090330.

Hej!

Jag stör mig på min lappis just nu som brummar för fullt. Jag har bara tre internet-sidor uppe + msn + AIM, så kan den inte vara snäll och hålla tyst?! Morr.

Förutom det så är inte min kropp i form just nu. Och nu talar jag inte om kroppsform (smal eller tjock) för på det sättet är jag aldrig i form, haha. Jag talar om kroppens mående. Både igår och idag har det känts lite som att jag har haft urinvägsinfektion, och det är verkligen det värsta jag vet inom sjukdomar. Jag skulle hellre ligga i sängen och ha feber än att ha urinvägsinfektion. Och när jag har feber så är jag verkligen sjuk! Så då kanske ni förstår hur mycket jag hatar urinvägsinfektion?
Men som tur är så kunde det vara mycket värre nu än vad det är, så jag får väl vara tacksam för det. Känningarna (som jag kallar dem) har hållt på lite fram och tillbaka idag. Och nu vågar jag inte säga att det känns bättre just nu för då kommer det säkert börja igen. Straffar min egna kropp mig själv eller vad?!
Jag tog en tablett när jag gick upp (runt kl 14:00, haha) och sen tog jag en till för två timmar sen. Det är naturläkemedel mot urinvägsinfektion. Mamma köpte dem till mig förut när jag hade urinvägsinfektion till och från och eftersom det finns tabletter kvar så har jag sparat dem. Och dem gäller tills i juni det här året, så alltså borde dem fortfarande verka. Så vi får hoppas att dem gör jobbet och hjälper. Jag orkar fan inte ha urinvägsinfektion igen. Räcker det inte med alla andra gånger jag har haft det de senaste åren? Nu har jag äntligen haft en-två år utan urinvägsinfektion.
Jag klarar inte av att ha det. Jag blir helt destruktiv och vill bokstavligt döda mig själv. Då kanske ni förstår ännu mer hur mycket jag hatar det. Om det inte blir bättre så ska jag springa till vårdcentralen imorgon bitti när det öppnar och lämna prov och hämta ut medicin.
Jag vill inte ha urinvägsinfektion på torsdag när jag ska in till stan för intervju. Och på onsdag måste jag också åka till min gamla (?) skola för att hämta kopior på mina betyg som jag ska ha med mig på torsdag.
Håll tummarna för att jag blir bättre är ni snälla. Synd att jag inte tror på gud, för isåfall hade jag bett just nu. Haha.

Synd att vi inte har tranbärsdryck hemma. Då hade jag druckit en hel tillbringare just nu i hopp om att det ska bli bättre.

Jag sitter i soffan med min lappis i knät och kollar på tv.
Och det är väl ungefär vad jag ska göra nu ikväll. Jag har fortfarande inte vant mig vid att vi har ställt fram klockan en timme, så det känns verkligen inte som att klockan redan är 21:00. Så jag kommer nog vara uppe sent igen, som vanligt.
Men nu orkar jag inte skriva mer. Jag ska inte tråka ut er mer. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Hejdå.fredrika | 2009-03-31 @ 18:21:23 | | http://ourdays.blogg.se/

du är verkligen toppen! och du ska veta att jag uppskattar det du gör till hundra..! men jag kan ju inte gå in på hennes profil eftersom jag inte är kompis med henne. så skulle du kunna gå in på den sida där jag trycker att jag vill skriva ett meddelande till henne och sen "kopiera namnet till den sidan". tacktacktack! :) du är absolut bäst! :):)READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0