Friday + bowling.

Hej!
Jag ska bara berätta lite om vad jag gjorde "idag" (fredag).
Jag blev väckt kl 08:00 på morgonen av att mamma knackade på min dörr och då var det några arbetare här som skulle fixa det digitala tv-nätet eller vad det nu var (eftersom det analoga tydligen kommer släckas ner snart?) och dem skulle sätta upp ett jack för bredbandet i mitt rum, så då kunde jag ju inte vara därinne.
Så istället gick jag och la mig i mammas säng för att fortsätta sova, vilket gick sådär. Jag somnade och vaknade, somnade och vaknade, ända tills klockan 13:00mamma kom in och sa åt mig att jag borde gå upp. Det var omöjligt att sova ordentligt när dem borrade och det lät som en jävla byggarbetsplats i lägenheten! Tänk att försöka sova till det ljudet! Usch. Tack och lov att dem är klara nu iallafall, så dem inte kommer tillbaka snart igen menar jag.

Dem kom hit kl 08:00 som sagt och åkte härifrån runt 16:45, alltså var dem här en hel dag! Och jag och mamma har bara varit hemma hela dagen och har inte kunnat göra någonting eftersom dem hållt på här hemma.
Så nu ikväll är första gången jag sitter vid datorn för idag (hehehe). Men det är iofs bara bra med lite paus från datorn då och då!

Sen kl 17:30 så kom min moster och min kusin och hämtade oss, för vi skulle ju åka och bowla med dem.
Det var discobowling och det var väl ganska kul i början, men sen blev det lite tråkigare. Jag fick ont i armen redan efter bara några kast med det där bowlingklotet, och sen var det väldigt varmt därinne i bowlinghallen!
Efter vi hade bowlat klart så åkte vi till den bästa pizzerian här där vi bor och åt. Och sen släppte vi av Marre vid buss-stationen eftersom han skulle åka hem till pappa igen, och vi andra åkte hem till mamma såklart.
Marjo (min moster) och Elin (min kusin) följde med oss upp ett tag och snackade! Trevligt som vanligt.

Sen så har stackars Celeborn varit dålig i magen nu ikväll sen vi kom hem också. Och han hade bajs i pälsen också. Tänk er än långhårig norsk skogskatt med mycket päls, och sen att han är dålig i magen!
Så jag beslutade mig helt enkelt för att duscha av honom i duschen, vilket var lättare sagt än gjort! Först stängde jag in honom i duschen men sen var jag ju tvungen att öppna dörren eftersom jag inte kunde duscha honom med dörren stängd, haha. Och han ville verkligen inte gå in i duschen själv så det blev lite bråkande där ett tag! Sen fick jag hålla fast honom och tvätta han medans han gnällde och tyckte synd om sig själv. Men ren blev han ju iallafall och jag hjälpte han ju bara även fast han är katt och hatar vatten.
Ni vill nog inte veta mer om hans bajs nu så jag skonar er från att få höra mer. Han spydde också för någon timme sen, och det hörde jag ju så jag fick gå och ta hand om det. Stackarn! ♥
Sen ville han gå in i mitt rum men eftersom han varit lite känslig nu ikväll så vill jag inte ha honom härinne + att jag ska sova snart... Så jag stängde dörren fast det är så svårt att motstå honom. Min lilla älskling!
Jag tröttnar inte ens när jag måste ta hand om mindre mysiga uppgifter när det gäller min bäbis. Det är inte så kul med de mindre mysiga uppgifterna såklart, men jag skulle aldrig vilja lämna bort min bäbis eller något sånt. Han är den finaste som finns! Jag vet seriöst ingen finare katt än honom! Han kommer jag minnas tills jag dör, och tyvärr så kommer han ju dö före mig. Men jag älskar honom och kommer ta hand om honom som min lilla bäbis hela hans liv!

Imorgon ska jag och mamma ner till ÖB tror jag. Hon pratade om det iallafall.
Vi ska köpa lite grejer där som jag länge har pratat om att jag velat ha. Och efter det så kommer jag ha en massa nya filmer.

Nu är jag inne på facebook. Och snart ska jag nog stänga av datorn och sova.
Men vi hörs imorgon, eller idag! Hejdå och godnatt!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0