091231 - Nyårsafton.

Det är den 31 december år 2009, den sista dagen på året, den sista dagen på ett decennium, och som de flesta kallar det: Nyårsafton.

Jag var duktig (om man jämför med den senaste månaden!) och gick upp runt klockan 13:00 idag. Jag drack oboy och åt frukost, och såg på tv. Sen så ringde jag till Martin eftersom att han sa att jag skulle ringa till honom när jag hade vaknat idag. Men han låg och sov och var lagom pigg så hann sa att han skulle ringa upp mig när han vaknat till liv. Så han ringde upp en halvtimme senare kanske, och jag sa att jag kunde komma dit runt klockan 16:00 eftersom jag fortfarande satt i pyjamas i soffan och inte hade fixat till mig eller någonting.
Sen satt jag i lugn och ro framför tv'n och datorn ett tag, och klockan hann väl passera 15:00 tror jag, och helt plötsligt fick jag jätte ont i magen och mådde illa. Det kändes som att jag skulle spy när som helst. Så jag gick på toa men inget hände. Efter det gick jag och la mig i sängen eftersom det kändes som att det pågick ett krig inuti min mage.
Jag fick ett sms av Martin sen också, men eftersom jag hade så ont i magen och låg i sängen och vilade, så skrev jag att jag förmodligen inte skulle komma, isåfall senare.
Så jag låg i sängen och vilade/halvsov tills klockan var runt 19:00. Då mådde jag bättre och gick upp och la mig i soffan istället. Sen efter en stund orkade jag även fixa middag till mig själv också (mamma hade ju redan ätit). Så jag värmde potatisklyftor och vitlöksbröd i ugnen, och sen fanns det redan en grekisk sallad i kylen och värmd bearnaisesås. :) Så det blev en god liten nyårsmiddag för mig själv. Fast mamma satt med mig här i vardagsrummet så jag fick ju sällskap ändå. :)
Vi har kollat på tv och jag har också kollat runt på internet, men nu har mamma gått och lagt sig för en stund sen. Så nu är det bara jag som är uppe här. Celeborn ligger och sover bredvid mig i soffan.
Det smäller lite smällare/raketer ute då och då, men Celeborn verkar inte bry sig om det som tur är. :) Det är lite chockerande faktiskt eftersom han är så rädd av sig annars och brukar bli rädd för minsta lilla, men det är skönt såklart att han inte verkar lida av ljudet ifrån dem. :) Så slipper man oroa sig.
Det är ju så tråkigt att en hel del djur får lida så mycket just den här dagen pga smällare/raketer. :(

Jag fick ett sms av Martin igen förut när jag precis hade gått upp och lagt mig i soffan, men då orkade jag inte åka iväg någonstans eftersom jag precis hade gått upp ur sängen. Plus att jag skulle fixa middag då. Och så har jag gått runt i pyjamas hela dagen eftersom jag inte hann klä på mig innan jag började må dåligt, så jag tyckte det verkade jobbigt att behöva klä på sig och åka iväg. Och nu känns det inte som att jag orkar åka någonstans heller, och jag vet inte om det går någon buss heller. :b Så då stannar jag hellre hemma här i soffan i min pyjamas tillsammans med Celeborn. :)
Jag ska såklart fota lite fyrverkerier genom fönstret sen vid tolvslaget. Så det kommer nog upp lite foton på det sen här i bloggen. Men nu ska jag se om det finns något roligare att se på tv'n, för just nu har jag på trean och det är någon jätte tråkig film som går. Puss på er, och GOTT NYTT ÅR! :)Karin | 2010-01-01 @ 10:12:54 | | http://karinbylund.blogg.se/

Haha, ja, man kan säga att det var lite annorlunda. :) Gott nytt år och KRAM!

: : T S U K I I : : | 2010-01-01 @ 15:58:09 | | http://tsukii.blogg.se/

sv: det har inte med blogg.se att göra, utan källkoder och sånt går alltid att få tag på. Det är ju så man "ser" en hemsida. Annars hade det varit tomt :) Sen kan man ju även koda och sedan lägga in komprimera de i filer och komplicera så att det inte blir lika lätt att sno - men å andra sidan går det ju fortfarande att sno koder. Däremot tycker jag att blogg.se borde stänga ner personer som håller på att göra så :Ptack igen söta du, önskar dig också det bästa! bamse kramar!READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY NEGATIVE/RUDE COMMENTS. THOSE COMMENTS WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. My blog-design is made by me.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [It will only be seen by Malin!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you’ll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.
Don't touch my siteAFFILIATE + REFERRAL LINKS:

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website! RSS 2.0