090316.

Hej!
Dålig uppdatering de senaste dagarna, jag vet! Men det blir så ibland...

Idag (måndag) så ringde alarmet på min mobil kl 09:30, och efter det ringde jag upp Angelica för att kolla att hon var vaken eftersom hon skulle komma hem till mig. Sen när jag hade lagt på råkade jag kasta ner både mobilen och ett skrivblock på golvet! Eller så hände det när jag skulle stänga av alarmet, jag kommer inte ihåg. Men särskilt smart var det ju inte iallafall. Fast mobilen tog ingen skada vad jag har märkt!

Jag sov vidare tills Angelica kom och ringde på dörren runt kl 10:45. Vi åt frukost och sen fick hon hjälpa mig att välja kläder. Jag har ju kläder i garderoben, men ändå hittar jag sällan något att ta på mig! Jag misstänker att det har något med min perfektionism att göra eller något. Det kan ställa till problem för mig ibland, särskilt om jag har bråttom.

Efter att vi hade ätit och jag hade fått på mig kläder så tog vi ner kläder från vinden och sorterade dem i påsar, och sen ställde vi dem nere i porten. På onsdag kommer det nämligen någon bil som hämtar upp de påsarna och sen ska de iväg till Lettland! Det känns bra att ha gjort något som kan hjälpa andra.
Sen efter det gick vi ner till H&M för jag skulle kolla om de hade mina linnen som jag vill köpa, men de fanns såklart inte där. Jag får kolla på H&M i stan på onsdag när vi ska dit!

Efter det gick vi till affären och köpte vaniljsås, och sen gick vi hem och bakade äppelpaj. Eller för att tala talspråk; Angelica bakade äppelpaj medans jag kollade min mejl.
Sen tvingade jag Angelica att se på de fem första avsnitten av The Hills i första säsongen med mig! Jag har ju första säsongen på dvd. Och jag fattar inte hur man inte kan gilla The Hills!
Sen var det dags för Angelica att åka hem och då tvingade hon mig att följa med henne till bussen, och det gjorde jag också, snäll som jag är.
Efter det har jag inte gjort så mycket. Sett på tv och sådär. Jag har också smakat en ny marabou-sort, eller jag har inte smakat den förut iallafall. Marabou amigo! Den var god.

Nu ska jag gå och lägga mig, vilket jag borde ha gjort för två timmar då jag redan var trött.
Imorgon (eller idag, tisdag) ska jag till min läkare kl 15:00. Det har gått en månad sen jag var där senast så vi har väl lite att prata om. Mamma brukar följa med mig dit men imorgon är hon upptagen så jag får gå dit själv, men det kommer gå bra. Mamma brukar ju bara följa med för att hon själv vill det.

Efter mötet så ska jag till optikern kl 16:20 för en synundersökning. Eftersom jag ska skaffa linser. Och enligt mamma så kommer man få med sig linser hem och prova dem hemma i en vecka direkt efter undersökningen imorgon... Men sist när jag skulle prova linser så var de tvugna att beställa dem och då fick jag vänta tills de kom dit, och då fick jag gå dit och prova dem, och sen fick jag tid för en till provning då det inte gick så bra för mig första gången.
Men det var iofs tre år sen så dem kan ju ha ändrat på det nu. Och det är ju bara bra isåfall, så kan man prova dem direkt och börja vänja sig!

Så det är vad jag har för planer för imorgon. Jag ska försöka bättra mig med skrivandet!
Men nu säger jag godnatt och hejdå! Ha det!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0