp. Det är bara dåliga program just nu + att det är Playhouse Disney vilket är för småbarn, så ni kan nog föreställa er hur underhållande det är. Not.

Posten kom för ett tag sen också och jag fick nya Veckorevyn så den ska jag läsa nu. :)02:00 AM.

Hej!
Ska gå och hämta en glassbåt från frysen när jag har publicerat det här inlägget. Det var fett längesen jag åt en sån glass! Kommer inte ihåg när det var. Det måste ha varit för flera år sen.
Ska mumsa i mig glassen framför avsnitt 4 i säsong 6 av The Hills: Old Habits Die Hard. Ska kolla på det på ch131. :)
Jag ligger lite efter med avsnitten i några serier som sagt så jag försöker komma ikapp lite. :)

Efter det så ska jag försöka sova. Jag kom inte upp i tid under måndagen heller. Min sömn är helt fucked up just nu. Men jag försöker fixa till det, och idag (tisdag) ska jag försöka igen. Att gå upp i tid dvs. Vi hörs senare under tisdagen! Godnatt!02:20 AM.

Jag börjar känna mig lite yr nu så det är ett tecken på att min sömntablett börjar verka. Så nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att jag somnar på en gång. Orkar inte ligga vaken. 
Och min väckarklocka är ställd så imorgon SKA jag gå upp i tid, utan undanflykter. Jag ska också ta tag i mitt rum och städa bort röran härinne.
Vi hörs om några timmar igen, om jag är duktig och uppdaterar "tidigt". Men nu säger jag godnatt!


091108 - Along Came Polly.


Sitter just nu och kollar på ...och så kom Polly (Along Came Polly) som går på trean. :) (VARNING FÖR SPOILER!)
Jag visste inte om jag skulle se på den från början men nu har jag suttit här och kollat på den ändå. :) Ganska bra har den varit än så länge faktiskt.

Men själva handlingen är ganska fel. Hur i helvete kan en människa vara otrogen och ha sex med någon annan på den första dagen av ens bröllopsresa? Hur tänker man när man gör något sånt?
Och att hon sen kommer tillbaka och försöker få tillbaka Reuben (som huvudpersonen heter) är ju bara för mycket. Det finns väl ingenting som är värre än otrohet i ett förhållande?
Jag förstår mig inte på människor som är otrogna, eller hur man ens kan tänka tanken på att vara det, mot någon som man älskar.

Nu försöker Reuben få tillbaka Polly i filmen efter att hans "fru" kom tillbaka och försökte förstöra allting. Knäppisen Polly hade glömt sin iller där hon bodde så Reuben tog med honom, och sen kom Polly med sin nyckel-letare (någon konstig sak som letade efter hennes nyckel) och hittade Reuben med illern. Illern är så gullig! :) Och Reuben och Polly också.
Och en grej som jag har märkt den senaste tiden... Fan, vad jag har blivit blödig! Haha, jag skrattar nästan ihjäl mig åt mig själv. Varje gång jag ser något gulligt kärlekspar på tv så håller jag på att börja böla. Haha, vad fan är det med mig?!

Illern var blind också btw. Så den sprang in i allt. :( Stackarn! ♥

Jag vaknade förresten runt klockan 17:00 idag... Jag vet inte vad det är för fel på mig och min sömn, med tanke på hur det varit den senaste veckan. Måste skärpa mig.


091107.

Hej hej!
Det var 20 timmar sen jag uppdaterade bloggen senast. Oj oj!
Men ja, jag vaknade sent även under lördagen. Mummu och Vanna var här under dagen och fixade lite grejer, men jag hann inte ens med att hälsa på dem eftersom jag låg och sov! Och de åkte härifrån lite innan klockan 17:00, och då gick jag upp! Galet.
De hade även varit på en loppis innan med mamma, och sen åkte de tillbaka hit för att fixa lite, som antagligen blev en del då de skulle komma hit och hämta mamma klockan 10:00 för den där loppisen.

