Måndag.

Hej hej!
Jag sitter här och gäspar så jag borde nog gå och sova snart. Jag har varit igång hela dagen idag mer eller mindre.
Gick upp klockan 07:30 när klockan ringde. Åt frukost och väntade sen på att klockan skulle bli 08:15. När den väl hade blivit det så satt jag och ringde till UM ända tills de svarade, och då var klockan 08:40. Men då var det tydligen inte UM jag hade kommit till. Utan då hade jag kommit till kommunen, så de gav mig numret till UM. Men jag kom till sjukhuset istället, som sedan kopplade om mig till UM. Men på UM fanns det ingen gynekolog så där kunde jag inte få någon tid, så då fick jag numret till gynekolog-grejen på sjukhuset och då ringde jag dit. Då fick jag knappra in mitt personnummer och telefonnummer, och sen blev jag meddelad om att de skulle ringa upp mig runt klockan 10:10. Fast de ringde runt 10:20 för att vara exakt.
Och de sa att de har ingen läkare där på 2 veckor nu, och sen har dem inte någon tid förrän i oktober. Lite väl lång väntetid tycker jag! Och så sa dem åt mig att jag måste få en remiss dit från någon läkare. Kunde inte någon läkare ha fixat det för längesen åt mig isåfall? De borde ju iallafall ha vetat om att jag var tvungen att ha en remiss för att få komma dit.

Jag berättade hela historian för mamma när hon kom hem från gymmet, och hon bestämde att vi skulle åka in till stan till något ställe som hon brukar gå till. Vi orkar nämligen inte vänta tills oktober för att få en jävla tid när min kropp behöver hjälp nu.
Vi åkte in till stan lite innan klockan 12:00. Och sen åkte vi till stället som vi skulle till. Och där fick vi vänta i 2 timmar och 20 minuter innan vi lämnade stället för att gå. Det var ganska segt att vänta och jag höll på att somna sittandes i en stol. Men 2 timmar och 20 minuter är inga problem mot att vänta tills i oktober! Så vi överlevde.
Och barnmorskan bekräftade det som både jag och mamma kommit fram till: att det är min medicin (fluoxetin) som är problemet. PLUS att mina p-piller som jag tar också har ett ämne i sig som fluoxetin har, och att ha två mediciner med samma dåliga ämne i sig blir ju bara helt fel. Så jag har gått runt med två mediciner som har samma dåliga ämne i sig och det är därför min kropp har mått som den har mått. Att inte läkare tänker på sånt när de ger ens patienter medicin? Det borde ju vara en självklarhet att kolla upp sånt där innan man ger någon en medicin.

Hur som helst så bestämde vi att vi skulle byta från p-pillrena jag hade till mini-piller. De innehåller inte det där dåliga ämnet överhuvudtaget + att mini-piller knappt har några hormoner i sig + att mensen kan upphöra nästan helt och hållet, så det är ju bra. :)
Senare när vi hade åkt därifrån så ringde en receptionist till mig också och sa att min gamla läkare inte jobbar kvar hos dem längre, och påminde mig om att jag är utskriven därifrån. Men vi kom överrens om att hon skulle säga till någon av de nya läkarna som jobbar där, att någon av dem ska ringa mig. Jag måste ju få reda på vilken medicin jag kan/bör byta till eftersom jag inte kan fortsätta med fluoxetin längre. Det är ju ganska viktigt så jag hoppas att de tar sig tid och ringer så snart som möjligt.
Mini-pillrena började jag med redan idag så förhoppningsvis blir allt bättre så fort som möjligt om jag har tur.

Efter att vi hade varit där så åkte vi till centralen, och sen kollade vi i två roliga affärer som jag inte minns namnet på. Men de liknar Lagerhaus kan man säga. Det finns alla möjliga roliga grejer därinne, och ibland helt onödiga saker också.
Jag hittade bl.a. sanning och konsekvens - elaka versionen i ena affären, men jag orkade inte köpa den. Sen fanns det en del liknande spel därinne också. Men nu vet man iallafall att de finns i affär om jag skulle vilja köpa dem någon annan gång!
Innan vi gick därifrån så köpte jag en målarbok för 10 kronor. Det tyckte jag var ett väldigt bra pris! :) Iofs är det bara 24 sidor i målarboken så det kanske inte var så billigt egentligen, men skitsamma. :) Jag har ju en annan tjock målarbok här hemma som jag faktiskt har målat ganska mycket i.
Om ni undrar varför jag mumlar om målarböcker så är det såklart för att jag har ett intresse för att rita och måla. Men just målarböcker använder jag som någon sorts terapi för mig själv. Jag blir helt lugn av att sitta och färglägga i en målarbok, så det är något som jag ska fortsätta med. :)

Nu närmar sig klockan 00:00 och jag som gick upp klockan 07:30 imorse och har varit iväg nästan hela dagen (Vi kom hem lite innan 20:00!) är ganska trött måste jag säga. Så det blir sovdags för mig nu. Godnatt och sov gott! ♥Lördag & Söndag - Sjukling.

Igår så såg jag på "Sagan om Ringen - De två tornen" efter att jag hade sett på "Hatching Pete". Jag satt även och pratade med Angelica på msn. Och jag skrev allt som Gollum sa i filmen åt henne, för att jag tycker att han är så rolig. Men sen loggade hon ut när jag hade skrivit att hon skulle gå (för att Gollum hade sagt så i filmen!), och jag blev helt förvånad. Trodde att hon hade trott att jag menade allvar så jag blev lite rädd där. Men hon loggade in på en gång sen igen, haha. Hon kanske försökte skrämma mig lite? :b

Igår gjorde jag inte så mycket förutom att ligga i soffan och kolla på tv. Jag åt upp pannkakorna till middag också.
Och så var jag och mamma nere på sjukhuset. Jag börjar verkligen känna mig som en stammis där.
Jag fick sitta på toaletten igår ganska länge och jag kunde inte röra mig. Sen trotsade jag min kropp och tog en dusch, och sen bäddade jag ner mig i soffan med min morgonrock på mig och en filt över mig. Sen kom mamma och sa åt mig att ringa till läkarjouren, och kvinnan jag pratade med sa åt mig att komma ner på en gång så då gjorde vi det.

Provet visade ingenting så de kunde inte ge mig någon medicin. Så var det ju förut också en gång, att provet inte visade någonting och då fick jag ingen medicin. Och senaste gången så fanns det knappt några bakterier i provet men jag fick medicin ändå eftersom att jag hade så ont.
Jag hamnade hos samma läkare som jag var hos sist. Och han sa att det inte ens verkar vara en urinvägsinfektion. Eftersom då skulle det ju finnas bakterier. Så han trodde att det skulle kunna vara något gynekologist, så därför måste jag sitta i telefonkö från imorgon klockan 08:15 så att jag får en tid på UM.
Men både jag och mamma är nästan säkra på att det inte är något gynekologist som är fel. Jag menar, vad skulle det vara isåfall? Jag har ingen pojkvän och jag är ingen person som skulle ha sex med någon som inte var min pojkvän. Jag fungerar inte så som person. Så det verkar väldigt konstigt om det skulle vara något gynekologist som är fel tycker vi, men vi ska ändå boka en tid så att vi får det uppklarat.

Sen igår när vi kom hem från sjukhuset så tog mamma fram våran läkarbok, för att jag skulle kolla upp vad det kan vara jag har för sjukdom om det inte är urinvägsinfektion. Men jag hann aldrig så långt, för mamma började kolla upp det istället. (Läkaren kollade också upp det lite smått nere på sjukhuset, eftersom han också sa att det måste vara någon annat än urinvägsinfektion... Men det stod inte lika mycket på internet där han kollade som det stod i innehållsförteckningen osv som mamma kollade i.)
Och jag måste säga att mamma är väldigt smart. Hon borde börja jobba som läkare tycker jag!
Hon funderade nämligen på om det hänt något "nytt" i mitt liv på senaste tiden, med mediciner osv. Och sen kom hon på att jag äter ju fluoxetin och det började jag med i oktober förra året. Så då hämtade hon min medicin och började läsa hela innehållsförteckningen. Och under biverkningar så hittade hon det som vi tror är orsaken. Nu kommer jag inte ihåg exakt vad det stod eftersom mamma läste det för mig och mitt minne är inte det bästa. Men det stod mer eller mindre att man kan få svårigheter att urinera, och att man kan få täta trängningar (precis så som det känns när man fått urinvägsinfektion) och sen att slemhinnor kan torka ut. Och ja, det sitter ju en slemhinna i könet för att tala klarspråk.
Så det kan alltså vara min medicin som är orsaken till det hela!

Jag blev helt förvånad igår när mamma berättade vad hon hade kommit fram till faktiskt. Det är okej om man får några små biverkningar, för det måste man ju nästan räkna med. Men att man blir sjuk av en medicin? Jag trodde att mediciner var till för att få en att må bättre, och inte få en att få andra besvär på köpet med medicinen.
Ju mer jag och mamma pratade om det, desto mer verkar det som att det är medicinens fel.
Så nu är jag lagom positivt inställd mot den medicinen, och jag vill inte ta den längre. Men det dumma är att man inte får sluta med en sådan medicin sådär tvärt, utan man måste trappa ner på den och bara det kan ju ta ett tag.

Men det som gäller nu är att boka tid till gyn imorgon bitti. Och sen gå till gyn när jag har fått tid. Och sen om det inte visar något, så får jag och mamma ringa till min förra läkare och fråga henne hur och vad vi ska göra med medicineringen. För jag vet iallafall att jag inte kan fortsätta med den här medicinen. Jag går hellre runt utan någon medicin och är som en levande zombie än att ha det såhär som jag har nu med min kropp.
Jag undrar om det ens finns några mediciner som man kommer våga ta efter det här? Den enda medicinen jag kan gå med på att byta till är någon som inte har några biverkningar överhuvudtaget, och någon sådan medicin finns ju inte ens.
Det är ju toppen att man äntligen har fått en medicin som hjälper mot det psykiska måendet, men att den sen förstör det fysiska måendet. Kan man aldrig bara få må bra både psykiskt och fysiskt? Det skulle vara en dröm för mig känns det som just nu.

Nu har jag iallafall orkat blogga och förklara läget med mig just nu. Jag har förresten legat och sovit mer än halva dagen idag, för att jag mått så dåligt. Så det är därför jag inte har kunnat skriva något tidigare.
Jag tog en sömntablett runt 20:00-tiden så den borde börja verka snart tycker jag, men än har den inte börjat verka. Så jag ska nog gå och lägga mig i soffan och kolla på det som är kvar av den tredje Sagan om Ringen-filmen som går på trean just nu. Sen får jag ta och gå och lägga mig oavsett om sömntabletten har börjat verka eller inte. Jag har ju sovit en del idag så det kanske är därför den inte börjar verka på en gång, vad vet jag.

