Onsdag kväll.

True Blood tog ju slut klockan 23:00 så jag vet inte varför jag fortfarande är uppe. Jag har ju bestämt att jag ska gå och lägga mig klockan 23 varje dag när det är skola.
Jag kommer vara död imorgon när jag ska gå upp, men jag vet inte om jag ska gå till skolan imorgon faktiskt. Jag skulle ju ha gjort det såklart men funderar på att gå till sjukhuset igen och lämna kissprov och se vad de säger. Det kommer säkert inte vara någon urinvägsinfektion och de kommer säkert inte ge mig någon medicin heller, men inte fan är det normalt att gå runt och må såhär som min kropp gör just nu. Så någonting måste de faktiskt göra. Och ja, jag har inte bokat tid till gynekologen än, men jag tror inte att ett besök hos gynekologen skulle fixa allting på en gång. + att man inte får tid på samma dag heller.
Men jag får väl göra ett kissprov och gå ner med det till vårdcentralen imorgon bitti, och sen får jag se vad de säger. Om de inte gör något får jag väl prata allvar med dem, som jag iofs trodde att jag redan hade gjort. De kan ju inte ha så dålig sjukvård här där jag bor att de inte gör någonting när man går till sjukhuset?! Ska man behöva åka in till Danderyds sjukhus för att få någon riktig hjälp eller? Om sjukhuset här där jag bor inte gör sitt jobb så kan de ju lika gärna stänga ner sitt såkallade sjukhus, eftersom de ändå inte vill hjälpa de som behöver hjälp. (Och ja, det är inte bara jag som tycker att de inte gör ett piss. Jag har hört det från många andra också.)
Jag orkar iallafall inte leva såhär längre, och jag orkar inte gå runt i skolan och må såhär. Och jag vill inte förstöra mitt sista år med att må dåligt och vara hemma.
Så morgondagens planer är att göra ett kissprov, gå ner till sjukhuset, få en tid med en läkare och prata allvar med dem och om de inte tar mig på allvar så kan jag ju alltid hota med att ta livet av mig. Och ja, det är så illa, för jag har faktiskt tänkt tanken flera gånger under de gånger då jag har mått såhär. Jag klarar inte av det. Sen får jag ringa till Marjo (min moster) och fråga henne vad hennes tabletter som hon äter heter, och så får jag åka och köpa dem där de finns eller beställa hem dem om det inte går att köpa dem någonstans. Hon har också haft problem med urinvägsinfektion när hon var yngre men sen hon började med de där tabletterna så har hon inte fått det igen. Och så ska jag förstås ringa gynekologen och beställa en tid.
Jag måste sms:a Lisa imorgon och säga att jag inte kommer till skolan bara. Hon är ändå inte där imorgon så hon märker väl inte det, men det är väl lika bra att sms:a det så jag inte får någon olovlig frånvaro eller vad det nu är man får.

Nu måste jag fan stänga av tv'n och borsta tänderna och gå och sova. Jag kommer gå upp samma tid imorgon som jag skulle ha gått upp, så jag kommer nog vara en aning trött då men jag får skylla mig själv för det. :/
Men hejdå nu. Hoppas att ni som läser mår bättre än vad jag gör.


READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0