Jag förstår inte själv hur jag kan sova så sent. Jag gick och la mig sent på natten, men sådär länge brukade jag inte sova förr även om jag gick och la mig sent. Så ganska konstigt är det.
Nu har jag iallafall tagit en sömntablett för lite mindre än en timme sen så jag borde väl bli trött runt 03:00-tiden och då hoppas jag att jag kan sova. Och så får jag väl ställa ett alarm på min mobil (som just nu håller på och laddas och därför ligger på skrivbordet och då måste jag ju gå upp för att kunna stänga av den) så att jag kommer upp innan hela söndagen har gått! Jag ska ställa klockan på 11:00. Det blir bra. Det är lagom tidigt för att jag ska kunna bli trött på kvällen och då är jag inte uppe för sent, och så kan jag skärpa mig och fixa tillbaka min dygnsrytm tills veckan börjar. :)

Nu ska jag försöka hitta de senaste The City-avsnitten på någon gratissida och kolla på dem tills tröttheten infinner sig. :) Jag har missat de senaste avsnitten av både The City, samt The Hills och Gossip Girl, så jag har lite att ta igen. :b

Jag ska försöka bättra mig med mitt bloggande. När jag har fixat tillbaka min dygnsrytm igen så blir det nog bättre med bloggandet också. :)
Nu ska jag försöka hitta någon gratissida, hämta ostbågar som jag kan mumsa på medans jag kollar på avsnitten. ;) Och detta kommer jag göra här i min säng där jag sitter tillsammans med världens bästa Celeborn. :)

Men jag säger godnatt och sov gott till er "redan nu". Puss på er.


04:30 AM.

Man kanske borde ta och sova nu?

Jag tror fan det alltså.
Känner mig inte särskilt trött men det kanske kommer när jag väl gått och lagt mig.
Jag fryser ihjäl om mina händer iallafall så mitt varma täcke låter ju lite lockande.

Nu blir det intressant och se när jag vaknar under lördagen när jag går och lägger mig vid den här tiden... men jag ska försöka att gå upp i hyfsad tid. Orkar inte sova bort hela dagen när jag faktiskt kan göra någonting istället. Så godnatt och sov gott, och vi hörs senare! Ciao!


091106.

Hellu!
Ville bara säga att jag lever. :)

Vaknade sent på fredagen, och sen har det inte blivit något bloggande helt enkelt.
Jag fick gå iväg till pizzerian runt åtta-tiden på kvällen och köpa pizza till mig och mamma.
Sen kollade vi på Morden från Midsomer en stund, men sen blev mamma för trött och var tvungen att gå och lägga sig.
Och jag har suttit och sparat en hel del penslar till photoshop från deviantart. Det är dock lite irriterande att jag bara har PS på min laptop och inte på min stationära. Laptopen klarar ju inte riktigt av så mycket grejer på en gång. :b Jag får helt enkelt låna skivan från Elin igen och försöka installera PS på min stationära. Förut när jag skulle göra det så fungerade det inte men jag måste ha fått fel skiva eller något eftersom det inte fungerade.

I torsdags kväll/natt så fick jag för mig att försöka måla av en figur från WOW-spelet, så jag letade upp några bilder på google och försökte måla av dem samtidigt som jag tittade på datorn. Det var inte det lättaste kan jag ju säga, och det blev inte alls särskilt bra. Men jag försökte iallafall, och jag får väl köra med den där frasen att det är tanken som räknas. :b Höhö. För jag gjorde det till pappa och han pressar ju det där dumma spelet, haha. Och om någon är lite borta i huvudet så är det Fars dag på söndag så that's why...
Jag ska fota mina två mästerverk (haha) och så lägger jag upp dem här sen. :) Jag ska bara orka ta kort på dem också...

UPDATE KL 02:30: Jag la upp fotona på teckningarna och publicerade det, men nu fick jag något ryck och tog bort det lika fort. Jag är inte tillräckligt nöjd med dem två teckningarna för att kunna ha dem uppe misstänker jag.


Personlighetstest - 41 frågor, 1 personlighet.

Jag hittade detta test i Kristins blogg. Men jag tror att jag har gjort det förut för jag känner igen det.
Här nedanför är iallafall min personlighetstyp och karriärer som skulle kunna passa mig.