Men nu ska jag gå. Godnatt och sov gott! Och vi hörs nog imorgon någongång. Hejdå så länge!


Hatching Pete.

Tittar just nu på "Hatching Pete" med Jason Dolley och Mitchel Musso i huvudrollerna. Jag tror filmen började klockan 19:00 så jag missade första halvtimmen av filmen. Men annars så har filmen varit helt okej hittills. :)

Och nu blir det Ben & Jerrys New York Super Fudge Chunk till filmen. Najs!


1 vecka kvar!

Japp, idag är det exakt 1 vecka kvar tills min födelsedag! :) Woho!
Nästa lördag är det jag fyller år, den 5 september. Och jag fyller 19 år för er som inte kan räkna.

Mamma höll på med något hemligt på datorn idag som jag inte fick se, så jag är lite nyfiken på vad det var. Kanske någonting till min födelsedag, hihi. :)

Jag kommer att vara hemma och fira min födelsedag vad jag vet. Angelica, Marre, Markus, Mummu, Vanna och pappa ska komma hit. Vi ska äta min Hello Kitty tårta som jag har beställt tills dess, och sen har mamma mumlat någonting om att hon skulle göra smörgåstårta. Det är någonting som jag inte äter så jag får väl äta något annat.
Jag har satt tiden på klockan 13:00 så att jag får sova tills jag vaknar av mig själv. :)
När jag har vaknat så kommer jag nog börja firandet med mamma och öppna mina presenter, hihi.

Nu har jag 1 vecka på mig att bestämma vad jag ska ha på mig för kläder på min födelsedag också. Jag har iallafall bestämt att jag ska göra mig fin dagen i ära. :) Men nu behöver jag inte skriva mer om min födelsedag förrän den faktiskt har varit. Det kan ju bli lite tjatigt annars. :b Så mer om det nästa lördag eller söndag! :)Fredag kväll.

Nu under kvällen har jag lyckats se på hela fem filmer/tv-serier. :) Först var det filmen Princess Protection Program som gick på Disney Channel. Sen var det två avsnitt av Wizards Of Waverly Place, och sen var det ett avsnitt av The Suite Life of Zack and Cody. Och sen bytte jag till trean och såg på det som var kvar av Sagan Om Ringen - Härkarringen, och sen såg jag på ett avsnitt av tv-serien Burn Notice.

Jag har även hunnit äta lite Sourcream & Onion chips. :)
Men nu ska jag gå och lägga mig. Jag kommer säkert vakna ganska sent på lördagen ändå, så det är lika bra att gå och lägga sig nu så att jag inte sover bort hela dagen iallafall. Så godnatt och hejdå.Zack & Cody.

Nu börjar The Suite Life Of Zack And CodyDisney Channel också. :) Jag har redan sett det här avsnittet men jag måste se det ändå. I love Disney Channel! ♥


Princess Protection Program.


Jag såg just på Princess Protection Program som gick på Disney Channel. :) Det var orginalet som gick, dvs på engelska. :)
Jag tycker att den var helt okej faktiskt. Så om ni gillar såna filmer så borde ni kolla på den! :)

Jag gillar Selena Gomez och Demi Lomato så det var roligt att kolla på filmen. + att de är bästa kompisar på riktigt också, så det var roligt att se dem två tillsammans i en film. :)
Och nu kollar jag på Wizards Of Waverly Place som Selena Gomez också är med i. :) Älskar den serien, haha. :)


Torsdag kväll.

Hello.
Ska bara kolla på 2 ½ Men som går just nu på trean, och sen ska jag röra mig mot sängen och sova.
Måste ställa mitt mobil-alarm också för jag måste ringa till UM mellan 8:15 - 9:00 eftersom det är den enda tiden då de har telefontid. Duktigt att ha 45 minuters telefontid om dagen.

Jag har inte gjort något speciellt under torsdagen. Jag gick upp när klockan ringde för att gå på toa, och jag skulle ju göra ett kissprov men jag kände inte av några symptom av urinvägsinfektion så jag skyndade mig bara till toaletten. Och sen gick jag och la mig igen, och lyckades sova till klockan 12.
Jag åt frukost framför tv'n medans jag såg på Disney Channel. :) Mamma satt i soffan också och pratade med mig.
Jag har bara pratat med mamma och suttit framför datorn idag, och sen sett på tv hela kvällen.

Jag och mamma såg på ett program på tv'n, där det kom fram att Vatikanen i Rom skyddar präster som sysslar med pedofili, och att de istället för att anmäla dem eller göra något åt det, så gör dem allt för att tysta ner händelserna. Och istället för att förbjuda dem att få fortsätta som präster, så placerar dem om dem till någon annan kyrka där de i lugn och ro kan fortsätta med de sjuka saker som de gör. Hur i helvete kan Vatikanen (påven som typ är högre än alla präster) göra något sånt? Borde inte sånt vara förbjudet när man jobbar sådär nära "gud"? Herregud.
Jag kan verkligen inte förstå det. Jag och mamma satt bara och skakade på huvudena och blev bara irriterade på det programmet.
Och sen var det någon jävligt sjuk präst som hade förflyttats till en kyrka i Brasilien. Till ett område som var väldigt fattigt. Och där hade han antastat en 5-årig pojke. Och när pojken berättade det för hans mormor och allt slutligen kom ut till alla i byn, så är det pojken och hans familj som får lida för det. Han säger att han vill dö, och han vill inte gå till skolan för alla barn mobbar honom och säger att han är "prästens fru". Och det är ingen som pratar med pojkens mormor i byn längre. Hur sjukt är inte det?!

Nu är det dags för mig att kolla klart på avsnittet och sen ska jag sova. Så godnatt och hejdå.


Inglourious Basterds.


Inglourious Basterds hade premiär den 21 augusti. Filmen är 2 timmar & 32 minuter lång. Den är från 15 år, och filmen är regisserad av Quentin Tarantino.
 
FILMENS HANDLING;

Under det första året av den tyska ockupationen av Frankrike tvingas Shosanna Dreyfus bevittna avrättningarna av sin familj, ledda av nazistöverste Hans Landa. Shosanna lyckas fly och beger sig till Paris där hon skapar sig en ny identitet som biografägare.

På annat håll i Europa arrangerar löjtnant Aldo Raine, med hjälp av en grupp judiska amerikaner, en serie snabba och chockerande hämndaktioner mot tyskarna. Gruppen, som blir känd hos fienden som "the basterds", möter den tyska skådespelerskan tillika spionen Bridget von Hammersmark och de förenas i målsättningen att störta ledarna för det Tredje riket. Fler öden sammanstrålar bakom en biografridå i Paris, där Shosanna skissar på en egen hämndplan...
(Filmens handling kopierad från Sf.se.)


Jag vill se den här filmen! Jag har lagt upp en bild på bilddagboken så förhoppningsvis är det någon som vill gå och se den med mig. :) Som jag har förstått så är det Brad Pitt som spelar huvudrollen i filmen, och han och hans kumpaner i "The Basterds" skjuter ihjäl nazister.
Nazister är något utav det värsta som finns i världen. Och det är en av de saker som jag hatar allra mest.


Onsdag kväll.

True Blood tog ju slut klockan 23:00 så jag vet inte varför jag fortfarande är uppe. Jag har ju bestämt att jag ska gå och lägga mig klockan 23 varje dag när det är skola.
Jag kommer vara död imorgon när jag ska gå upp, men jag vet inte om jag ska gå till skolan imorgon faktiskt. Jag skulle ju ha gjort det såklart men funderar på att gå till sjukhuset igen och lämna kissprov och se vad de säger. Det kommer säkert inte vara någon urinvägsinfektion och de kommer säkert inte ge mig någon medicin heller, men inte fan är det normalt att gå runt och må såhär som min kropp gör just nu. Så någonting måste de faktiskt göra. Och ja, jag har inte bokat tid till gynekologen än, men jag tror inte att ett besök hos gynekologen skulle fixa allting på en gång. + att man inte får tid på samma dag heller.
Men jag får väl göra ett kissprov och gå ner med det till vårdcentralen imorgon bitti, och sen får jag se vad de säger. Om de inte gör något får jag väl prata allvar med dem, som jag iofs trodde att jag redan hade gjort. De kan ju inte ha så dålig sjukvård här där jag bor att de inte gör någonting när man går till sjukhuset?! Ska man behöva åka in till Danderyds sjukhus för att få någon riktig hjälp eller? Om sjukhuset här där jag bor inte gör sitt jobb så kan de ju lika gärna stänga ner sitt såkallade sjukhus, eftersom de ändå inte vill hjälpa de som behöver hjälp. (Och ja, det är inte bara jag som tycker att de inte gör ett piss. Jag har hört det från många andra också.)
Jag orkar iallafall inte leva såhär längre, och jag orkar inte gå runt i skolan och må såhär. Och jag vill inte förstöra mitt sista år med att må dåligt och vara hemma.
Så morgondagens planer är att göra ett kissprov, gå ner till sjukhuset, få en tid med en läkare och prata allvar med dem och om de inte tar mig på allvar så kan jag ju alltid hota med att ta livet av mig. Och ja, det är så illa, för jag har faktiskt tänkt tanken flera gånger under de gånger då jag har mått såhär. Jag klarar inte av det. Sen får jag ringa till Marjo (min moster) och fråga henne vad hennes tabletter som hon äter heter, och så får jag åka och köpa dem där de finns eller beställa hem dem om det inte går att köpa dem någonstans. Hon har också haft problem med urinvägsinfektion när hon var yngre men sen hon började med de där tabletterna så har hon inte fått det igen. Och så ska jag förstås ringa gynekologen och beställa en tid.
Jag måste sms:a Lisa imorgon och säga att jag inte kommer till skolan bara. Hon är ändå inte där imorgon så hon märker väl inte det, men det är väl lika bra att sms:a det så jag inte får någon olovlig frånvaro eller vad det nu är man får.

Nu måste jag fan stänga av tv'n och borsta tänderna och gå och sova. Jag kommer gå upp samma tid imorgon som jag skulle ha gått upp, så jag kommer nog vara en aning trött då men jag får skylla mig själv för det. :/
Men hejdå nu. Hoppas att ni som läser mår bättre än vad jag gör.True Blood.

