091227 - Om julhelgen.

Här kommer lite sammanfattning om de senaste dagarna eftersom jag har varit dålig på att blogga.

25 DECEMBER - JULDAGEN:
Jag vaknade sent har jag för mig. Mamma försökte hålla sig vaken till sista avsnittet av Morden i Midsomer som gick på trean. Men sen gav hon upp och gick och la sig, och jag kunde byta till fyran där Berättelsen om Narnia: Häxan och Lejonet gick. :) Sen kollade jag på Sagan om konungens återkomst som gick på sexan. Och sen zappade jag väl mellan kanalerna efter något att kolla på och gick förmodligen och la mig sent. Jag minns inte så noga.

26 DECEMBER - ANNANDAG JUL:
Jag gick upp runt klockan halv tre. Då hade Marjo ringt hem till oss två gånger men jag hade inte orkat svara och mamma var inne i sitt rum, och så hade även Elin sms:at till mig. Så jag svarade på hennes sms när jag gick upp, och hon hade med sig mobilen och kunde svara, för de var här i närheten och undrade om vi ville ha sällskap.
När de kom hit så fikade vi, och sen så kollade jag och ElinDisney Channel. Bl.a. på En prinsessas dagbok 2 som började på kvällen. Mamma och Marjo åkte och köpte pizza till middag åt oss så det var nice. :)
Efter att vi hade ätit så åkte de hem, och mamma gick raka vägen till sängs, och jag kollade på det som var kvar av Förtrollad som gick på fyran. Sen satt jag väl bara och kollade runt inne på internet har jag för mig.

27 DECEMBER - SÖNDAG:
Tro det eller ej men jag gick upp alldeles för sent! Nämligen efter klockan 20:00 på kvällen. Jag fattar inte hur det gick till. Jag minns bara att både jag och Celeborn låg under mitt täcke och det var så skönt att sova. Så länge har jag dock aldrig sovit förut!
Sen dess har jag inte gjort så mycket. Jag har kollat på tv, suttit här i soffan i vardagsrummet med min laptop, ätit upp cheddarpopcorn från igår, druckit lite pepsi max, och inte så mycket mer.
Jag lär ju vara uppe flera timmar till eftersom jag gick upp så himla sent, och sen kommer jag väl gå och lägga mig tidigt på morgonen och sova några timmar, och sen måste jag gå upp i hyfsad tid och inte sova bort hela måndagen.

Foton från julafton och foton på det jag fick i julklapp kommer, när jag har tagit kort på julklapparna och fört över alla foton till datorn. Jag tror att jag gör det imorgon (måndag) när jag vaknat igen, och lägger upp alla foton då. 
Jag har bara ätit popcorn än så länge och några rocky road-bitar. Jag får se om jag värmer upp lite mat från kylen och äter, eller om jag struntar i det. Jag har iallafall fått i mig ett glas pepsi max, och jag ska öppna en ny flaska så jag kommer nog få i mig några till glas. :)

Hur var eran julafton och hur har eran julhelg varit? :)
Maria | 2009-12-28 @ 13:10:54 | | http://fashionstars.blogg.se/

kissies blogg nej. men ganska roligt att se en snygg bild på sig själv som ses av 100 000 personer

Karin | 2009-12-28 @ 20:50:38 | | http://karinbylund.blogg.se/

Vaknade klockan 20!? Jisses! Då får du försöka vända tillbaka dygnet.Just det, angående min 73-åriga kompis. Lärde känna henne genom att våra hundar är lite småförälskade i varandra. Har faktiskt fått många otippade vänner genom hunden. Hundtricket! :) Kram

Viktoria | 2009-12-29 @ 02:10:06 | | http://becoolsodapop.blogg.se/

Svar: Ja jag hade för mig att hon var yngre men tydligen inte. Man är som du sa så van att se henne som Ruthie :)

Viktoria | 2009-12-29 @ 02:10:34 | | http://becoolsodapop.blogg.se/

Svar: Alexis är bäst <3READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY NEGATIVE/RUDE COMMENTS. THOSE COMMENTS WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. My blog-design is made by me.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [It will only be seen by Malin!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you’ll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.
Don't touch my siteAFFILIATE + REFERRAL LINKS:

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website! RSS 2.0