Fucking urinvägsinfektion.

Hej hej!
Idag slog jag rekord för att vara mig, och jag gick upp runt halv 11 när mamma sa att hon skulle iväg till gymmet. Jag var tvungen att gå upp för att jag kände att jag var kissnödig, och sen när jag gick på toa så märkte jag att jag hade vaknat upp med en urinvägsinfektion! :( Jag trodde att min kropp skämtade med mig eftersom jag hade det bara för en månad sen. Alltså senaste gången jag hade mens. Har fått det förra gången och den här gången när jag har haft mens.
Hur som helst så blev jag fast på toaletten i nästan 2 timmar. Ni som haft urinvägsinfektion själva kanske vet hur det är när det känns som att man ska kissa på sig hela tiden? Därför blev jag fast på toaletten.
Sen tog jag en dusch i hopp om att få bort bakterier som kan ha samlats. Sen gick jag och tog på mig pyjamasbyxor (hade redan nattlinne på mig) och la mig under både mitt täcke och mitt överkast. Ringde till vårdcentralen också men då sa de att de hade öppet mellan 8 - 12, konstigt! Så då fick jag ringa till sjukvårdsupplysningen och de sa att jag skulle gå till någon gata klockan 17:00. Men sen kom mamma hem precis när jag hade ringt, och hon sa att de måste haft lunch-stängt på vårdcentralen för de kan ju inte stänga klockan 12 på dagen. Så då ringde jag tillbaka och då svarade de, och jag blev tillsagd att gå ner dit på en gång så det gjorde jag.
Fick vänta ett tag och sen fick jag gå in till en sköterska. Sen fick jag göra ett kissprov (väldigt mysigt, jag vet!) och sen fick jag vänta ytterligare ett tag på en läkare, och det visade sig att läkaren också hette Malin! Haha. Hon undersökte mig och sen skrev hon recept till en medicin till mig, och så sa hon något om någon medicin som finns för vuxna som man kan ta för att förebygga urinvägsinfektion, eftersom jag får det så ofta. Så hon skulle prata med sin chef om man kan ge det till någon i min ålder, och isåfall ska jag få börja äta den. Jag har ju redan mediciner som jag måste ta varje dag, så ett till piller gör inte så mycket skillnad för mig. Och om det dessutom hjälper mot att hålla urinvägsinfektionen borta så tar jag det mer än gärna! För jag hatar verkligen urinvägsinfektion. Det är det värsta jag vet! :( Usch.

Men nu ska jag gå och äta middag. Så vi hörs senare tror jag.♥ Denise | 2009-07-20 @ 19:01:54 | | http://naztysbunny.blogg.se/

Usch stackare, hoppas du blir av med den :)

Ja sorry jag har haft så jävla mycket att göra men den här veckan blir lite lugnare :)

Kram

Zandra | 2009-07-20 @ 20:41:15 | | http://znest.blogg.se/

Ursh vad jobbigt, hoppas du blir av med de så fort så möjligt :)

fina | 2009-07-20 @ 20:45:41 | | http://www.metrobloggen.se/fina

usch vad jobbigt! hoppas det blir bättre :)READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0