Nu börjar True Blood på ettan! :) Jag visste att det skulle börja idag + att mamma påminde mig om det igår också. Hon vet ju att jag gillar vampyrer så hon hajade till när hon läste vad serien handlade om. :)
För mig som gillar vampyrer så är det ju självklart att se på den här serien. :) Hoppas att den är bra! :)

Tydligen så är inte Edward i Twilight den enda som kan läsa människors tankar. Det kan vampyrer i den här serien också.
Avsnittet är slut klockan 23:00 och då är det sovdags som gäller för mig. Jag slocknade i min säng förut några timmar för att jag var så himla trött. Mamma kom in och frågade varför jag sover på dagen och att jag inte kommer kunna sova på natten, men jag är fortfarande trött så jag kommer nog kunna somna ändå. :)
Idag var det inte lika mycket prat om Barnens Ö i skolan som tur var. Och jag berättade att jag inte tänkte följa med dit också, och att det är lite onödigt för mig att sitta och prata om det hela tiden när jag inte ens tänker delta.
Imorgon har vi svenska och engelska. Och sen på måndag kommer de säkert ha kommit på något annat som jag får göra i skolan.

På fredag är det premiär för Princess Protection ProgramDisney Channel klockan 19:00, så då ska jag se på den filmen. :) Selena Gomez och Demi Lovato spelar huvudrollerna i den filmen. :)

Men nu ska jag fortsätta se på True Blood. Så ciao!Tisdag.

Jag vaknade klockan 01:00 inatt och trodde att jag skulle gå upp då. Men jag behövde visst bara gå upp på toa. :b
Sen vaknade jag redan vid klockan 07:00 men låg kvar i sängen tills klockan 07:30 då klockan ringde. Stod till och med bredvid väckarklockan och väntade på att den skulle ringa, haha. Var tvungen att gå på toa så jag hade lite bråttom då.
Och sen klockan 07:40 så började Wizards of Waverly PlaceDisney Channel som jag skulle se. :) Det kommer definitivt bli min nya sysselsättning på morgonen. Sitta och äta frukost framför WOWP. :) Och sen är det bara att klä på sig och borsta tänderna.
Mötte Angelica vid min busshållsplats imorse också, och så gick vi till skolan tillsammans. :) Hon ska gå av där imorgon också så det kommer nog bli en vana för oss. :)

Idag fick vi pannkakor till lunch i skolan! Nam nam. Jag älskar pannkakor! ♥

Idag i skolan gjorde vi faktiskt inte så mycket. :/ Vi ska ju åka till Barnens Ö nästa vecka på onsdag-torsdag med skolan, och vi pratade om grejer inför det hela dagen. Jag kan inte förstå hur man kan behöva ha så mycket tid för att göra det som vi gjorde hela dagen. Det kunde läraren ha tagit med oss och det hade gått på en timme högst? Det känns som att det är lite för slappa metoder för min del, men jag får väl kanske vara glad för att det inte är för jobbigt.
Jag fick iallafall reda på att det inte kommer finnas någon toalett i närheten av där vi ska vara, så de kommer alltså övernatta mitt ute i ingenstans med andra ord. Så jag bestämde mig på en gång att jag inte tänker följa med dit. Jag klarar inte av att vara utan en toalett mitt ute i ingenstans med min kropp just nu. Min kropp tror ju att den är rolig och det känns som att jag har urinvägsinfektion var och varannan dag, och då kan jag inte vara någonstans där det inte finns någon toalett i närheten.
Så det blir väl som ett lov för mig nästa vecka kan man säga. Är ledig på tisdagen, och på onsdag-torsdag kommer de vara ute på Barnens Ö, så enda skoldagen är på måndagen. Men det är ju en bra födelsedagspresent med 3 lediga dagar innan min födelsedag som är på lördagen. ;) Jag måste dock prata med Lisa (våran klassföreståndare eller vad det nu heter?) om det här först. Har redan berättat det för mamma, att jag kommer vara hemma nästa vecka, så att hon inte får något ryck och blir arg på mig eller något, men hon kommer ändå ha glömt bort det så jag kommer väl få påminna henne om det nästa vecka igen, men det är lugnt. Tur för mig att jag har en mamma som det går att prata med. ♥

Imorgon ska vi prata om mat inför Barnens Ö nästa vecka. Om vi ska göra det hela dagen så känns det väldigt onödigt för mig att ens vara där, eftersom jag inte tänker följa med. :/ Jag tycker det är väldigt onödigt att ägna hela skoldagar åt att planera något som kanske inte ens alla följer med på. Man borde väl göra något nyttigare i skolan och lära sig något? Eller har jag missförstått det? Men det blir nog bättre efter nästa vecka får vi hoppas. :)

Kollar på "So You Think You Can Dance" på femman just nu. Jag brukar inte kolla på det men den första gruppen och en grupp som uppträdde nu (22:57) var jätte bra. :) Fast gruppen i slutet var nog bäst! :) De fick flyttning att verka roligt. :b

Nu ska jag ta och stänga av datorn och borsta av tänderna och sen är det läggdags. Jag är trött och det är min läggningstid nu. Godnatt och hejdå.


Linas kvällsbok.

Jag har nyss sett klart på "Linas Kvällsbok" som gick på femman. Filmen är ju baserad på boken med samma namn och filmen spelades in år 2007. Men jag hade inte sett den innan så det var därför jag var tvungen att se på den nu ikväll när den ändå gick på tv'n.
Jag har läst boken hur många gånger som helst sen den kom ut så jag var ju tvungen att se på filmen någongång. :)
De hade missat en del från boken och så hade de gjort om lite grejer. Jag tycker det blev sämre när de hade gjort om det så att det inte var som i boken, men det var roligt att se på den ändå eftersom jag inte hade sett den innan. Själva filmen var väl okej, men jag hatar karaktärerna Thea och Danne. De är bara för mycket. Jag skulle aldrig stå ut med någon utav dem.
Det enda jag gillade extra mycket var slutet i filmen, när Carro kommer upp på taket(?) till Lina med Ivar och någon annan snubbe. Så jävla gulligt! :) Och killen som spelade Ivar ska vi inte tala om, haha. Viktor Axelsson heter han och han var ju bara för gullig. Och sen när filmen var slut så fick man se lite behind-the-scenes tagningar då något gått fel när de skulle ha filmat. Och då är det tydligen någon envis flug-liknande insekt som attackerade Viktor flera gånger när de ska filma. Han knäckte flera bra kommentarer om den där flugan också så det var ganska roligt att kolla på, haha. :)

Jag har skickat en vänförfrågan till Mylaine Hedreul som spelar Lina i filmen. Hon spelade också Steffi i tv-serien "En Ö i Havet". Den serien är också baserad på en bokserie som jag också har läst flera gånger när jag var yngre. Det vore ju roligt om hon accepterade mig. :)

Mer än hälften av mina vänner på facebook är svenska och utländska kändisar, men mest kändisar från USA. :b Jag tror inte någon har över 500 riktiga vänner så det borde ni iofs kunnat räkna ut själva. ;)


Nighty night.

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag ta på mig pyjamas, och sen blir det nog lite tv-tittande innan jag ska gå och lägga mig runt klockan 11. :)
Vi hörs imorgon efter skolan någongång! Godnatt och hejdå.


Bill & Bull delar allt!

Förut när jag lyssnade på musik i Spotify (som egentligen är Angelica's konto eftersom jag inte har något eget) och pratade med Angelica på msn så dök en tanke upp i mitt huvud:
- Finns det någonting vi inte delar?

Det enda vi kom att tänka på var trosor. Haha.
Men det kanske är så det är när man kallas för Bill och Bull? :)090824.

Hello.
Nu har jag varit hos tandläkaren 2 gånger idag. Först hos en vanlig tandläkare och sen en tandhygienist med mitt jävla tandkött. Nu får jag skärpa mig och sen visa upp att jag har skärpt mig den 2 november. Wiho.

Jag gick också in i konditoriet bredvid tandläkaren och beställde min tårta! Eftersom mamma vägrade göra det. Och Hello Kitty tårta blir det minsann! :)
Själva Hello Kitty-grejen kostade 130 kronor och jag vet inte vad hela tårtan kostade. Men jag sa till tjejen i konditoriet att det ändå inte är jag som betalar, hihi. ;)
Dock kom jag på nu när jag kom hem att vänta nu... vad blir det i tårtan? :O Det sa jag ju ingenting om, haha. :( Jag får nog ringa och säga till om det om jag orkar.

Det är en tårta på 10 bitar iallafall, så jag kommer kunna få lite extra tårta eftersom Marjo dissar mig för någon dum kurs. Vilket nog betyder att inte Elin heller kommer. :(
Men mamma (hon bor ju iofs här), Angelica, Markus, Marre och pappa kommer hit vad jag vet. :) Så vi kan ju unna oss extra stora tårtbitar. :)

Och Angelica får inte komma hit förrän på lördagen för att hennes mamma vill umgås med henne. För att hon umgås med mig för mycket och aldrig är hemma, haha. :b
Vem ska då sjunga för mig på morgonen när jag fyller år? Va va va? :)

Jag pratade med Angelica i telefon innan jag gick in till Tandläkaren btw. Och vi ska tydligen åka iväg med skolan nästa onsdag-torsdag till Barnens Ö. Och vi ska sova i vindskydd. Jag vet inte hur ni tycker att det låter men för mig låter det som att de vill att vi ska frysa ihjäl.
Måste ringa pappa och fråga om våra sovsäckar är hela och fria från mögel och om man kan använda dem. Sen måste man ha liggunderlag med sig också. Jag kommer nog inte kunna sova så bra den natten känner jag på mig. :)
Men en bra sak med det hela är att vi är lediga under tisdag tydligen, för att vi ska kunna packa. Hahaha.
Jag måste komma ihåg att tacka skolan för den här fina presenten alltså. Jag fyller ju år nästa vecka. ;) Haha.

Men jaja, så hemskt kan det ju inte bli. Vi ska ju göra roliga aktiviteter och lära känna varandra. Precis såna där grejer som jag gillar. (Not!) Men jag har ju iallafall Angelica som tur är. Så jag ska nog kunna överleva! :) Jag ska leka lite positiv för Angelica's skull just nu förstår ni. :)

Imorgon är det upp klockan halv 8 som gäller. Fifan! Jag bävar inför det redan nu. :bMåndag.

Nu ska jag borsta tänderna och gå iväg till tandis.
Gick upp för inte så längesen. Hur ska jag komma upp halv 8 imorgon egentligen? Kanske måste ta en sömntablett ikväll så att jag somnar och får 8 timmars sömn så att jag kan gå upp när klockan ringer.

Men nu ska jag byta ut mina pyjamasbyxor mot leggings och borsta tänderna, och sen gå iväg. Ciao!


Nattblogg.