Jag får väl säga att det stämmer in ganska bra.
Men inom karriärerna så är det "bara" psykolog, skribent, musiker, artist och fotograf som jag kan tänka mig.

Om ni också vill göra testet så kan ni göra det här.03:06 AM.

Jag kanske borde ta och sova nu? Tror nog det.
Ska bara vänta tills min fot vaknat så att jag kan stänga av datorn och lägga ner den på golvet och stänga min dörr. Orkar inte vakna om tre timmar igen när mamma ska upp för att åka till jobbet.

Ska ställa alarmet på min mobil också (ska ställa flera stycken efter varandra så borde jag fatta poängen sen när de väl ringer, haha) så att jag kommer upp i tid. Jag sov alldeles för länge under torsdagen så det räcker.
Godnatt och sov gott nu så hörs vi imorgon.


It's Christmas again soon!

Christmas
Jag gjorde detta kollage inatt när jag var uppe.
Snart är julen här igen!


Cookie Monster.


Såhär ser Google ut idag! Fint om ni frågar mig.
Sesame Street firar 40 år idag så det är därför kakmonstret pryder Google.091104.

Idag är det bara 15 dagar kvar till Twilight+New Moon-kvällen! :) Det ska bli så roligt! :) Och 15 dagar går ju fort så snart är den kvällen här. Yay!

Jag försov mig idag och vaknade klockan 13:30, och jag skulle ha varit hos syo klockan 13:00. Snacka om att jag fick panik! Jag tog på mig kläder fort som fan och gick det fortaste jag kunde till huset där syo håller till. Tur att det är så nära där jag bor eftersom jag försov mig. Berättade det för henne också, och hon förstod. Hon frågade till och med om jag ville ha kaffe eller té eftersom jag nyss hade vaknat. Det är verkligen en snäll syo som jag har träffat! :) Det är väl henne jag borde ha träffat förra året egentligen, men nu ska vi inte vara efterkloka.
Vi skrev iallafall i ansökan idag. :) Så hon ska skicka den och sen kommer en annan tjej att ringa till mig, och så kommer jag få träffa henne och sedan den lärare som kommer att bli min mentor. :)
Det jag ska börja med att läsa är Matematik A och Svenska B. Jag lär få behöva be pappa om hjälp till matten eftersom det är det jag har svårast för. Men om alla andra klarar av den så ska väl fan jag också göra det. Och eftersom det är den som är värst så tar jag den först så jag slipper den sen. :b

Men nu börjar True Blood så nu måste jag sluta. Ciao!


Sunshine.

Sitter i min säng, lyssnar på Sunshine - Name The Pet och drömmer lite, och ska lägga till en ny blogg som en av mina favoritbloggar på bloglovin'. :)
NU är det dock dags att sova. Jag är tveksam till att jag kommer gå upp klockan 09:00 när min väckarklocka kommer att ringa, men jag kan ju alltid försöka. Jag ska iallafall gå upp i tid, med andra ord innan 12. Godnatt!


Goodnight.

Jag borde nog sova snart. Med tanke på hur sent jag vaknade så är jag inte särskilt trött än, men ska försöka gå upp i tid imorgon iallafall. Ska ju till syo kl 13:00 också så då måste jag vara uppe och vaken.
Har kollat på Ugly Betty, Desperate Housewives, Hell's Kitchen (Varför skickades inte Suzanne hem?!), Navy CIS, 2 ½ Men, Sin City, The Unit (fast Sin City&The Unit kollade jag knappt på, utan hade bara på tv'n) och nu är det Cityakuten som går på tv'n. 
Jag har just kollat upp kurser att läsa, som jag skulle göra tills imorgon. Men jag ska nog dra mig till sängen nu faktiskt. Godnatt!


Uppgraderingar + tv-tittande.

Nu blir det Ugly Betty och Desperate Housewives! :) Måste skynda mig till tv'n.

Jag har ändrat lite i min bloggdesign också. Vad tycks?


091103.

Shit! Vet ni när jag gick upp ur sängen idag? Kl 17:00... Jag vet inte hur det gick till för jag gick och la mig samma tid som jag brukar göra. Fattar verkligen inte hur det gick till. Ganska galet!

