❝Sugar Rush❞

Jag har just kollat klart på tionde och sista avsnittet i säsong 2 av “Sugar Rush”.
Det betyder att jag inte har några fler avsnitt att kolla på. Serien gjordes bara i 2 säsonger nämligen.
Och jag som började älska serien. Men jag får väl glädjas åt de avsnitten som finns.

Serien släpptes år 2005. Jag har bara sett säsong 2, då första avsnittet av säsongen visades på tvåan dagen innan vi skulle åka till Kreta, och det var då jag upptäckte serien. Men den största anledningen till varför jag kollade på serien är för att jag älskar Kim och Saint tillsammans, och Saint är inte med i säsong 1 så då behöver jag inte se den.
Serien handlar om Kim som är huvudpersonen. I första säsongen är hon 15 år gammal och då flyttar hon från London till Brighton. Hon blir bästa kompis med Sugar, och första säsongen handlar om hur Kim försöker acceptera hennes känslor för Sugar och tjejer i allmänhet.
Och säsong 2 handlar om hur Kim får en relation att fungera. Både med sin familj och tjejerna i hennes liv. Tjejerna är då Saint och så Kim's bästis Sugar.

Jag skulle lätt ha kunnat kolla på en serie som bara handlat om Kim och Saint, för jag hatade Sugar ända sedan första gången jag såg henne i serien. Jag skulle aldrig kunna stå ut med en människa som henne.
Kim har också sina dåliga sidor. I ett avsnitt är hon otrogen och hånglar med en annan tjej, och i det näst sista avsnittet så hånglar hon med Sugar men det kommer aldrig fram till Saint. Dock övertygar Sugar Kim om fördelarna att flytta ihop med Saint i sista avsnittet, så jag antar att det inte var någon big deal, men ändå.

Kim spelas av Olivia Hallinan som också har varit med i en tv-serie som är baserad på en av mina favorit-bokserier: "Girls in love".
Saint spelas av Sarah-Jane Potts. ♥ Och Sugar spelas av Lenora Chrichlow.

Jag har ett par bilder som jag nog kommer lägga upp i ett annat inlägg här i bloggen, någon dag. Det är mest bilder på Saint, eftersom jag har blivit lite förälskad i hennes rollkaraktär. ♥

Nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig!
XOXO