Hello.
Jag har bäddat min säng och jag har ätit middag. Jag lagade min middag alldeles själv också. Mästerkocken som jag är! Det blev veg. pyttipanna och så stekte jag ett ägg till det. Jag brukar alltid tvinga andra att kläcka äggen då jag är rädd för att få skal i äggen annars, men den här gången kläckte jag det själv i stekpannan och det gick hur bra som helst! :)

Jag såg inte på Batman-filmen som gick förut heller. Har suttit här och degat i mitt rum istället.
Nu ska jag ställa min klocka så att jag kommer upp imorgon. Det är lika bra att gå upp tidigt även om jag inte har tid hos tandis förrän klockan 11:40, för jag måste ju gå upp tidigt sen på tisdagen.
Och så ska jag svälja en tablett och sen ska jag gå och borsta tänderna. Jag kommer få väldigt mycket skäll senare idag hos tandläkaren misstänker jag. Jag skulle kunna sköta mina tänder bättre, om man säger så. Men det är bra iallafall att jag äntligen ska dit på en undersökning så jag får veta hur illa det är med mina tänder.

Jag sitter här också och det känns som att jag har urinvägsinfektion. Det kändes så i lördags och det har känts så under hela söndagen också. Jag förstår verkligen inte vad det är för fel på min kropp. Hur som helst så klarar jag inte av det här så länge till. Nu när jag äntligen har börjat skolan igen så vore det ju bra om jag kunde vara där också. Jag vill inte att den här skiten ska förstöra för min skolgång men det känns som att det kommer göra det om det ska fortsätta såhär som det gör nu. :/
Jag är inne på någon hemsida som heter Netdoktor just nu, och ska skicka iväg en "fråga" där jag ska berätta om mitt jävla problem och så får jag hoppas att de skriver något bra svar till mig. Och senare när jag har gått upp så måste jag ringa gynekologen och berätta allt och boka tid också.
Att man aldrig kan få en lugn stund i livet. Det är bara för mycket begärt verkar det som?

Nu ska jag sluta klaga. Godnatt på er.Söndag.

DAGENS PLANER: Bädda min säng med nya lakan, äta middag, och ev. se på "Batman Begins" på trean klockan 21:00 ikväll. :)
MORGONDAGENS PLANER: Jag har tid hos tandläkaren klockan 11:40 så jag skippar skolan imorgon. Men på tisdag är det dock dags för skolan igen.

Jag stängde av mitt mobil-alarm och sov länge idag också, men det är ju så skönt! :)
Nu ska jag nog ta och fundera ut vad jag ska äta till middag... Mamma har redan ätit eftersom vi inte har samma tidtabell, som hon så fint kallar det. :b Tjoho!


Good night.


NU: Ska jag gå och hämta lite mer coca cola och svälja en tablett. Coca colan tar bort den äckliga smaken av tabletten också, så det är bra.
SEN: Ska jag bädda ner mig i sängen och sova. Det ska bli skönt. Jag ska nog ställa mobil-alarmet så att jag kommer upp tidigare än vad jag gjorde under lördagen.
SENARE, UNDER SÖNDAGEN: Ska jag inte göra någonting, vad jag vet. Men ska försöka att inte vakna allt för sent som sagt. Ska byta lakan och lägga dem i tvätten eftersom vi alltid tvättar på söndagar. Och så ska jag väl umgås med mami under dagen. :)

Godnatt och sov gott nu.


Exakt 2 veckor kvar!


Idag är det exakt 2 veckor kvar tills jag fyller 19 år! :) Bara så att ni vet. ;)


Batman.

Mamma kom hem för en stund sen. :) Hon hade haft trevligt så det var ju bra. :)
Jag sitter med min laptop i knät i vardagsrummet och kollar på Batman - återkomsten som går på trean just nu. Ska gå och hämta mer coca cola nu också. :) Filmen är slut klockan 01:40 så jag har något att sysselsätta mig med tills dess, skönt.

Michelle Pfeiffer har blivit catwoman nu också. Coolt! ;)
Fast hon är ganska dum i filmen. :( Det gillar jag inte. Men annars gillar jag catwoman! Jag ska minsann klä ut mig till det om jag ska på Halloween-fest någongång! ;)
(Kan inte någon snälla fixa en Halloween-fest för en gångs skull? Jag älskar Halloween och skulle vilja gå på årliga Halloween-fester med utklädnader och allt, men det är ju aldrig någon som fixar något sånt. :/ Önskar att jag bodde i USA under Halloween faktiskt!)

Men nu ska jag hämta mer cola och sen återgå till filmen. Borde det inte bli paus snart btw så jag kan gå iväg utan att missa någonting av filmen? :) Det tycker jag låter som en bra idé iallafall.

Ofta man kan skicka kedjesms men inte vanliga sms förresten. :/ Tack så mycket.


Jonas Brothers - A Little Bit Longer.


Min nya favorit låt just nu! ♥


En Prinsessas Dagbok 2 + pizza.


Jag har beställt pizza från onlinepizza som enligt hemsidan ska komma hem till mig runt klockan 20:00. Alltså om en halvtimme. :) Beställde den för en halvtimme sen också.
Sitter just nu och kollar på En Prinsessas Dagbok 2Disney Channel, så en pizza till middag kommer sitta finfint. :) Jag är hungrig som fan! Åt en macka till frukost och en till lunch, så det kommer smaka bra med lite mat.
Jag har lagt in coca cola flaskan i kylen också så den kommer nog vara lagom kall när pizzabudet kommer. :) Nice eller nice?! :)
Och ja, på onlinepizza så beställer man pizzan, och så kan man beställa hemkörning eller så beställer man en pizza och åker och hämtar den på pizzerian själv. Men eftersom jag sitter hemma och ser på film så kan jag inte gå någonstans just nu. ;)
Jag hoppas att det kommer någon bra film efter att En Prinsessas Dagbok är slut, så blir det en härlig filmkväll för mig. :)


090821 - Birthday present to myself.


Efter att jag och Angelica hade slutat och gått från skolan så gick vi in en sväng på H&M, Kappahl och Lindex nere på "stan". Och inne på H&M så hittade jag en leopardmönstrad topp (som visserligen var lite genomskinlig men det är bara att ha ett svart linne under) och ett par örhängen. :) Och det köpte jag! Det är min egen födelsedagspresent till mig själv! :) Haha.

Och jag hade 50:- i bonuscheck så det hela blev lite billigare för mig. :) Tack så mycket Malin! ;)


❝Wizards Of Waverly Place❞.

TJ Taylor - Jag ska ge dig för lya!
Max - Oj, du skämta inte, han håller verkligen på med det där.

Jag tittar på “Wizards Of Waverly Place” på Disney Channel just nu. Gillar den serien! Några av mina favorit skådespelare är med i den tv-serien. Selena Gomez spelar Alex Russo, snyggingen David Henrie spelar Alex storebror Justin Rosso, och Jake T. Austin spelar deras lillebror Max Russo
Hur skulle jag någonsin kunna klara mig utan barnkanaler? Haha, det kommer jag aldrig göra. 


Fredag - Upprop i skolan!


Sitter och lyssnar på låten ovan på youtube just nu för att bli lite pepp och vakna till liv lite mer. :) Hyper Crush äger om ni inte redan visste det!
Mamma har redan åkt iväg. Hon skulle till stan och göra något, och sen ska hon hem till hennes chef med hennes arbetskamrater. :) Så jag blir ensam lite ikväll tills hon kommer hem.

Just nu sitter jag och pratar med Cindy på msn och vi försöker bestämma vad jag ska ha för kläder på mig. :) Hihi.
Jag får nog bestämma mig snart, för snart måste jag ta och gå till skolan faktiskt. Måste hinna borsta tänderna och städa lådan innan jag går också. Så nu får jag avsluta samtalet med Cindy och sen är det skolan som gäller!
Ska fixa lite grejer sen efter skolan så jag borde väl komma hem runt klockan 13:00 eller någonting. :) Hejdå tills dess!


Kexchoklad.

Nu ska jag ta min laptop (ska bara ha med den för att kunna vara inne på msn och prata med vissa personer :)) och gå och sätta mig i soffan. Ska se lite på tv i några timmar tills jag blir trött och ska gå och lägga mig. :)
Jag ska nog ta en kexchoklad och mumsa på framför tv'n också. :) Mamma köpte 5st förut när vi var och handlade. Och så köpte hon en godispåse till sig själv, så en kexchoklad borde väl jag få äta iallafall? :b Haha.

Säger godnatt redan nu eftersom jag inte kommer skriva något mer ikväll. :) Så godnatt och hejdå!


Min nya kalender.


Efter att vi hade ätit middag så gick jag och mamma iväg till affären för att köpa en kalender till mig. Jag frågade henne tidigare idag när jag åt frukost om det fanns någon rosa, och det fanns det minsann. Så jag valde den rosa kalendern på bilden ovanför och fick betala 79 kronor för den. Fast mamma var snäll och betalade för den. :)

Jag tycker att det är jätte bra att ha en kalender. Då kan man skriva in allting som händer och så slipper man glömma bort något. + att jag brukar skriva in allt både i min kalender + i mobilen, så då borde jag verkligen inte glömma något. :)

Kalendern räcker från augusti 2009 (som är nu) och hela året 2010. En ny kalender till en ny början blir det faktiskt. Imorgon är det upprop i skolan och det är ju faktiskt en ny skola för mig. Angelica ska också gå där med mig. Så jag behöver inte vara orolig över att vara ny och behöva skaffa nya kompisar. :b Det känns ju tryggt iallafall, för det är något som jag inte är något vidare bra på tyvärr.
Jag kommer gå i den skolan i ett år, och sen nästa sommar (i juni) så kommer jag få ta studenten! :)
Så jag hoppas att det här bara blir ett roligt sista år i skolan. Med allt annat som skitit sig med skolan för mig förut så förtjänar jag faktiskt ett bra sista år. :)
Men hey, det borde väl bli ett bra år om man får gå i samma klass och i samma skola som sin bästa kompis? :) Det tror jag minsann! Jag är faktiskt lite förväntansfull för det här sista året. :)

Imorgon ska jag gå upp klockan 08:00 och äta frukost i lugn och ro, och välja kläder (vem vet hur lång tid det kan ta). Och sen klockan 10:00 så är det upprop i skolan. Det stod att det är tills klockan 12:00, men vi kanske blir klara tidigare än så om de är snabba. :) Så vi får ingen jobbig första dag iallafall! Fast egentligen kan man väl säga att vi börjar på riktigt på måndag. Och då börjar vi klockan 09:00. Det är lyx!
När jag gick i skolan i TEG så var jag tvungen att gå upp klockan 06:00 varje dag och sen klockan 07:00 skulle jag redan vara påväg mot bussen. Nu kommer jag inte behöva gå upp förrän klockan 07:30 på morgonen! Det kommer vara en väldig lyx för min del. Nu behöver jag inte oroa mig för att sova för lite och gå upp för tidigt iallafall. Skönt! :)


Min önskelista!


Här är min önskelista för alla som undrar. ;) Haha.
Jag fyller år den 5 september, så det är bara två veckor kvar nu!
Inte den här helgen, och inte nästa, men den efter så fyller jag år. :)


En för tidig födelsedagspresent! ♥


Foto taget när jag och mamma var på Kreta, den 26 juni 2009.

