090302.

Hej!
Jag vet inte varför jag alltid uppdaterar bloggen på natten, men eftersom jag ändå är uppe så kan jag lika gärna uppdatera nu. Och det är väl bättre att jag gör det på natten än inte alls?
Men jag ska försöka bättra mig och uppdatera under dagen istället, det är ju faktiskt bättre så.

Mamma väckte mig innan hon gick för att träna, men såklart gick jag inte upp då. Sen väckte hon mig igen när hon hade kommit hem och då var klockan nästan 13:00! Och först då tog jag mig i kragen och gick upp ur sängen.
Sen sms:ade jag Angelica och frågade om hon var i skolan, men hon var redan hemma. Så jag åkte och mötte henne i hennes lilla byhåla där hon bor (och även där min pappa bor), och sen tog vi bussen in till stan. Och när vi nästan var framme vid T så fick bussen punktering! Och jävlar vilken smäll det var! Jag gick runt och tjatade om den där smällen en halvtimme efter, haha. Lite läskigt var det men inte så farligt! Det fanns en busshållsplats i närheten som tur var, så vi fick gå dit och vänta tills en annan buss kom. Tur iallafall att det inte hände ute på motorvägen, det hade ju varit mycket värre!

När vi kom in till stan så gick vi direkt till bion för att hämta ut biljetter till förhandsvisningen avSlumdog Millionaire, men då sa tjejen i kassan att dem är slut! Och att dem tog slut på en gång. Så vi fick inga biljetter! Och jag som ville se den filmen. Den har ju fått hela 8 oscars!
Efter fiaskot inne på bion gick vi till Gina Tricot där jag skulle kolla på ett par jeans-leggings, men sen ångrade jag mig och provade dem inte ens. Så då gick vi därifrån och sen gick vi in på H&M istället där jag kollade på lite bikinis som hade kommit in! Jag kanske är lite konstig som kollar på badkläder när det snöar för fullt ute, men jag längtar till sommaren och jag är trött på den här vintern nu, okej?! Jag hittade en snygg bikini-överdel och en snygg baddräkt som jag provade. Men tyvärr(?) så hade jag för stora bröst för båda plaggen. De var iofs en strl mindre än vad jag brukar ha. Och baddräkt är väl inte min grej, jag provade det bara för skojs skull. Bikini är inte heller min grej egentligen, för jag badar bara i sånt där badlinne ni vet. Jag har inte rätta kroppen för att gå runt och visa magen i bikini tyvärr.

Efter det åkte vi tillbaka till T igen och där köpte vi en varsin varm choklad och en kanelbulle, vilket var min frukost också eftersom jag inte hann äta något innan jag åkte hemifrån. Sen tog vi bussen hem... Angelica åkte hem till sig, och jag gick hem till pappa.
När jag väl var hemma hos pappa så läste jag en tidning som jag fått (den prenumerationen verkar aldrig gå ut, fast vi inte ens skickat in någon fortsättnings-grej, men inte mig emot!), och satt i min säng med min laptop.
Sen fixade pappa mat, jag fick fiskpinnar och han och Marre åt köttbullar. Jag är ju veg så jag får alltid "special"mat.

Sen kollade jag på slutet av 2 ½ Men, och sen kollade jag såklart på hela Design: Simon & Tomas!
Pappa kollade också på det med mig. Förut när jag bodde hemma hos honom så brukade vi alltid kolla på det tillsammans.

Efter det så gick jag upp till mitt rum igen och satte mig vid datorn. Snackade med Angelica på msn såklart.

Sen efter kl 23:00 så skrev A att han skulle till storstaden (inte Stockholm men) och frågade om jag skulle med eftersom vi snackat om det tidigare. Och jag följde med.
Jag var väl hemma hos mamma runt kl 00:20 eller något. Hon vet inte ens att jag är hemma igen. Eftersom hon sover med öronproppar så hör hon ingenting, vilket också är meningen eftersom hon sover så dåligt annars. Och jag vill ju inte väcka henne när hon sover heller, så hon får väl upptäcka det sen när hon har vaknat.

Nu borde jag väl snart gå och lägga mig. Det är inte bra att vara uppe såhär dags och sen sova till efter tolv på dagen, men det är lätt hänt att det blir så.
Men senare när jag vaknar så har jag iallafall något att göra. Jag ska ställa upp alla mina böcker i bokhyllan.
Jag fick rejsa som fan och packa ner alla böcker jag hade hemma hos pappa i papperskassar, innan A kom för att hämta upp mig. Så då fick jag ju hit alla mina böcker också! Och så tvingade jag A att bära två av kassarna eftersom jag är så svag, haha.

Nu ska jag snart stänga av datorn och sova, även om jag inte känner mig särskilt trött, men det kanske bara är inbillning. Men hejdå och godnatt! Jag ska försöka uppdatera under dagen istället för under natten hädanefter.My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0