090527.

Hej hej!
Ska se om jag hinner uppdatera innan det blir midnatt. Jag har ju lovat er att jag ska uppdatera minst ett inlägg om dagen.

Jag gick nästan upp när mitt mobilalarm ringde imorse. Hade mobilen på skrivbordet så jag var iallafall tvungen att gå upp och stänga av det. Men sen la jag mig i sängen igen och somnade om... Haha.
Men nu har jag ställt alarmet på klockan 09:30 och imorgon ska jag gå upp vid den tiden. Angelica frågade mig om jag kunde följa med henne till stan och jag har ändå ingenting annat för mig så jag kan lika gärna följa med henne dit. Jag sa dock till henne att hon får ringa mig och kolla så att jag verkligen har gått upp imorgon, men jag ska gå upp när klockan ringer imorgon. Kan återkomma imorgon med hur det gick.

Gick upp runt ett idag igen. Ganska dåligt men så kan det gå.
Mamma gick och hämtade en ny bärbar dator som hon har köpt till sig själv. Och sen lämnade hon den i mitt rum eftersom jag får äran att få igång den. Jag är den enda dator-kunniga här hemma så därför får jag fixa den innan de kan använda den. De måste köpa såna där skivor så att jag kan fixa återställningsprogram, men sen är det bara att koppla in datorn till internet och sen kommer den att fungera.
Mamma skulle först ha en Dell dator men det hade blivit något fel med beställningen så hon fick ta en HP Pavillion istället. Jag har ju också en HP laptop. Men deras är finare och antagligen bättre än min. Men jag gillar min ändå såklart.
Jag drömde btw att min laptop gick sönder! Vet inte om det var inatt eller igår natt jag drömde det, men det var inte så roligt iallafall. Min älskade lappis.

Nu fuskade jag lite och publicerade det här inlägget exakt klockan 23:59 så att det skulle publiceras innan det blev en ny dag. Så jag hann iallafall.

Sen idag när jag skulle äta middag så fick jag fixa mat själv. Och jag började mumla om pannkakor, och mamma sa att jag borde ha sagt det till henne för längesen isåfall för att det tar så lång tid att göra. Men sen sa hon att jag kunde fixa det själv, och med lite hjälp från henne så gjorde jag det! Så nu har jag lärt mig att laga pannkakor! Jag började nästan gråta av glädje! Så bara så ni vet, så kan pannkakor göra mig glad hur lätt som helst. ♥ Men det är bara för att det är min favoritmat och jag älskar det! Och nu kan jag göra det själv också. Wiho!

Jag lägger upp lite bilder från idag snart. Och så kommer det upp lite nya bilder från New Moon inspelningen osv. Jag är förälskad i den så ni får stå ut med det.

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0