Lördag & Söndag - Sjukling.

Igår så såg jag på "Sagan om Ringen - De två tornen" efter att jag hade sett på "Hatching Pete". Jag satt även och pratade med Angelica på msn. Och jag skrev allt som Gollum sa i filmen åt henne, för att jag tycker att han är så rolig. Men sen loggade hon ut när jag hade skrivit att hon skulle gå (för att Gollum hade sagt så i filmen!), och jag blev helt förvånad. Trodde att hon hade trott att jag menade allvar så jag blev lite rädd där. Men hon loggade in på en gång sen igen, haha. Hon kanske försökte skrämma mig lite? :b

Igår gjorde jag inte så mycket förutom att ligga i soffan och kolla på tv. Jag åt upp pannkakorna till middag också.
Och så var jag och mamma nere på sjukhuset. Jag börjar verkligen känna mig som en stammis där.
Jag fick sitta på toaletten igår ganska länge och jag kunde inte röra mig. Sen trotsade jag min kropp och tog en dusch, och sen bäddade jag ner mig i soffan med min morgonrock på mig och en filt över mig. Sen kom mamma och sa åt mig att ringa till läkarjouren, och kvinnan jag pratade med sa åt mig att komma ner på en gång så då gjorde vi det.

Provet visade ingenting så de kunde inte ge mig någon medicin. Så var det ju förut också en gång, att provet inte visade någonting och då fick jag ingen medicin. Och senaste gången så fanns det knappt några bakterier i provet men jag fick medicin ändå eftersom att jag hade så ont.
Jag hamnade hos samma läkare som jag var hos sist. Och han sa att det inte ens verkar vara en urinvägsinfektion. Eftersom då skulle det ju finnas bakterier. Så han trodde att det skulle kunna vara något gynekologist, så därför måste jag sitta i telefonkö från imorgon klockan 08:15 så att jag får en tid på UM.
Men både jag och mamma är nästan säkra på att det inte är något gynekologist som är fel. Jag menar, vad skulle det vara isåfall? Jag har ingen pojkvän och jag är ingen person som skulle ha sex med någon som inte var min pojkvän. Jag fungerar inte så som person. Så det verkar väldigt konstigt om det skulle vara något gynekologist som är fel tycker vi, men vi ska ändå boka en tid så att vi får det uppklarat.

Sen igår när vi kom hem från sjukhuset så tog mamma fram våran läkarbok, för att jag skulle kolla upp vad det kan vara jag har för sjukdom om det inte är urinvägsinfektion. Men jag hann aldrig så långt, för mamma började kolla upp det istället. (Läkaren kollade också upp det lite smått nere på sjukhuset, eftersom han också sa att det måste vara någon annat än urinvägsinfektion... Men det stod inte lika mycket på internet där han kollade som det stod i innehållsförteckningen osv som mamma kollade i.)
Och jag måste säga att mamma är väldigt smart. Hon borde börja jobba som läkare tycker jag!
Hon funderade nämligen på om det hänt något "nytt" i mitt liv på senaste tiden, med mediciner osv. Och sen kom hon på att jag äter ju fluoxetin och det började jag med i oktober förra året. Så då hämtade hon min medicin och började läsa hela innehållsförteckningen. Och under biverkningar så hittade hon det som vi tror är orsaken. Nu kommer jag inte ihåg exakt vad det stod eftersom mamma läste det för mig och mitt minne är inte det bästa. Men det stod mer eller mindre att man kan få svårigheter att urinera, och att man kan få täta trängningar (precis så som det känns när man fått urinvägsinfektion) och sen att slemhinnor kan torka ut. Och ja, det sitter ju en slemhinna i könet för att tala klarspråk.
Så det kan alltså vara min medicin som är orsaken till det hela!

Jag blev helt förvånad igår när mamma berättade vad hon hade kommit fram till faktiskt. Det är okej om man får några små biverkningar, för det måste man ju nästan räkna med. Men att man blir sjuk av en medicin? Jag trodde att mediciner var till för att få en att må bättre, och inte få en att få andra besvär på köpet med medicinen.
Ju mer jag och mamma pratade om det, desto mer verkar det som att det är medicinens fel.
Så nu är jag lagom positivt inställd mot den medicinen, och jag vill inte ta den längre. Men det dumma är att man inte får sluta med en sådan medicin sådär tvärt, utan man måste trappa ner på den och bara det kan ju ta ett tag.

Men det som gäller nu är att boka tid till gyn imorgon bitti. Och sen gå till gyn när jag har fått tid. Och sen om det inte visar något, så får jag och mamma ringa till min förra läkare och fråga henne hur och vad vi ska göra med medicineringen. För jag vet iallafall att jag inte kan fortsätta med den här medicinen. Jag går hellre runt utan någon medicin och är som en levande zombie än att ha det såhär som jag har nu med min kropp.
Jag undrar om det ens finns några mediciner som man kommer våga ta efter det här? Den enda medicinen jag kan gå med på att byta till är någon som inte har några biverkningar överhuvudtaget, och någon sådan medicin finns ju inte ens.
Det är ju toppen att man äntligen har fått en medicin som hjälper mot det psykiska måendet, men att den sen förstör det fysiska måendet. Kan man aldrig bara få må bra både psykiskt och fysiskt? Det skulle vara en dröm för mig känns det som just nu.

Nu har jag iallafall orkat blogga och förklara läget med mig just nu. Jag har förresten legat och sovit mer än halva dagen idag, för att jag mått så dåligt. Så det är därför jag inte har kunnat skriva något tidigare.
Jag tog en sömntablett runt 20:00-tiden så den borde börja verka snart tycker jag, men än har den inte börjat verka. Så jag ska nog gå och lägga mig i soffan och kolla på det som är kvar av den tredje Sagan om Ringen-filmen som går på trean just nu. Sen får jag ta och gå och lägga mig oavsett om sömntabletten har börjat verka eller inte. Jag har ju sovit en del idag så det kanske är därför den inte börjar verka på en gång, vad vet jag.

Men nu ska jag gå. Godnatt och sov gott! Och vi hörs nog imorgon någongång. Hejdå så länge!Angelica | 2009-08-31 @ 23:00:46 | | http://anchelique.blogg.se/

Nej, jag har ju inte det! :/

Men den var sjukt bra, iallafall! :) Theo var så jävla gulli så jag blev tårögd! <3Vi MÅSTE se tvåan, fan! :DREAD THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0