Nu sitter jag och läser uppdaterade bloggar. Har runt 153 inlägg att läsa, puh.
Är sugen på ett glas oboy också (jag har ju inte ätit någon frukost eller någonting än... höhö), och det verkar inte bli någon middag just nu så då kan jag ta mig ett glas oboy. Hejdå så länge!


Glöm inte tävlingen.En äcklig händelse.

Vill ni veta en äcklig sak som hände mig under söndagen?
(Eller om det var på måndagsmorgonen, jag minns inte...)

JAG RÅKADE KOMMA ÅT MIN ELTANDBORSTE SÅ DEN RAMLADE NER I TOALETTEN!

Och nej, jag skojar inte. Fyfan så vidrigt! Tog upp den med hjälp av papper och la den i handfatet och tvättade den och tänkte att den fick ligga där tills jag hade hämtat mig och orkar ta bort den, men förut så såg jag att mamma hade ställt tillbaka den på dens ursprungliga plats brevid tandkrämen. EUW, den ska slängas!
R.I.P. min eltandborste som jag faktiskt använt ett tag!091102 - Måndag kväll.

Jag har just kollat klart på de tre senaste avsnitten av Gossip Girl. :) Har missat dem så jag kollade på dem nu på ch31. :) Och ikväll sänds ett nytt avsnitt i USA.
Jag skulle egentligen ha kollat på de senaste avsnitten av The City (som jag också har missat, och så har jag missat The Hills också) men de fungerade tyvärr inte att kolla på. :( Men jag får försöka se dem någon annan dag.

Mötet hos syo gick bra. Det var väldigt nära där jag bor faktiskt, så det var ganska lätt att hitta dit. Såg en skylt utanför ett vanligt hus (lite skumt dock att syo håller till i ett vanligt litet hus som folk vanligtvis bor i) plus att en av Monicorna (de är en syo och sen en som är chefen, och båda heter Monica) öppnade dörren och frågade om det var jag som var Malin. :b
Jag fick en tid till ett möte där igen redan på onsdag klockan 13:00, så det var ju bra. Och då på onsdag så ska vi prata om vad jag vill göra i framtiden osv, plus att vi ska fylla i en ansökan till komvux. (Egentligen måste man ju vara 20 år för att börja på komvux, men eftersom att jag nu är inskriven hos dem så kan de välja att köpa en plats till mig där.) Jag fick i uppgift att tills på onsdag kolla upp lite på deras hemsida om vilka kurser jag vill läsa, så att jag är väl förberedd. :)
Jag behöver ju mer än 2000 (kommer inte ihåg det exakta numret just nu) poäng, och jag har än så länge runt 800 poäng. De ämnen jag vet redan nu att jag ska läsa är Matematik A, Svenska B och Religion. Jag tror att det bara var dem som jag hade kvar av de kurser som man måste läsa. Så jag måste alltså kolla upp en del andra kurser som jag vill/ska läsa. :)
Sen på onsdag så kommer vi att fixa ansökan på en gång, och sen så kanske jag kunde börja där redan i december. Och det vore ju bara bra! :)
Och studiebidraget behöver jag inte heller oroa mig för som tur är. Eftersom jag är inskriven hos dem så har jag rätt att få studiebidrag. Tur det! Jag började oroa mig igår för att jag måste betala tillbaka studiebidraget som jag fick för oktober, då jag såg att jag hade fått det när jag kollade mitt konto igår. Men jag får alltså behålla pengarna. :) Tur för mig!
Fast jag kommer ändå fortsätta snåla eftersom jag bara sätter in pengarna direkt på mitt sparkonto. :b Fast det är bara bra egentligen, att jag lärt mig att leva snålt. Då kan jag spara pengarna till något bättre. :)

Nu känns det som att det blev en massa prat. Sorry om det tråkar ut er.
Nu ska jag nog gå och se på dubbelavsnitt av 2 ½ Men som går på trean just nu. Den serien muntrar alltid upp mig! :) Sen ska jag nog försöka sova. Så godnatt och hejdå.Halloween 2009.


