In Your Veins.


Igår (onsdag) sov jag till kl 12. Jävligt skönt var det!

Sen satt jag i soffan med min lappis i knät och lyssnade på musik på MTV. Och solen sken utanför fönstret och jag var på ett bra humör!

Sen kom Marjo och hämtade några skivor som hon skulle ha, och direkt efter så ringde det på dörren och då kom Angelica! Och Marjo hade precis sett henne utanför och tänkt att det var hon. Smart!

Sen satt vi ett tag och kollade på tv tills vi skulle gå iväg till bussen. Bussen var full så vi fick sitta på varsin sida av gången. Och framför Angelica så satt det en kille som klunkade i sig öl efter öl och rapade rakt ut! Han hade en hel påse full med öl-burkar, både tomma och fulla. Det är fan sorgligt med såna där människor...

Och tyvärr åkte den killen med ända till slutstationen också, det tackar vi för!
Sen åkte vi till centralen och gick iväg till Bengans. Lasse Lindh skulle ha en liten spelning och signering där och den ville Angelica gå på, så snäll som jag är så följde jag med. Sen efter att han hade spelat klart så blev det signering, och Angelica tog en varsin autograf åt oss och sen fotade jag Angelica och Lasse.

Sen gick vi till H&M för att kolla efter några linnen som jag vill köpa, men dem fanns inte. Sen gick vi vidare mot en annan H&M och då förde vi en konversation, och såhär lät en del av den:
Jag: Vi ska till Stureplan sen...
Angelica: URSÄKTA?!
Varav en kille som gick förbi Angelica vände sig om och trodde att vi pratade med honom, haha. Och vi började skratta som fan åt killen som hade vänt sig om. Och han gick typ småskrattandes därifrån!

Jag hittade inte mina linnen på den H&M heller. Och vi tyckte att det var tid för att äta något, så vi gick först och kollade inne i Kungshallarna men där var det ganska fullt + alldeles för hög ljudvolym.
Så vi gick vidare till Pizza Hut, där vi också beslutade oss för att äta! Och när jag skulle sätta mig ner på min stol så såg jag att det låg ett par skinnhandskar på min stol, så dem tog jag med mig hem sen.

Vi satt i två timmar inne på Pizza Hut eftersom bion inte började förrän kl 21:00. Sen gick vi iväg och köpte bussbiljetter till Angelica, och sen gick vi mot bion. Men man kunde inte gå in där som vi hade tänkt, så det var lite surt att bara stå där utanför och vänta i en timme! Men sen gick vi till Stadsbiblioteket som låg i närheten. Och där tänkte vi gå in men dem stängde kl 20:00 precis när vi kom dit så det var lite otur. Men Stadsbiblioteket är verkligen en rejäl byggnad! Tänk om man skulle bo därinne!

Sen gick vi tillbaka till bion och väntade på att bli insläppta. Och när vi väl blev insläppta så vässlade vi in till biografen och satte oss allra längst fram, och vi blev helt själva på första raden. En snubbe gick förbi och sa "bästa platserna" men menade väl motsatsen. Vadå sämsta platserna? Vi låg ner i stolarna och hade det hur bra som helst! Och filmen var jättebra också, ganska otroligt för att vara en svensk film. + att jag har en jävla massa Joel-feber just nu. Jag skulle aldrig tacka nej till honom!

Sen kom vi hem runt kl 00:00 någonting så då gick vi och la oss bums, trötta som vi var.Maria - f a s h i o n s t a r s ☆ | 2009-03-20 @ 11:58:34 | | http://fashionstars.blogg.se/

åh vad gott =)READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0