Yorkshire terrier.

God kväll!
Jag kom hem runt kl 19:30 och direkt när jag kom innanför dörren så kände jag lukten av något väldoftande, nämligen en ugns-pizza. Så det låg en färdig pizza och väntade på mig! Vilket var nice, så slapp jag fixa någon mat själv.

Satte mig och åt framför tv'n med mamma. Och efter det har jag suttit och slöat framför datorn.
Även fast jag låg kvar i sängen tills efter kl 10:00 så är jag jättetrött nu. Så jag tror att jag ska gå och lägga mig och sova snart. Orkar inte sitta här och gäspa längre.

Jag var inne i stan kl 14:40 men träffade inte Elisa förrän kl 15:00 pga lite förseningar. Vi kollade runt inne på Gina Tricot och H&M, sen gick vi till en frisör där hon skulle klippa sin lugg, och sedan gick vi till Wayne's Coffee där vi fikade. Jag tog en cola och en kladdkaka! Kladdkaka är min grej, bara så ni vet! Det var väldigt fullt inne på Wayne's så vi hamnade vid ett bord bredvid en klunga trettonåriga tjejer. Ena tjejen ur klungan frågade Elisa vad hennes tatuering betyder (Quod me nutrit me destruit), och blev jätte imponerad av den. Hon berättade att hon ville tatutera in en tass på sin axel. Sen frågade hon om vi ville se en teckning som hon målat på bilden, så den visade hon för oss. Och teckningen föreställde ett manligt könsorgan. Jag och Elisa blev paffa och frågade henne om hon ens hade sett någon sådan förut, varav hon svarade nej. Det var lite läskigt att se hur dagens trettonåringar kan vara. Jag kommer ihåg hur jag var när jag var tretton år, man var ju för fan en liten unge!

När vi hade fikat klart så tog vi tunnelbanan hem till Elisa. Och direkt när vi kom innanför dörren så kom hennes hund Rudy och skulle hälsa på oss! Han är en yorkshire terrier, och världens gulligaste. Han och jag blev lite (eller mycket!) småkära i varandra, och jag ville ta med honom hem. Så Elisa sa att jag kanske kan passa honom om hon åker utomlands i sommar, och att jag kan få passa honom någon annan gång också. Och sen sa hon att hon kunde komma hem till mig nästa gång vi ses så kan hon ta med sig Rudy så ska vi se om han passar ihop med mina katter, så kan jag få ta hand om honom ett tag! Det vore hur roligt som helst för jag blev helt förälskad i den hunden och det är ju jättebra träning för mig om jag ska skaffa en egen hund om några år! Berättade ju såklart för henne om min dröm att skaffa en chihuahua!
Hemma hos Elisa hann jag gosa lite med Rudy innan det var dags för mig att gå igen. Följde med Elisa till affären och vaktade Rudy utanför (Man kan inte lämna honom eller någon annan hund utanför för då kommer det någon och klipper honom direkt! Kan ni tänka er att man kan sno andras hundar bara sådär?!) och sen var det dags för mig att gå till tunnelbanan och åka hem igen. Jag hann ju inte vara så länge hos henne, men jag har inte uppgraderat mitt terminskort till ett pluskort än så det gäller bara till kl 19:00 så det var lika bra att åka hem då. Men vi får ses längre nästa gång vi ska ses hoppas jag!

Och ja, nu ska jag stänga av datorn och sen se på Sex And The City som börjar på trean kl 00:10. Och sen efter det så ska jag sova! Jag tror att jag ska ta lite äppelcider medans jag kollar på det också. Har velat ta ett glas sen jag såg flaskan inne i kylen när jag kom hem!

Jag kan lägga in lite bilder imorgon som jag tog på Rudy så får ni se hur gullig han är!

Men godnatt och hejdå nu!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0