❝Harry Potter and the Half-Blood Prince❞ - Gala Premiere! Part 1.

❝[Sandrew Metronome] The Weasleys twins, eller Oliver och James Phelps, kommer till Sverige den 9 juli för att vara med på galapremiären av HARRY POTTER OCH HALVBLODSPRINSEN. Tvillingarna Phelps har spelat Ron Weasleys äldre bröder i alla de tidigare Harry Potter-filmerna.

Oliver och James Phelps kommer från West Midlands och har spelat George & Fred Weasley i alla de fem tidigare Harry Potter-filmerna. 2008 spelade de också med i en episod av den framgångsrika brittiska TV-serien "Kingdom" mot bland andra Stephen Fry och också i kortfilmen "In the Mind´s Eye".

HARRY POTTER OCH HALVBLODSPRINSEN är regisserad av David Yates, som tidigare gjort bl a "The Girl in the Café", "State of Play" och "Harry Potter och Fenixorden". Daniel Radcliffe, Rupert Grint och Emma Watson repriserar sina roller som Harry, Ron och Hermione.

HARRY POTTER OCH HALVBLODSPRINSEN har världspremiär den 15 juli.❞

LIVE-BILDER DIREKT FRÅN GALAPREMIÄREN;

Haha! Jag undrade just vad det är för speciellt med dessa två killar eftersom alla tog fram kamerorna...


Men sen kom jag på varför alla tog fram kamerorna! Det är ju tvillingarna Phelps! Killarna som spelar Fred och George Weasley! Att jag inte känner igen mina egna favorit killar är ju oförlåtligt! ♥


Mina älsklingar. ♥

Mina favoritkillar. ♥