Tisdag.

Jag vaknade klockan 01:00 inatt och trodde att jag skulle gå upp då. Men jag behövde visst bara gå upp på toa. :b
Sen vaknade jag redan vid klockan 07:00 men låg kvar i sängen tills klockan 07:30 då klockan ringde. Stod till och med bredvid väckarklockan och väntade på att den skulle ringa, haha. Var tvungen att gå på toa så jag hade lite bråttom då.
Och sen klockan 07:40 så började Wizards of Waverly PlaceDisney Channel som jag skulle se. :) Det kommer definitivt bli min nya sysselsättning på morgonen. Sitta och äta frukost framför WOWP. :) Och sen är det bara att klä på sig och borsta tänderna.
Mötte Angelica vid min busshållsplats imorse också, och så gick vi till skolan tillsammans. :) Hon ska gå av där imorgon också så det kommer nog bli en vana för oss. :)

Idag fick vi pannkakor till lunch i skolan! Nam nam. Jag älskar pannkakor! ♥

Idag i skolan gjorde vi faktiskt inte så mycket. :/ Vi ska ju åka till Barnens Ö nästa vecka på onsdag-torsdag med skolan, och vi pratade om grejer inför det hela dagen. Jag kan inte förstå hur man kan behöva ha så mycket tid för att göra det som vi gjorde hela dagen. Det kunde läraren ha tagit med oss och det hade gått på en timme högst? Det känns som att det är lite för slappa metoder för min del, men jag får väl kanske vara glad för att det inte är för jobbigt.
Jag fick iallafall reda på att det inte kommer finnas någon toalett i närheten av där vi ska vara, så de kommer alltså övernatta mitt ute i ingenstans med andra ord. Så jag bestämde mig på en gång att jag inte tänker följa med dit. Jag klarar inte av att vara utan en toalett mitt ute i ingenstans med min kropp just nu. Min kropp tror ju att den är rolig och det känns som att jag har urinvägsinfektion var och varannan dag, och då kan jag inte vara någonstans där det inte finns någon toalett i närheten.
Så det blir väl som ett lov för mig nästa vecka kan man säga. Är ledig på tisdagen, och på onsdag-torsdag kommer de vara ute på Barnens Ö, så enda skoldagen är på måndagen. Men det är ju en bra födelsedagspresent med 3 lediga dagar innan min födelsedag som är på lördagen. ;) Jag måste dock prata med Lisa (våran klassföreståndare eller vad det nu heter?) om det här först. Har redan berättat det för mamma, att jag kommer vara hemma nästa vecka, så att hon inte får något ryck och blir arg på mig eller något, men hon kommer ändå ha glömt bort det så jag kommer väl få påminna henne om det nästa vecka igen, men det är lugnt. Tur för mig att jag har en mamma som det går att prata med. ♥

Imorgon ska vi prata om mat inför Barnens Ö nästa vecka. Om vi ska göra det hela dagen så känns det väldigt onödigt för mig att ens vara där, eftersom jag inte tänker följa med. :/ Jag tycker det är väldigt onödigt att ägna hela skoldagar åt att planera något som kanske inte ens alla följer med på. Man borde väl göra något nyttigare i skolan och lära sig något? Eller har jag missförstått det? Men det blir nog bättre efter nästa vecka får vi hoppas. :)

Kollar på "So You Think You Can Dance" på femman just nu. Jag brukar inte kolla på det men den första gruppen och en grupp som uppträdde nu (22:57) var jätte bra. :) Fast gruppen i slutet var nog bäst! :) De fick flyttning att verka roligt. :b

Nu ska jag ta och stänga av datorn och borsta av tänderna och sen är det läggdags. Jag är trött och det är min läggningstid nu. Godnatt och hejdå.Anonym | 2009-08-26 @ 18:49:32 | |

VA?! varför har dom slutat med den?? :OREAD THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0