Jag glömde ju min älskade Hello Kitty-flaska på stranden på Kreta en dag, och sen var den såklart försvunnen. :(
Igår när jag gick in i mamma's rum för att jag skulle låna hennes laptop så tog jag hennes datorväska som låg i hennes garderob, och hon låg nästan och sov så hon tänkte inte helt klart. :b
Och sen idag efter att vi hade ätit frukost så kom mamma ut med en likadan Hello Kitty-flaska i handen från sitt rum! Och då trodde jag att hon hade hittat min gamla. :O Men det hade hon inte. Hon trodde att jag kanske hade sett den flaskan i garderoben eftersom att jag hade tagit datorväskan därifrån, men det hade jag inte. Det var ju helt kolsvart när jag tog ut väskan därifrån så hur skulle jag ha kunnat se något?
Men hur som helst så hade hon hittat den i affären som ligger här i närheten som vi alltid handlar i, och då hade hon köpt den till mig. Hon hade inte hunnit slå in den så därför gav hon den till mig nu idag för att hon trodde att jag redan hade upptäckt den.
Jag hade ingen aning om att den skulle finnas i någon affär. Trodde den bara fanns där på Silja Line-båtarna eftersom vi köpte den där.
Den är exakt likadan som min flaska som jag köpte på båten, så nu är jag glad! :) Och nu ska jag inte ta med den till någon strand och glömma den där. Jag ska ha extra mycket koll på vart den är så jag aldrig tappar bort den igen! :)

Så nu har jag fått en för tidig födelsedagspresent kan man säga. :) Jag fyller ju faktiskt år om bara 2 veckor nu! :)
Tack så jätte mycket mamma. ILOVEYOU! ♥


090818.

Hej hej! :)
Jag såg nu att jag inte skrev något mer efter klockan halv 1 igår, och det var ju inte meningen. Fast jag publicerade ju faktiskt några inlägg under förmiddagen så det kanske inte gör så mycket att jag inte skrev något under resten av dagen? :)

Jag var iallafall med Angelica hela dagen igår. Jag har varit med henne sen i måndags. :) Jag gick upp klockan 10 när mitt mobil-alarm ringde så det kändes som att jag hade varit uppe i flera timmar när jag väl väckte Angelica. :b
Jag kommer inte ihåg vad vi gjorde under gårdagen faktiskt. Vi åt frukost, satt vid datorn och slöade, åt en god middag (lax, potatisklyftor och sås!), smakade två "nya" ben & jerrys som mamma hade köpt, och så såg vi på tv under kvällen. Först såg vi något program om brott, sen såg vi på How I Met Your Mother och 2 ½ Men, och på ett nytt Navy CIS avsnitt! :) Och det är faktiskt tre av våra favorit tv-serier så det var nice. :) Och sen klockan 21:00 så började en film på trean som jag inte hade sett innan, men den var jätte bra! :) "Meet Joe Black" hette den. Det kanske var någon annan som också såg den?
Brad Pitt och Anthony Hopkins spelade huvudrollerna i den filmen, och Brad Pitt spelade ju en ganska rolig roll också. Jag skulle också vilja spela en liknande roll, haha. :)
Filmen fick mig också att tänka på vad som är viktigast här i livet. Så jag blev lite känslosam.

Sen gick jag och la mig runt klockan 2 inatt. Och idag vaknade jag vid 2 på dagen tror jag det var. :b


Sommar 2010.


ÅH, JAG LÄNGTAR REDAN TILLS NÄSTA SOMMAR!
Det är ju nästan som höst ute nu. Inte fan har det varit som en sommarmånad som det ska vara iallafall. :(
Men det ska bli lite varmare till helgen har jag hört? Men det får man nog känna efter själv om det är, för jag litar inte på det här vädret just nu.

Varför kan det inte vara sommar året runt? Det skulle passa mig så bra. Jag vill inte ha någon tråkig höst och jobbig vinter! GE MIG SOMMAR ÅRET RUNT! :)


090817 - Åland Islands.
New Moon - Trailer.

The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD

Detta var trailern som släpptes i USA i samband med filmen Bandslam. ♥
Ännu en sak som gjorde början av dagen för mig bra! :)

Jag sparade även en massa HP captures from trailern från en hemsida. Men det blir nog lite för mycket Twilight-anda här i bloggen om jag publicerar alla de bilderna, för de är ganska många. Men om ni ändå vill se de bilderna så kan ni kolla i min Twilight-grupp på facebook här.


Bra start på dagen.

Loggade just in på facebook och såg att jag hade 2 nya mejl i inkorgen. Och ett av dem var från Holly Valentine i Hyper Crush! :) Hihi.
En väldigt bra start på min dag måste jag säga! :) Jag älskar henne.


Monday - Åland Islands.

Hej hej!
Jag ska bara skriva detta inlägg och posta det och sen är det raka vägen till sängen som gäller för mig.

Träffade Angelica lite innan klockan 2 vid stationen. Och sen när vi väntade på att bussen skulle komma så började det spöregna. Mysigt! Eller inte.
Sen såg jag L och A som jag gått i samma skola med förut, så jag sms:ade L och frågade vad han gjorde i min hemstad. Och det visade sig att han har flyttat hit! :) När regnet avtog så gick vi dit så att jag kunde prata lite med dem. :) Sen kom deras buss (de latmaskarna orkade inte gå fast de skyllde på att det regnade, haha) och vi sa hejdå och gick tillbaka till en annan busskur för att vänta på att våran egen buss skulle komma.
När den väl kom så blev Angelica helt glad och var tvungen att ta kort inuti bussen för hon tyckte att det var en väldig Hultsfred-känsla över det hela. :b
Det tog inte lång tid alls att åka till hamnen, så det var ju skönt.
Det första vi gjorde när vi hade gått ombord på båten var att gå till lekrummet, haha. Där hittade vi en stor soffa full med stora gosedjur som vi la oss i. Den hade man ju lätt kunnat somna i eftersom ingen av oss hade sovit något under natten! Men vi gick därifrån efter ett tag.

En rolig grej som vi upptäckte var att det var väldigt många som hade laptop med sig på båten. De var fullt med bärbara datorer i cafén. Jag som hade läst innan på deras hemsida att de hade trådlöst internet, haha. Men jag tänkte att vad ska man med en laptop till under bara några timmar på en båt?
Men vi hade nog kunnat haft roligare med en laptop på båten för det fanns inte särskilt mycket att göra. Dock hade det inte varit så roligt att ta hem den sen i allt regn som öste ner. :(
Vi frågade buss-chauffören om han kunde släppa av oss vid min busshållsplats men "han fick inte stanna vid andra hållplatser förutom två stycken, varav en var på stationen". Så vi fick lov att gå av vid stationen och då började regnet ösa ner ännu mer och jag var tvungen att ta fram mitt paraply som jag som tur är hade tagit med mig. Det gjorde tyvärr inte så mycket nytta då vi fick dela på ett paraply och regnet verkligen öste ner! Vi blev som två dränkta katter.
Vi tog en genväg till pizzerian, eftersom vi skulle köpa pizza att äta till middag. Så vi kom in dyngsura till pizzerian, och där jobbade en bekant till Angelica kan man väl säga. Eller ja, en kille som hennes mamma känner, och som därför Angelica känner. :b Han var väldigt schysst och gav oss lite rabatt och sen en varsin gratis läsk till pizzorna! :)
Han frågade tydligen mig hur gammal jag var (jag trodde att han frågade Angelica så jag sa hennes ålder, haha), och sen sa han att han trodde att jag var runt 15-16 år! Hahaha. Ser jag verkligen så ung ut eller varför får jag höra det så ofta nu för tiden? Jaja, jag bryr mig inte riktigt. Jag kan ju iallafall skryta med att jag kommer se ung ut när alla andra ser gamla ut. ;)

Efter att pizzorna var klara så tog vi med dem och gick hemåt till mig. Hemma hos mig så åt vi och sen hann vi sitta lite framför datorn innan Angelica slocknade i min säng, så jag har sagt åt henne att gå och lägga sig för länge sen. Själv är jag inte så trött som jag trodde att jag skulle vara, så jag har läst en massa uppdaterade bloggar, laddat upp bilder och nu skriver jag ju i bloggen. :)

En del klockrena kommentarer har kläckts idag också. Och självklart måste jag dela med mig av dem! :)
När jag och Angelica satt på en bänk på däck 6 så hör vi en kille spola på toaletten och Angelica säger: "Var det skönt?", haha. Han hörde det ju inte men jag och Angelica hade iallafall väldigt roligt åt det!

Sen var det 3 andra killar som skulle gå på toaletten där efter ett tag, när vi satt på samma ställe, och ena killen utbrast: "Men vad fan är det här för jävla återvändsgränd?!" Haha, jag och Angelica höll på att garva ihjäl oss åt det! Och sen slog det mig att han lät som en maning version av mig, hahaha.

När vi satt på bussen och väntade på att de sista skulle gå på så går 2 killar förbi. Den ena säger att de ska sitta längst bak med de andra, och den andra killen säger: "Jag vill inte umgås med folk!"

Sen kläckte jag en bra kommentar enligt Angelica när jag satt på toa, haha. Satt och kliade min fot mot våran matta som vi har inne i badrummet, och då säger jag: "Det känns som att foten får en orgasm!"

Nu är klockan över midnatt och jag har inte sovit sedan jag gick upp igår (söndag) klockan 16:30, så nu är det sovdags som gäller för mig. Men jag ska nog ställa klockan så att jag kommer upp i tid. På fredag är det upprop i skolan klockan 10:00 så nu är det omställning för skolan som gäller också!
Lite bilder från dagens lilla kryssning kommer imorgon när jag orkar publicera dem. :) Kan inte göra det nu eftersom jag måste sova. Hejdå och godnatt!


We're going to Åland Islands!

Hej hej! :)
Jag gick aldrig och la mig inatt, så jag har varit uppe sen jag klev upp ur sängen klockan halv 5 igår. :b
Angelica har också varit vaken med mig och haft sällskap med mig på msn, haha.

Och klockan 5-6 på morgonen så kom vi med den fina idén att vi kunde använda Angelica's gratisbiljetter som hon hade, och åka till Åland. Så det ska vi göra! :)
Klockan 2 ska vi åka från stationen, och sen klockan 3 så går båten. :) Vi är tillbaka vid hamnen klockan 19:30 så jag är väl hemma efter klockan 20:00 sen. Och jag lär ju sova ganska gott ikväll/inatt, eftersom jag inte sovit något nu inatt. Jag känner på mig att jag kommer att vara en aning död då också.

