090622.

Hej hej! :)
Idag (måndag 22:a) så vaknade jag runt klockan tre. Jag vet inte hur det gick till då jag faktiskt gick och la mig tidigt. Men då kanske jag har sovit bort lite av min förkylning. Vi kan ju hoppas på det iallafall. Jag är inte lika förkyld som igår tex. :)
Jag har inte gjort mycket alls idag. Bara varit hemma.
Mamma tjatade igår om att jag skulle dricka, och nu har jag minsann druckit under kvällen. Ett glas med tranbärsdryck, och två glas cola har jag druckit. Och det finns mer cola kvar i flaskan som jag ska dricka upp. Så jag har varit duktig!

Jag håller också på och lägger in låtar på min mobil. Jag gör det med min laptop och programmet sköter sig själv så det är väldigt smidigt. Men det tar väldigt lång tid! Jag började med det innan sex-tiden och den är fortfarande inte klar. Det är programmet som är sjukt långsamt och tar väldigt lång tid på sig! Hittills har den lagt in 78 av 393 låtar. Tur för mig att jag inte behöver min mobil till någonting, för annars hade jag blivit galen på att det tar sån lång tid.

Men jag ska nog ha laptopen och programmet igång under natten (eftersom det inte kommer bli klart innan jag ska lägga mig) så borde det vara klart "imorgon" när jag vaknar.

Mamma tog ner våra resväskor från vinden tidigare ikväll också. Och den väskan som jag ska ha är mycket mindre än vad jag trodde. Jag hade för mig att den var större, men tydligen inte. :/ Min moster som är i Brasilien just nu har lånat den väskan som jag brukar använda annars. Och hon kommer hem efter att vi har åkt så det är lite osis.
Så jag får nöja mig med den här andra väskan nu. Jag har ju haft den några gånger förut så det måste ju få plats litegrann i den iallafall... Jag är en sån som alltid packar alldeles för mycket, så det är därför jag vill ha en stor väska. :) Haha.
Men den här gången får jag väl försöka att inte packa ner för mycket, och sen får jag sätta mig på väskan och stänga igen den i värsta fall. ;)

Så imorgon (tisdag 23:e) ska jag alltså ägna dagen åt att packa. Kanske inte hela dagen direkt, för så lång tid tar det ju inte. Men jag ska packa klart allt imorgon förutom tandborste osv. :) Så har jag det klart. På onsdag kväll åker vi ju hem till min morbror och sover där så det är ju skönt om allt är klart imorgon! :) Sen behöver jag bara lägga ner tandborste osv på onsdagen innan vi åker. :)

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0