090308.

Hej hej!
Idag vaknade jag runt kl 12:00. Det var så skönt att sova!
Angelica skickade sms till mig precis när jag vaknat och frågade om jag hade vaknat, haha! Hon har ett eget rum här hemma hos oss, nämligen mitt andra rum där min garderob är. Det står en bäddfåtölj därinne också och den får hon sova i när hon sover här hos mig!
Så vi gick upp och åt frukost, och Angelica tvingade mig att äta även fast jag inte hade någon aptit.

Sen tvingade jag Angelica att leta efter en påse med kläder som borde finnas i klädkammaren, men hon hittade den inte. Och jag har då inte gått upp med den på vinden så jag undrar vart i helvete den håller hus! Påsen innehåller kläder som jag ska sälja (money honey!) så den kan gärna få dyka upp nu tycker jag!

Men vi hittade två andra påsar med kläder, så jag har fotat lite av dem och lagt upp på tradera. Och jag hoppas att någon köper dem, för jag behöver pengar! Efter vi hade sysslat med det ett tag så var vi båda i behov av förfriskningar, så vi tog ett varsitt glas med coca cola och tre isbitar i. Vi har ju köpt en ny frys och i den finns det ett särskilt fack för att göra is, det är så jävla smart!

Sen dess har jag lagt upp kläderna på tradera, och sen har vi båda suttit vid en varsin dator. Väldigt socialt, ellerhur? Men vi har faktiskt både pratat med varandra och chattat med varandra på msn så.
Sen har vi ätit middag också, och jag tvingade Angelica att stanna kvar här när hon egentligen skulle åkt hem.

Efter det så var det tänkt att Angelica skulle åka hem men jag tillät henne inte. Eftersom hon skulle få min bussremsa (det är bara 2 klipp kvar på den) för att kunna åka hem. Just nu är hon inte här hemma hos mig och ni vill nog inte veta vad hon håller på med just nu, haha, men jag kan säga såhär: SHE OWE ME BIG TIME!  Och gottgörandet kommer börja direkt när hon kommer hem till mig igen, vilket är när som helst. Hon ska tvingas massera mina fötter, som hon vägrade göra igår. Och sen ska jag köra med henne hela kvällen tills vi ska sova! Och sen ska jag ge igen på henne någon gång när jag får chansen!

Imorgon så ska vi åka in till stan. Jag ska shoppa lite för jag är på världens shopping-humör och har varit det ett tag nu. Jag har fortfarande 100:- kvar på mitt presentkort på H&M och 400:- kvar på mitt presentkort på Gina Tricot. Och sen har jag tydligen fått studiebidraget för februari fast det stod på något brev från CSN att skolan meddelat att jag tagit studieuppehåll från den 6 februari. Så jag vet inte om jag kommer få betala tillbaka de pengarna eller om jag får behålla dem? Men det vore ju ganska otroligt om de är så generösa att jag får behålla dem. Men jag mejlade till syon på våran skola och frågade om hon visste något om det, och jag ska kolla mejlen imorgon innan vi ger oss iväg, så jag vet om jag kan shoppa för lite mer pengar eller om jag bara har presentkorten att shoppa med.

Nu ska jag nog snart gå och sätta mig och kolla på tv. Och det är bäst för Angelica att hon kommer "hem" snart!

Jag ber om ursäkt för lite dåligt bloggande nu under helgen men jag har varit lite upptagen med Angelica som sagt. Jag bloggar inget mer nu ikväll heller eftersom hon snart kommer hit igen och då ska jag vara med henne. Jag bloggar nog tidigast imorgon kväll igen! Men ha det bra tills dess! Hejdå!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0