Nu ska jag gå och äta frukost/lunch medans mamma ska äta lunch. :) Sen måste jag nog börja fixa iordning mina grejer så att allt är klart tills jag ska gå ner till stationen. :)
Det vore hur gott som helst att äta buffé på båten men Angelica har inte råd med det så vi får se hur det blir med det. :b
Men nu ska jag få i mig lite mackor så hejdå och ha det tills vi hörs igen! :)

Både min och Angelica's kameror följer med så det kommer nog upp lite bilder sen från våran båttur. :) Hihi.


090815 - Rigo Pencheff @ The Voice.


RIGO PENCHEFF.
Crossfire. ♥

Angelica fick till en enda bild från igår på The Voice. Hon hann inte ställa in inställningarna eller något på kameran så bilden blev som den blev. Men bilden blev iallafall på min älskling som tur var! Hihi.


Lördag natt.


Mina två bebisar passade på att smita in i mitt rum när jag hade hämtat något att dricka. :)

Jag lyssnade på Michael Jackson hela natten igår efter att jag hade sett Darins hyllning till honom från Sommarkrysset. :)


Lördag @ The Voice 09.

Vi kom in till stan lite innan klockan 7 på kvällen. Då gick vi såklart mot Kungsträdgården på en gång. Istället för att gå igenom all trängsel i själva Kungsträdgården så gick vi igenom husen som ligger precis innan Kungsträdgården. En väldigt smart idé! ;)
Sen gick vi och satte oss på ett ute-café precis vid Café Opera. Och där satt vi och pratade och frös tills det hela började. Det var äckligt varmt när jag åkte hemifrån men sen inne i stan kändes det som att det var höst? Vad håller det här vädret på med egentligen?
Jag köpte en glass också. En glasskula i strut för 20 kronor! En aning dyrt men jag kostade på mig det.

Vi såg en massa tjejer som gick runt i linnen och jeansshorts, och vi frös ännu mer när vi såg det. Brrrr!

Innan klockan närmade sig 8 så gick vi mot scenen och backstage-området. Och där stod det två stycken och pratade med en kille som både jag och Angelica kände igen, men vi kunde inte komma på vem det var. Sen kom det fram tre tjejer och frågade om de fick ta en bild med honom, så då blev jag ännu mer frustrerad när jag inte kunde komma på vem det var. Sen när själva The Voice började så visade det sig att killen vi stått precis vid var Rigo Pencheff i Crossfire. Han har varit med i Latin Kings förut precis som både jag och Angelica trodde, och sen har han även varit med i Infite Mass.
Så duktigt gjort av mig att inte ens känna igen min egen idol! Dock kan jag faktiskt försvara mig med att jag aldrig sett några bilder på dem i Crossfire, jag har mest bara lyssnat på dem. :/ Men det var lite surt ändå. Jag borde ju ha bett om att få ta en bild med honom! Och sen kunde jag ha låtsats att jag visste vem han var hela tiden. ;) Haha.
Och det dåliga var ju att vi verkligen stod nära honom där vid backstage-området. Vi stod bredvid dem som pratade med honom, och han kollade på oss då och då så vi hade flera chanser då vi kunde bett om att få ta en bild. :) Typiskt mig och min tur! Haha.

Jag skulle ha träffat R igår också. Ringde upp honom efter att han hade ringt mig, och då pratade vi lite men sen sa vi att vi kunde ses sen för han var längst bak och vi var ju där bakom scenen. Men sen ringde jag honom flera gånger igår innan vi skulle dra därifrån, men samtalen kopplades inte ens upp. Angelica sa att det säkert var för att för många använde mobilen där i Kungsträdgården just då, men något sånt borde ju inte kunna hända. Jag fick iallafall inte tag i honom och sen hade min mobil dött också så vi träffades inte igår.

Jag och Angelica var på The Voice i en timme kanske. Vi såg/hörde Darin och Crossfire innan vi stack. Det var ju iallafall två av dem som jag ville se så det var ju bra för mig. :)
Vi fick nog på allt folk och all trängsel. Och jag som är kort kunde inte se särskilt bra någonstans, vart vi än stod. Så vi tröttnade totalt och beslöt oss för att åka hem istället.
Så vi missade alltså tårgas-olyckan som inträffade igår under The Voice. Jag läste om det på internet när vi hade kommit hem. Vem är så idiotisk och sprider ut tårgas när det är sådär mycket folk? Vissa människor är ju bara för mycket.


Lördag@Kungsträdgården.


Jag tog loss den här konstiga saken som har suttit på min väska allt för länge. Jag har då aldrig tyckt att den varit snygg eller ens passat ihop med själva väskan. Så nu är den borta, och jag och Angelica passade på att leka lite med den!


Söndag.

Hej hej!
Jag gick upp för en halvtimme sen, haha.
Vaknade vid 12 egentligen och då gick jag upp för att gå på toa men sen gick jag och la mig igen och tog mig inte upp ur sängen för en halvtimme sen alltså. Lite galet!

Jag tror mamma sitter och äter middag nu för det låter som det, och själv ska jag gå och fixa iordning någon frukost att äta. Haha.
Jag lägger upp lite bilder som jag knäppte igår senare. :) Hejdå så länge!


90 people get the swine flu & everybody wants to wear a mask. A million people have AIDS & no one wants to wear a condom.

Word.Darin - Michael Jackson medley.


Darin gjorde ett Michael Jackson medley på SommarkryssetGrönan den 8 augusti 2009
Det hade faktiskt varit roligt att se det! Jag hade inte så mycket koll på Darin i början när han var med i Idol men alla vet ju att han älskar Michael Jackson, och han kan ju sjunga hans låtar bra också. 

Vi såg förresten Darin uppträda på THE VOICE också. Eller ja, vi hörde honom uppträda iallafall. Det var en hel del folk och jag som är kort såg ingenting. Men det var nice att höra honom sjunga iallafall! Förut gillade jag honom inte alls men sen han släppte sin singel “Runaway” så har jag fallit för honom. Kanske lite senare än alla andra men bättre sent än aldrig sägs det ju, haha. 

Jag har lyssnat på videon några gånger nu. Behöver jag säga att jag älskar den? ♥


Lördag.

Hej hej!
Jag vaknade runt halv 3 idag. Ganska galet. Sen ringde Angelica hem till mig och så pratade vi i telefon i en halvtimme.
Nu sitter jag här framför datorn i nattlinne, men jag har iallafall tagit mina mediciner.
Jag ska gå och göra iordning frukost som jag ska äta (eftersom jag inte har ätit det än), och mamma har nyss ätit middag tror jag, haha. :b Och så måste jag klä på mig och gå iväg till affären och köpa en bussremsa så att jag kan åka in till stan. Det borde jag ha gjort igår egentligen så hade jag sluppit göra det nu. Men smart som jag är så är jag alltid ute i sista sekund.
Nu måste jag sätta igång här så att jag blir klar någongång. Jag tror jag ska gå iväg till affären klockan 17:00 och köpa remsa, och sen går jag direkt till bussen efter det. Angelica hoppar på bussen på vägen så vi åker samma buss. :) Och därför måste jag hinna med exakt den bussen också. ;)

Men hejdå nu och ha det bra allihop! :)
Och kom in till The Voice om ni inte har något annat för er! :)
Jag har inte hunnit bli så pepp än eftersom jag känner mig helt nyvaken, men det kommer nog, för det kommer nog bli en rolig kväll! :)


Godnatt/Godmorgon.

Det kanske är dags att gå och lägga sig nu? :) Jag tror det, ja.
Har sett på filmer på tv'n hela natten. :) Först var det "The Man Who Cried" med Christina Ricci och Johnny Depp, och sen var det någon film där en massa tjejer spelade baseball under kriget. Rätt bra båda två faktiskt!
Får inte sova bort hela dagen heller för jag måste hinna bli pepp innan vi ska dra in till stan. :)

Godnatt eller godmorgon på er folket! Vad som nu passar bäst. Det finns ju galningar som säkert går upp snart. :o


The Voice 2009 imorgon!


Imorgon är det dags för THE VOICE 2009! 

PLUS: Mims, Million Stylez, Promoe, Lazee, Darin, Janet & Crossfire.
De andra har jag knappt hört talas om faktiskt.

Jag känner på mig att det kommer bli fett najs imorgon kväll iallafall! 

Det ska bli kul att äntligen få se Million Stylez - Miss Fatty live! Har gillat honom och den låten ända sen den kom ut och det var ju några år sen nu. 
Andra låtar jag ser fram emot är Lazee - Hold on + Rockaway, Darin - Runaway, Crossfire - Lady + On Fire och Promoe - Svennebanan


❝Ghost Adventures❞.

Jag och mamma har just sett på det sjunde avsnittet i säsong 1 av “Ghost Adventures” som gick på Tv4 FAKTA. De besöker Edinburgh valven i Skottland.

  • Oförklarat ljud: Ett upprätthållande släpande ljud görs någonstans i tunnlarna, som påminner om sågande, och det håller på i nästan 6 minuter.
  • EVP/objekt som rör sig: En installation teddybjörn rör sig sakta moturs och lutar sig åt höger sekunder innan en barn röst hörs. Samtidigt visas en pigg på EMF detektorn.

    Det var väldigt intressant att kolla på faktiskt! Spöken och andar är det enda som jag faktiskt tror på, så det är intressant att se såna saker. Jag skulle vilja besöka en sån där hemsökt plats någongång, även om jag skulle skita ner mig av skräck, haha. Det vore en häftig upplevelse!


Tribute dances to Michael Jackson. ♥

Tribute till Michael Jackson från BOUNCE.


Tribute till Michael Jackson från Taipei, Taiwan. July 19th, 2009.

Det vore väldigt roligt att få göra samma sak som Bounce har gjort! De uppmanar ju alla städer i olika länder att göra samma sak för att hedra MJ! Så det vore ju roligt om så många som möjligt kunde försöka och sen ladda upp det på YouTube! Det vore ju hur roligt som helst att kolla på sen!

Jag skulle lätt vilja göra samma sak som Bounce har gjort, men för det första så tvivlar jag på att jag kan dansa så bra eller ens lära mig någon dans, och för det andra så vet jag väl inte så många människor som skulle vilja ställa upp och vara med. För det blir ju inte riktigt samma grej om man bara är kanske två personer som dansar. 
Men om någon känner sig manad till att försöka lära mig dansen så är jag mycket tacksam! Haha.


090802 - Lady GaGa.


2
bilder som Angelica fotade när vi såg på Lady GaGaGrönan.


Lady GaGa är verkligen amazing!


Cry baby.

