Måndag.

Hej hej!
Jag sitter här och gäspar så jag borde nog gå och sova snart. Jag har varit igång hela dagen idag mer eller mindre.
Gick upp klockan 07:30 när klockan ringde. Åt frukost och väntade sen på att klockan skulle bli 08:15. När den väl hade blivit det så satt jag och ringde till UM ända tills de svarade, och då var klockan 08:40. Men då var det tydligen inte UM jag hade kommit till. Utan då hade jag kommit till kommunen, så de gav mig numret till UM. Men jag kom till sjukhuset istället, som sedan kopplade om mig till UM. Men på UM fanns det ingen gynekolog så där kunde jag inte få någon tid, så då fick jag numret till gynekolog-grejen på sjukhuset och då ringde jag dit. Då fick jag knappra in mitt personnummer och telefonnummer, och sen blev jag meddelad om att de skulle ringa upp mig runt klockan 10:10. Fast de ringde runt 10:20 för att vara exakt.
Och de sa att de har ingen läkare där på 2 veckor nu, och sen har dem inte någon tid förrän i oktober. Lite väl lång väntetid tycker jag! Och så sa dem åt mig att jag måste få en remiss dit från någon läkare. Kunde inte någon läkare ha fixat det för längesen åt mig isåfall? De borde ju iallafall ha vetat om att jag var tvungen att ha en remiss för att få komma dit.

Jag berättade hela historian för mamma när hon kom hem från gymmet, och hon bestämde att vi skulle åka in till stan till något ställe som hon brukar gå till. Vi orkar nämligen inte vänta tills oktober för att få en jävla tid när min kropp behöver hjälp nu.
Vi åkte in till stan lite innan klockan 12:00. Och sen åkte vi till stället som vi skulle till. Och där fick vi vänta i 2 timmar och 20 minuter innan vi lämnade stället för att gå. Det var ganska segt att vänta och jag höll på att somna sittandes i en stol. Men 2 timmar och 20 minuter är inga problem mot att vänta tills i oktober! Så vi överlevde.
Och barnmorskan bekräftade det som både jag och mamma kommit fram till: att det är min medicin (fluoxetin) som är problemet. PLUS att mina p-piller som jag tar också har ett ämne i sig som fluoxetin har, och att ha två mediciner med samma dåliga ämne i sig blir ju bara helt fel. Så jag har gått runt med två mediciner som har samma dåliga ämne i sig och det är därför min kropp har mått som den har mått. Att inte läkare tänker på sånt när de ger ens patienter medicin? Det borde ju vara en självklarhet att kolla upp sånt där innan man ger någon en medicin.

Hur som helst så bestämde vi att vi skulle byta från p-pillrena jag hade till mini-piller. De innehåller inte det där dåliga ämnet överhuvudtaget + att mini-piller knappt har några hormoner i sig + att mensen kan upphöra nästan helt och hållet, så det är ju bra. :)
Senare när vi hade åkt därifrån så ringde en receptionist till mig också och sa att min gamla läkare inte jobbar kvar hos dem längre, och påminde mig om att jag är utskriven därifrån. Men vi kom överrens om att hon skulle säga till någon av de nya läkarna som jobbar där, att någon av dem ska ringa mig. Jag måste ju få reda på vilken medicin jag kan/bör byta till eftersom jag inte kan fortsätta med fluoxetin längre. Det är ju ganska viktigt så jag hoppas att de tar sig tid och ringer så snart som möjligt.
Mini-pillrena började jag med redan idag så förhoppningsvis blir allt bättre så fort som möjligt om jag har tur.

Efter att vi hade varit där så åkte vi till centralen, och sen kollade vi i två roliga affärer som jag inte minns namnet på. Men de liknar Lagerhaus kan man säga. Det finns alla möjliga roliga grejer därinne, och ibland helt onödiga saker också.
Jag hittade bl.a. sanning och konsekvens - elaka versionen i ena affären, men jag orkade inte köpa den. Sen fanns det en del liknande spel därinne också. Men nu vet man iallafall att de finns i affär om jag skulle vilja köpa dem någon annan gång!
Innan vi gick därifrån så köpte jag en målarbok för 10 kronor. Det tyckte jag var ett väldigt bra pris! :) Iofs är det bara 24 sidor i målarboken så det kanske inte var så billigt egentligen, men skitsamma. :) Jag har ju en annan tjock målarbok här hemma som jag faktiskt har målat ganska mycket i.
Om ni undrar varför jag mumlar om målarböcker så är det såklart för att jag har ett intresse för att rita och måla. Men just målarböcker använder jag som någon sorts terapi för mig själv. Jag blir helt lugn av att sitta och färglägga i en målarbok, så det är något som jag ska fortsätta med. :)

Nu närmar sig klockan 00:00 och jag som gick upp klockan 07:30 imorse och har varit iväg nästan hela dagen (Vi kom hem lite innan 20:00!) är ganska trött måste jag säga. Så det blir sovdags för mig nu. Godnatt och sov gott! ♥


READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0