❝Harry Potter and the Half-Blood Prince❞

Hej hej!
Jag blev väckt av mamma klockan 13:00 idag, och ja, jag stängde av mobil-alarmet.
Jag hann iallafall vakna till och få på mig kläder innan Marjo och Elin kom hit.
Vi gick direkt ner till bion för att hämta våra biljetter. Det var jätte varmt ute! Men jag hade bara linne på mig och det var jag glad över när jag kände hur varmt det var utomhus. Puh.

Vi hämtade ut biljetterna och köpte dricka och snacks och sen gick vi in och satte oss på våra platser i salongen och väntade på att filmen skulle börja.
Och jag behöver väl knappast berätta att filmen var bra?!

Jag har varit ett HP-fan så länge jag kan minnas. Jag har läst alla böcker. Vissa av dem har jag läst på både svenska och engelska, och vissa av dem har jag läst på bara svenska, och de sista böckerna har jag läst på bara engelska.
Det var lite grejer från böckerna som de hade missat att ta med i filmen men de kan ju såklart inte ta med allting från boken.
Nu är det bara att vänta på första filmen från sjunde boken då... Sjunde boken kommer det spelas in två filmer av, eftersom den boken är ganska händelsefylld.

Jag sa det till Elin också när vi gick hem, tänk om de skulle göra filmerna lika långa som böckerna och ta med allting, då skulle varje film kanske vara mer än 6 timmar lång och man kanske skulle behöva ta in på hotell för att gå på bio och så får man äta middag där och allt. Det skulle vara rätt coolt ju! Men det skulle nog också kosta multum, så jag förstår varför de inte kan göra filmerna så långa. Haha.

Premiärdatumet för Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 är den 19 november år 2010.
Filminspelningen började i februari i år och enligt imdb.com så håller den på fortfarande.