Har just kollat klart på Cry Baby med Johnny Depp på trean! :)
Nu är det någon annan film som har börjat. Vet inte vad den heter och orkar inte kolla upp det heller. Men killen som spelar sonen har varit med i Alpha Dog med Justin Timberlake. Och söt är han!
Jag ska nog gå och lägga mig nu och försöka sova. Det känns inte som att jag är ett dugg trött men jag kanske blir det när jag har gått och lagt mig. + att om jag är uppe ännu längre så kommer jag sova bort hela dagen sen och det ska jag inte göra. :) Jag ska nog vara duktig och ställa alarmet på min mobil faktiskt. :)
Måste ju gå upp och äta frukost och ta min medicin i tid också så det är lika bra.

Har pratat med Lana en stund nu inatt. :) Det var nice eftersom vi inte har pratat på länge. Hon har ju varit utomlands i tre hela månader den rackaren! Men hon sa en rolig sak när vi pratade iallafall. Att hon kanske skulle komma till Stockholm snart, och så ska vi ses! :) Det skulle ju vara jätte roligt så jag hoppas på att det blir av och att hon kommer hit. :)
Hon är min finaste lillasyster. ♥

Nu blir det nog sängen. Jag får väl prata med Sammy om jag inte kan somna, för han springer runt och gnäller som fan. Jag fattar inte vad han gnäller om men han är ju lite speciell. Godnatt och sov gott då folket! :)


Simon says.

- Den ena gillar kuber och den andra gillar att såga.

Älskar Simon i “Design: Simon & Tomas” alltså! Haha.
Sitter och kollar på reprisavsnitt som går på trean just nu. Torsdag.

Jag vaknade innan 11 idag, men sen somnade jag om och gick inte upp förrän runt klockan 14:00... Jag har inte gjort någonting under hela dagen. Jag har inte ens klätt på mig! Alldeles nyss drog jag på mig ett par leggings så nu har jag ett nattlinne + leggings på mig. Men enligt klockan så är dagen snart slut så det känns lite onödigt att klä på sig nu.

Just nu håller jag på och kokar nudlar som jag ska äta till middag. Jag ska ta min laptop och bosätta mig i soffan framför tv'n. Får hoppas att det går något roligt på tv'n också. :)
Jag hör bara hur regnet faller ner utanför mitt fönster när jag sitter här i mitt rum så jag orkar inte sitta här. Fan, ska det redan bli höst eller vad är det frågan om?

GRATTIS på födelsedagen, K! :) ♥

Nu ska jag titta till mina nudlar så de inte kokar över. Skriver nog senare ikväll igen. :) Hejdå tills dess!


Nighty night.

Jag är en aning trött just nu så nu blir det raka vägen till sängen för mig. Imorgon ska jag verkligen inte vakna klockan 06:00 som jag gjorde idag. Det ska bli skönt som fan att sova nu.
Imorgon borde jag vakna i hyfsad tid eftersom jag går och lägger mig "tidigt" idag.
Måste ringa till gyn imorgon också och beställa tid. Ringde dit idag men det var telefonkö hela tiden och telefonkön var full av någon anledning. :/
Men godnatt och sov gott!Sjukhuset.

Hej hej.
Vaknade klockan 06:00 imorse av att jag var kissnödig. Great! Sen stannade jag uppe och drack tranbärsdryck så att jag skulle kunna göra ett prov att ta med till sjukhuset. Jag hann inte göra det första gången nämligen, haha.
Sen runt klockan 08:00 så vaknade mamma och sen följde hon med mig ner till sjukhuset. Vi fick först träffa en sköterska som vanligt, och sen fick vi träffa en doktor. Och det var tydligen samma doktor som precis hade ringt hem hit och pratat med mamma om hennes blodtryck. Så det var lite lustigt.
Men han verkade iallafall bry sig och tog det vi sa på allvar, till skillnad från vissa andra dåliga läkare. Provet visade knappt någonting nu heller, för det var precis på gränsen. Men jag fick medicin ändå, tack och lov. Så nu ska jag ta den 3 gånger om dagen i 5 dagar.
Och efter att jag har skrivit klart det här inlägget så ska jag ta och ringa till Gynekologen för att beställa en tid. Det kan vara något annat som gör att jag får urinvägsinfektion hela tiden, så då är det bäst att kolla upp allt. Och som Nathalie sa igår så kan det ju vara den där sjukdomen, och det kan man ju isåfall kolla upp hos en gynekolog. Så det ska jag ta tag i nu på en gång. Sen ska jag gå och äta frukost eftersom man måste ta medicinen i samband med måltid + att jag inte har ätit något än.
Jag är en aning trött nu också. Jag kommer nog sova gott ikväll iallafall... Ciao!


Nattblogg.

Ska gå och lägga mig nu. Jag har inte gått och lagt mig såhär "tidigt" på mer än en vecka tror jag.
Men jag ska upp tidigt och gå ner till vårdcentralen så det är bäst för mig att jag vaknar av mitt mobil-alarm. Det kommer bli jobbigt som fan att gå upp då.
Men jag måste ner till vårdcentralen och lämna urinprov, och få medicin för min störda kropp. Förra onsdagen då jag var där så visade inte provet någonting och då fick jag ingen medicin, men nu har jag gått runt med de här besvären i en vecka och det är ju fan inte normalt. Så någonting är det som är fel, och jag måste ha medicin innan jag tar till drastiska metoder.
Jag berättade om det här för Nathalie och hon sa att hon hade sett något program om doktorer, där det var någon tjej som ofta hade urinvägsinfektioner och sen kom det fram att hon hade en sjukdom vid namn Endometrios. Den diagnosen är tydligen väldigt svår att ställa, men hon hade också haft mycket problem med urinvägsinfektioner så det finns väl en möjlighet till att det är något sånt skit som jag också har.
Men nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp om några timmar igen då jag ska gå ner till vårdcentralen. Jag ska prata allvar med dem och jag kommer vägra lämna sjukhuset förrän de har hjälpt mig. Jag ska ha någon slags medicin för jag orkar inte ha det såhär längre. Det är fan deras jobb att hjälpa folk!

Jag vill inte låta som en jobbig gnällspik, även om jag kommer göra det nu. Men det känns som att det alltid är något som ska gå fel för mig i mitt liv. Om jag inte mår dåligt psykiskt så ska jag såklart få plågas med något fysiskt istället. Kan man aldrig få ha lite lugn och ro i livet och bara leva och må bra och slippa all skit? Har jag gjort något särskilt för att någonting alltid ska gå dåligt för mig? Ibland kan man ju börja undra.

Men nu är det sängen och sömn som gäller. Hoppas att jag kan somna snabbt också. Jag orkar inte ligga vaken och vänta på att få somna. Men godnatt på er, och jag skriver senare om hur allt har gått. Take care så länge!


Circle Of Life.


En av de bästa låtarna i Lejonkungen.

Kommer inte ihåg senast då jag såg på den filmen så det måste jag göra snart. Disney filmer kommer alltid att vara bäst!


Jag hatar dig, fan vad jag hatar dig, du är så jävla bra.


Alexander Schöld är ju bara för söt! Haha. ♥

Jag älskade honom förut när han var med i Fame Factory.


Bästa Vänner.


Denna låt är till mig från Angelica. Haha. ♥

Vi lyssnar på gamla låtar på youtube!


Webcam konversation.

Jag började prata med Angelica på msn för lite mer än en timme sen när hon kom hem. Hon åkte hem från mig idag alltså.
Sen satte hon på sin webcam och visade en liten nyckelring med en ljusrosa bok med vita sidor i, som jag ska få. Jag är en sucker för allt sånt där gulligt krimskrams. Och man vet ju aldrig när man behöver skriva ner något!
Sen visade hon lite andra saker i kameran också... Efter ett tag visade hon en kondom, och sen rotade hon ännu mer i lådan och tog fram ännu fler kondomer. Hahahaha. Så nu vet vi alla vad Angelica håller på med på fritiden! Det är ju bra iallafall att hon skyddar sig!

BTW; Jag har lagt till en ny bild uppe i min header. Det är ett foto på mig och Hyper Crush från den dagen då Lady GaGa spelade på Grönan. :)


New Moon trailer, 14 sek.En förhandstitt från den nya New Moon trailern som är 14 sekunder lång!
På fredag släpps hela den nya traliern! Och jag lägger såklart upp den här då. :)
JAG LÄNGTAR TILLS DEN 20 NOVEMBER! :)


Nattblogg.

Hello.
Jag är fortfarande uppe, svar ja.
Vi kollade på Beck-filmen förut som gick på fyran. Och sen kollade vi på 2½ Men och How I Met Your Mother medans vi åt en väldigt sen middag. Vi har inte ens klätt på oss under hela måndagen! Haha.

Nu börjar klockan närma sig fyra på morgonen så det kanske vore smart att gå och lägga sig. Så kanske jag vaknar innan klockan två idag. Jag tror att jag ska göra så. Så godnatt!


Nästa fredag börjar skolan...

Nästa vecka (på fredagen) börjar vi skolan. Tack så mycket för påminnelsen Angelica! Riktigt schysst av dig! :) Haha.
Alla andra börjar ju iofs innan oss så vi ska nog inte klaga. MOHAHA! :)

Jag har ett år kvar i skolan. Sen är det studenten som gäller! :) WOHO! ♥


Darin ft. Kat Deluna - Breathing Your Love.Måndag.

Jag vaknade efter klockan 14:00 idag. En aning trött! Angelica har inte gått upp än så jag får nog väcka henne snart. :b
Celeborn har legat härinne i min säng också hela morgonen sen mamma släppte in honom.

Imorgon är det ju Ung08 i Kungsträdgården, och Paula Lobos som var ett av förbanden till Lady GaGa ska spela där. Och tydligen så ska Kat DeLuna också spela där. Fan att jag missar henne. Henne hade jag velat se!

Jag orkar inte skriva någonting. Ska gå och lägga mig i sängen med Celeborn igen. Ciao!


Det går bra nu.

"Det går bra nu, kompis det går bra nu."

Ellerhur Angelica? :) Något som jag verkligen håller med om. Så mycket att jag till och med heter det efter mitt msn-namn. (Och ja, det här är ett sånt där inlägg ni inte behöver bry er om.)

Angelica: "Vilken depp-musik du lyssnar på".
Jag: "Ja".

DET GÅR BRA NU! :)


Söndag.

Hello. :)
Angelica kommer hit klockan 20:35 eftersom hon hade så tråkigt hemma, haha. Och mamma kom hem för en stund sedan och sa att hon hade köpt läsk och ostbågar. :) Och Angelica som sa att hon var sugen på något... Det blir nog en nice kväll för oss. ;)

Jag ska ta och fixa en bägare med tranbärsdryck nu och klunka i mig, så att jag kanske kan gå och möta Angelica vid bussen sen. Skulle göra det om jag orkar. Det är fortfarande känningar från urinvägsinfektion som spökar i min kropp. :/ Så jag vågar inte göra så mycket.
Nu ska jag nog gå och ta och värma mat. Pasta och tonfisk och pesto. Yum. Jag har bara druckit ett glas oboy idag så lite mat kan behövas, + att jag inte åt något mer än 2 mackor igår.

