Nattblogg.

Hello.
Jag har bäddat min säng och jag har ätit middag. Jag lagade min middag alldeles själv också. Mästerkocken som jag är! Det blev veg. pyttipanna och så stekte jag ett ägg till det. Jag brukar alltid tvinga andra att kläcka äggen då jag är rädd för att få skal i äggen annars, men den här gången kläckte jag det själv i stekpannan och det gick hur bra som helst! :)

Jag såg inte på Batman-filmen som gick förut heller. Har suttit här och degat i mitt rum istället.
Nu ska jag ställa min klocka så att jag kommer upp imorgon. Det är lika bra att gå upp tidigt även om jag inte har tid hos tandis förrän klockan 11:40, för jag måste ju gå upp tidigt sen på tisdagen.
Och så ska jag svälja en tablett och sen ska jag gå och borsta tänderna. Jag kommer få väldigt mycket skäll senare idag hos tandläkaren misstänker jag. Jag skulle kunna sköta mina tänder bättre, om man säger så. Men det är bra iallafall att jag äntligen ska dit på en undersökning så jag får veta hur illa det är med mina tänder.

Jag sitter här också och det känns som att jag har urinvägsinfektion. Det kändes så i lördags och det har känts så under hela söndagen också. Jag förstår verkligen inte vad det är för fel på min kropp. Hur som helst så klarar jag inte av det här så länge till. Nu när jag äntligen har börjat skolan igen så vore det ju bra om jag kunde vara där också. Jag vill inte att den här skiten ska förstöra för min skolgång men det känns som att det kommer göra det om det ska fortsätta såhär som det gör nu. :/
Jag är inne på någon hemsida som heter Netdoktor just nu, och ska skicka iväg en "fråga" där jag ska berätta om mitt jävla problem och så får jag hoppas att de skriver något bra svar till mig. Och senare när jag har gått upp så måste jag ringa gynekologen och berätta allt och boka tid också.
Att man aldrig kan få en lugn stund i livet. Det är bara för mycket begärt verkar det som?

Nu ska jag sluta klaga. Godnatt på er.


READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0