Santa Buddies

Jag kollade på Santa Buddies i fredags/lördags natt. :) Det är en ny julfilm med hundgänget Budderball, Buddha, B-Dawg, RosebudMudbud. Eller buddiesarna som de kallas.
Jag blev tipsad om filmen av Angelica för att hon skulle kolla på den, så då kollade jag också på den sen. :) Jag visste inte ens att det hade kommit ut en ny film med buddiesarna så det var klart att jag skulle kolla, plus att det var en julfilm också. Dubbelt så bra! :)

Om ni sett de andra filmerna (Air Buddies, Snow BuddiesSpace Buddies) och gillar dem så borde ni se den här också. :) Man får verkligen upp julkänslan av att kolla på den iallafall. :)

Och en liten hund i filmen vid namn Tiny som blev fångad och satt på hundhemmet är sjukt söt. Det såg ut som en sån där Yorkshireterrier, men jag vet inte om det var det för den var väldigt liten. (Någon som vet vad det är för ras?)
Jag skulle lätt kunna tänka mig att köpa en hund i den rasen istället för en chihuahua i framtiden när jag har råd. Så då förstår ni nog hur mycket jag gillade den hunden. :) Hihi.
Tiny!Tiny!Tiny!