090218.

Hej där!
Jag ska sova alldeles strax, ska bara skriva ett litet inlägg först.

Idag vaknade jag kl 09 av att jag var kissnödig så jag var tvungen att gå upp och gå på toa, det är så irriterande när sånt händer! Sen gick jag tillbaka till sängen och gick inte upp förrän kl 11:30.
Sen vid kl 13:00 var jag på UV tills kl 13:40.
Sen gick jag in en snabbis på B. Young eftersom mötet hade slutat lite tidigt, sen gick jag ut och väntade. Skulle ju möta min kompis och vi hade bestämt att vi skulle träffas precis där utanför. Några minuter senare så kom min kompis Jannicke.
Då gick vi till en affär där hon köpte ett par byxor, och sen gick vi till en sko-affär där hon köpte något inlägg till sina skor eftersom de var för stora (Du har inte tänkt på att man kan byta skorna till en mindre storlek sa jag då, men tydligen var dem på rea & gick inte att byta så det var ju otur!). Sen gick vi till hennes bil (Ja, jag har vänner som har körkort! Även om det är helt otänkbart för mig själv att skaffa det!) och åkte hem till henne. Jag hade aldrig varit där förut så jag fick se deras hus, och sen fick jag även se deras ena katt som var jätteliten.
Sen ringde en annan kompis till henne och sen åkte vi hem till henne och hängde där i några timmar. Men det var bara roligt. Dem var inte lite positiva måste jag säga! De skojade ju såklart med varandra men det var roligt att lyssna på, haha.
Sen runt 18-tiden så skjutsade hon mig hem. Jag kunde ju ha gått men hon ville inte att jag skulle gå i mörkret, haha, vilket iofs inte är så roligt!

Sen dess har jag legat i soffan under en filt och kollat på tv med mamma. Jag och mamma kollade på säsongspremiären av Grey's Anatomy också! :)
Och jag åt pannkakor till middag, och sen åt jag också ur "min" Ben & Jerrys glass. Trodde att det var min gamla, för jag kom ihåg att jag hade funderat över om jag skulle äta upp det sista eller lägga in resten i frysen och spara till en annan gång, och tydligen så hade jag ätit upp det sista för den här glassen var en ny som mamma hade köpt! Haha, ojdå. Så det kan gå ibland!

Förresten, så fick jag ett sms idag från någon idiotisk tävling som jag råkade anmäla mig till igår. Och jag tänkte inte mer på det och raderade sms:et. Men sen när jag kollade hur mycket pengar jag hade kvar så hade jag 19 kr kvar fast jag hade haft 70 kr innan! Och jag fyllde på min mobil i torsdags och har inte ens ringt någon knappt. Så alltså snodde den där jävla tävlingen 50 spänn från mig! Fan vad irriterad jag blev! Sen eftersom jag råkade radera sms:et så kunde jag inte skriva "STOP" till det numret som man ska göra för att det inte ska komma några fler sms. Men så fort jag var inne på internet så kollade jag min papperskorg i min mejl, och där hittade jag något slags kvitto som jag fick igår, så jag skrev till dem att dem skulle ta bort mig från deras nyhetsbrevs-lista och grejer, och skrev att dem hade snott 50 kr från mig, så nu får jag hoppas att dem tar bort mig därifrån och slutar sno mina pengar, och sen kan dem ju gärna hosta upp 50 kr till min mobil också men det lär dem ju inte göra. Jag ska iallafall aldrig mer anmäla mig till någon tävling via facebook!

Imorgon (eller egentligen idag eftersom klockan är över 00:00...) ska mamma väcka mig så det kan vara smart att sova nu. Och sen ska vi gå och handla. Hon ska handla tv-tidningen och jag ska försöka smuggla med mig två tidningar hem också; den nya Frida och Veckorevyn. Så det är min plan för imorgon (idag)! Jag kör med storslagna planer förstår ni. Men hejdå och godnatt nu!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0