091213 - Tredje advent & Lucia.

Sitter och lyssnar på julsånger med Martin på spotify. Just nu spelas Last Christmas med Hilary Duff. Det är ju den låten som är min favorit julsång, inte All I Want For Christmas som jag trodde att den hette. Jag blandade ihop dem med varandra, hur nu det gick till.


Det är ju både tredje advent och lucia idag, så därför sa Martin att vi skulle lyssna på jullåtar så att vi får lite julstämning. :)
Och tänka sig att pappa lyckades julpynta utan att jag kom hit och sa till. Det ska han ha lite cred för! (Det är alltid jag som har fixat det annars, när jag bodde här förut.) Det var ju ett tag sen det var första advent men jag har inte varit här förrän nu, så det var i fredags som jag såg att han hade julpyntat. Dock hade han gjort det på tisdagen och inte på söndagen, men två dagar efter är ganska bra ändå.
Och igår påpekade jag att han inte hade några ljus i adventsljusstaken, så 15 minuter innan affären stängde fick vi för oss att vi skulle dit och köpa ljus. Och pappa hade tur att Jonas kom hem till oss just då så fick vi skjuts upp till affären, för pappa hade just kommit på att han inte orkade gå, haha. Pappa var ju lite på lyran också som han själv så fint kallade det, så han kunde ju inte köra bil själv.
Väl i affären köpte vi två chipspåsar också och jag fick även två stycken tidningar. :)
När vi kom hem såg jag lite på Robinson Karibien, och sen läste jag mina tidningar. Sen kollade jag på tv, och sen kom Martin, Jonas och Philip tillbaka. Kollade mest på filmer igår kväll och inatt. Och så kom Martin ner med en gosedjursorm från mitt rum, som jag hade jävligt roligt åt, haha! :)

Jag gick bara upp efter klockan 16:00 idag. :)
Och igår gick jag upp runt klockan 14:00. Gick och la mig runt klockan 04:00 i fredags/lördags natt. Jag var ju hemma hos Angelica och firade henne, och sen när dem gick vidare till Larsson så gick jag hem direkt när vi kom dit. Och jag var sjukt jävla kissnödig så jag höll på att kissa på mig när jag gick hem! Som tur är så lyckades jag hålla mig tills jag kom innanför dörren, tack och lov.
Träffade Jonatan, min icke-biologiska brorsa, innan vi skulle gå hem till Larsson förresten. Det var längesen jag träffade honom så det var kul att se honom. :)

Nu spelas Do They Know It's Christmas? med Band Aid. Snart blir det väl middag hoppas jag, och när klockan slår 21:00 så tänkte jag se på The Holiday som kommer på trean. Om ni inte har sett den filmen innan så borde ni se den! Det är verkligen en av mina favoritfilmer. Den utspelar sig också runt julen och nyår, så man hamnar förhoppningsvis i lite mer stämning efter att ha sett den. :) Den är sjukt härlig så ni måste se den!
Jag är fortfarande hemma hos pappa (därav dålig bloggning också), så det är därför jag inte har kunnat ladda upp foton på paketen från min julkalender de senaste dagarna. Jag har ju inte öppnat dem heller eftersom jag varit här. Men det blir fler paket till mig när jag åker hem till mamma igen. :)
Jag tror att jag ska stanna här någon/några dagar till, så fotona dröjer tills dess. Men jag tror inte att ni dör för det.
Nu orkar jag inte skriva något mer, så ha en bra tredje advent och lucia-kväll! :) Puss på er.


My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you’ll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.
Don't touch my siteAFFILIATE + REFERRAL LINKS:

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website! RSS 2.0