1. Jag tog lite kort utanför våran port när jag väntade på att Johanna skulle komma och hämta mig i lördags.
Och sen tog jag lite kort i köket hemma hos pappa när jag väntade på middagen.

2. Pappa & Marre var och handlade när jag kom hem till dem så jag fick vänta ett tag ute. Min nyckel dit har ju blivit helt knäpp och fungerar inte längre, så det var därför jag inte kunde komma in själv.
Pappa köpte denna fina tårta på ICA när de var och handlade. :) Passande till Halloween!


FOTON FRÅN HALLOWEEN-FESTEN HEMMA HOS ANGELICA:


JOHANNA, The Vampire! :) ♥


JOHANNA, JAG & ANGELICA. :)
(& Nej, jag vet inte vad jag gör för min. Förstår inte hur det gick till, haha.)ALLA DESSA FOTON ÄR TAGNA UTAV ANGELICA.
Hon märkte dem inte så jag tog mig friheten och skrev "Halloween 2009" på allihop.


& HÄR ÄR 2 FOTON SOM JAG TOG NÄR JAG KOM HEM TILL ANGELICA:091102.

Hej hej!
Idag vaknade jag faktiskt klockan 09:00 när mitt mobilalarm ringde. :) Men låg kvar i sängen till lite efter klockan 10:00. Sen ringde Marre och frågade om jag var hemma och om han kunde komma hit. Det var tydligen ingen i skolan som orkade köra ut han till bygget så han hade ingen skola.
Det var en aning roligt när han kom också, för jag satt i vardagsrummet när han plingade på och så öppnar han brevlåde-luckan och ropar på mig, haha. :b
Sen efter en stund så kom även Marre's kompis Jonas, och då lurade vi i honom att vi hade slängt ut Victor för att han hade börjat käka ur vårat skafferi, haha. Och smartskallen gick på det också. :b

Tandläkaren som jag skulle till idag är tydligen sjuk så min tid där idag blev avbokad. Tur för mig på sätt och vis, eftersom jag hade tid hos syo exakt samma tid. Så nu kan jag gå till syo och jag slipper stressa eller något annat jobbigt. Jag ska förresten vara där runt klockan 15:00 så jag ska nog stänga av datorn nu och börja gå. Jag kollade upp vart stället låg på hitta.se men jag vet inte exakt vart det ligger så det kan ju vara bra om jag går en stund innan så jag inte kommer för sent. Men det ligger väldigt nära här där jag bor så det blir nog inga problem. Men det kan väl vara bra om jag kommer för tidigt till något för en gångs skull. :b Vi hörs senare. Ciao!


091101.

Tja!
Jag somnade efter klockan 06:00 på morgonen, eftersom Marre och c/o vägrade att hålla käften och fortsatte att väsnas nere i vardagsrummet. Jag höll på att bli galen men när de äntligen gick och la sig så kunde jag somna.
Gick upp runt klockan 14:00, så jag fick väl runt 8 timmars sömn. :b

Nu ska jag ta 17:15-bussen hem till mamma igen, så jag uppdaterar sen när jag är hemma. :)
Foton från gårdagen kommer, och även en video som jag och pappa spelade in.
Nu ska jag packa ihop mina grejer och klä på mig och gå iväg till busstationen så att jag inte missar bussen. Jag måste även se minst två stycken Hannah Montana-avsnitt idag till den där tävlingen, så jag känner mig lite stressad. :b
Men vi hörs senare när jag är hemma hos mamma igen. Ciao!1 november.

Det kanske är dags att gå och lägga sig nu?
Jag tror fan det.

Jag får nog försöka somna med musik från min mobil i öronen eller något, eftersom Marre och c/o envisas med att vara vakna och sitta nere vid tv'n. Och just nu är det någon som håller på med sin mobil och så är det en sms-signal som låter hela tiden och jag håller på att bli galen. Snart brister min stubin säger jag bara.

Nu är det november och vem vet när jag vaknar under söndagen. Det blir ett senare problem för nu ska jag bara tänka på att SOVA. GODNATT!


My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you’ll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0