Kanske skriver senare när Angelica är här, eller så hörs vi imorgon! :)


Tritoni clocks.

Jag är inget fan av klockor egentligen. Men klockorna från Tritoni är de enda klockorna som jag faktiskt tycker är snygga!

Om jag skulle köpa någon så skulle jag antingen välja den hel vita, eller den som är vit med rosa guld.


Den vita kostar 895 kronor.

Och den vita med ljusrosa guld kostar 1295 kronor.

Någon som känner sig manad att köpa en utav dem till mig på min födelsedag?

Translation: I'm not really a fan of clocks but I actually like the clocks from Tritoni! If I was going to buy any of them I'd probably choose the white one or the one that's white with pink gold. Anyone who want to buy any of them to me for my birthday?


Nattblogg.

Kom hem runt klockan 19:45 på lördagskvällen. Sen dess har jag druckit tranbärsdryck, lyssnat på Royal Modesty och suttit framför datorn och häckat.

Jag kom på för en stund sen också att jag inte har ätit något under hela lördagen förutom de två rostade mackorna jag åt till frukost. Men jag har ju haft min störda kropp att tänka på. :/
Men nu funderar jag på om jag kanske ska ta något litet att äta nu innan jag går och lägger mig. Ska sova snarast iallafall, för jag är jätte trött och klockan är mycket.

Jag skulle ha ätit pizza till middag på lördagskvällen med Angelica men då var jag inte hungrig så då sket jag i det. Men jag kanske kan ta och köpa en pizza till mig själv under söndagen istället. Jag får lov att äta onyttigt nu för att det är synd om mig. :( Jag vill ha Ben and Jerry's också. Någon som har lust att köpa? :)

Vi hörs senare under söndagen! Godnatt.


090808 - Dagens...

DAGENS VILL HA: En frisk kropp.
DAGENS KLÄDSEL: Leggings, klänning + adidas-hoodie.
DAGENS SMINK: Mascara.
DAGENS FRISYR: Uppsatt i toffs.
DAGENS HÄNDELSE: Gick på den löjliga tillställningen där Angelica och pappa bor, och såg Joseph Dies och Royal Modesty spela. Det var väl det enda som var bra med löjligheterna.
DAGENS LÅT: Jag lyssnar på Royal Modesty i Spotify. Lyssna på dem, de är riktigt bra!
DAGENS PLANER: Den löjliga tillställningen, och sen skulle jag följt med Angelica till Johanna på grillkväll men jag pallade inte det för jag mådde alldeles för dåligt för det.
DAGENS SAKNAD: Mami.
DAGENS DUMMASTE: Lögner, åsikter jag inte gillar, känslor, förlorad vänskap.
DAGENS SJUKA: Har känt av urinvägsinfektion. Men enligt sjukhuset har jag ju ingen? Jag blir galen.
DAGENS DROG: Royal Modesty på spotify.
DAGENS ROLIGASTE: Jag har inte haft så roligt idag faktiskt. Har mått både fysiskt och psykiskt dåligt.
DAGENS FAVORIT: Angelica.
DAGENS KÖP: Ingenting.
DAGENS GODIS: Ingenting.
DAGENS HUMÖR: Inte så bra, som sagt.090807/Fredag.

Hej hej!
Igår (fredag) vaknade jag lite efter klockan 12:00, och då gick jag upp. Sen gjorde jag inte så mycket under dagen förutom på kvällen då jag skulle ta bussen hem till Angelica. Jag skulle ta bussen som gick 21:30 men jag missade den! :( Så jag fick vänta på nästa buss i en timme tills klockan 22:30.
När jag klev av bussen så var inte Angelica där och väntade på mig som hon hade sagt att hon skulle, så jag ringde henne desperat för att fråga vart hon höll hus, men efter ett tag kom hon farande på cykeln. :)
Vi gick hem till pappa och Marre och var där en stund. Jag och Marre hade bestämt sen innan att jag skulle sms:a honom när jag åkte till Angelica så att vi skulle kunna ses en stund.
Väl hemma hos pappa så snackade vi lite med Marre, och sen satt vi i köket och snackade med pappa. Och jag snackade om mitt vitlöksbröd som jag älskar (har fått någon jävla förälskelse i det!), och då fixade pappa hemmagjort vitlöksbröd! De hade baguette sen innan då de hade ätit middag, så han tog 2 stycken baguette-bitar och brädde smör på dem och sen skivade han vitlök och la på dem och sen värmde han dem i mikron. Och de blev faktiskt riktigt goda! :) Så om ni också vill ha vitlöksbröd någongång och inte har det hemma för tillfället så kan ni göra så som han gjorde. Men då är det bra om ni har baguette hemma.


Runt midnatt så gick jag och Angelica hem till henne.
Vi kollade på MTV, satt lite vid datorn och pratade. Och sen släckte vi lampan efter klockan 03:00. Och det var min fredag!


Gladiator-sandals.


Jag har velat ha de rosa gladiatorsandalerna ovan sen första gången jag såg dem. Och jag har varit dum och inte beställt dem. Och nu finns dem inte kvar på hemsidan, och dem kommer inte komma in till försäljning igen heller. Så jag är en aning glad just nu! Om det är någon som har dessa underbara skor i storlek 39-40 och vill sälja dem till mig, så hojta till!

Dock finns de turkosa gladiatorsandalerna kvar, och jag funderar på att köpa dem istället eftersom de finns kvar. Och priset är sänkt till 199 kronor. Vad tycker ni?

Translation: I've been wanting these pink gladiator-sandals since I first saw them but now they're gone from the website. But the turquoise gladiator-sandals is still on the website so I'm thinking of buying them instead.


Sammanfattning om Gröna Lund igår.

Här kommer en sammanfattning från gårdagen då jag och Elin var på Gröna Lund! :)

PLUS
+ Blev rädd för Dracula inne i Spökhuset, och det var i slutet också! Elin skulle visa mig att han stod där men jag började skrika istället. Haha. Dåligt av mig att bli rädd för Dracula som är vampyrfantast. Damn! :b
Vi skrattade ihjäl oss åt det en lång tid efter. :)
+ Dagens favoriter som vi åkte mest var Lilla Fritt Fall, Flygande Mattan och Bläckfisken. :)
+ Vi åt Grönan's goda Fish 'n Chips till middag! Det är våran gemensamma favoritmat där, haha.

MINUS
- Insane. Elin's kompis hade sagt att den var rolig och inte läskig, men jag och Elin funderar på om hon bara har ljugit ihop det. För den var verkligen hemsk. Den var inte rolig någonstans iallafall. Snacka om att man fick en trauma upplevelse! Jag ska aldrig mer åka den där berg och dalbanan. Jag trodde fan jag skulle dö.
Och en unge's pappa som hade stått och skrämt upp mig ännu mer under köandet klagade på att han hade fått tinnitus av mitt skrikande.
- Jag var jätte nära på att vinna i Pingu-hjulet. Jag tänkte ta nummer 56, 57, 58, 59 & 60 men sen råkade jag peka på den brickan med 5 nr före, och då orkade jag inte säga till när hon redan hade markerat den brickan. Och sen vann den brickan som jag hade tänkt ta från början. Tack så mycket.
- Det kändes som att jag hade urinvägsinfektion halva dagen. :( Inte så bra tajming att gå omkring på Grönan då men jag led igenom det.


Me & Elin @ Gröna Lund.


Foton från igår då jag och Elin var på Gröna Lund. :)


090802 - Me & Hyper Crush.


DONNY, HOLLY, JAG & PRESTON.

Gröna Lund efter Lady GaGa's konsert.
Visst blev bilderna bra? Jag är väldigt nöjd med dem iallafall så nu är jag glad. ♥


090805 - Dagens...

DAGENS VILL HA: Pengar så jag kan shoppa.
DAGENS KLÄDSEL: Leggings, svart långt linne + hoodie.
DAGENS SMINK: Inget.
DAGENS FRISYR: Uppsatt i toffs.
DAGENS HÄNDELSE: Gick upp halv 8 för att gå till vårdcentralen och lämna morgonprov, men det visade ingenting. Så alltså har jag inte urinvägsinfektion. Så nu tycker jag att min kropp kan sluta jävlas med mig. Jag har varit uppe sen dess btw, fast jag har sovit i någon timme förut, men nu är jag igång igen och lyssnar på Hyper Crush.
DAGENS LÅT: Hyper Crush's låtar.
DAGENS PLANER: Har redan varit på vårdcentralen som sagt. Ska väl vänta tills Angelica bestämmer sig för att vakna, haha. Och sen måste jag tydligen gå till affären och köpa aftonbladet + tv-tidning för annars får mamma damp. Hon skickade ett sms om det nyss. Men då kan jag kanske köpa en tidning till mig själv också så det blir nice.
DAGENS SAKNAD: Help me before I get used to this guy.
DAGENS DUMMASTE: Killen på jobb som sa att Liverpool kommer att få spö den 25:e
DAGENS SJUKA: Trodde ju att jag hade urinvägsinfektion, men det visade ju ingenting. Annars mår jag bra.
DAGENS DROG: Vätska! Vatten, tranbärsdryck, osv.
DAGENS ROLIGASTE: Det har nog inte inträffat än.
DAGENS FAVORIT: Mami, Celeborn.
DAGENS KÖP: Jag ska gå och köpa aftonbladet + tv-tidning senare, och då lär jag köpa en tidning också om jag hittar någon bra.
DAGENS GODIS: Inget.
DAGENS HUMÖR: Det är lugnt. :)

Nu ska jag se om det kom något trevligt i posten idag. Hörde att den kom nyss!Todays cravings.


Fina Emma Watson. ♥


Jag vill ha glass och kanelbullar. Kanske borde traska iväg till affären iallafall? :)


One Tree Hill + Spice Girls.090804.

Hej bloggen!
Jag har varit lite off de senaste dagarna, men det kan bli så. Under hela söndagen så var jag upptagen, först med att vakna och fixa till mig, och sen åkte jag ju in till stan för att se Lady GaGa. Och sen på måndagen så vaknade jag sent och sen kom Angelica hem hit till mig så sen dess har jag umgåtts med henne. Hon är fortfarande här, fast just nu sitter vi framför en varsin dator. Hon skrev just "Brb" till mig på msn, haha.

Vaknade runt klockan 12 idag av att mamma skickade ett sms till mig och skrev att hon skulle åka till stan. Hon skickade sms för att jag inte skulle kunna säga att hon inte får åka dit, den lilla rackaren. Hon berättade hela hennes plan sen när hon kom hem. :b Haha. Så hennes straff är att skaffa exakt den tårtan som jag vill ha till min födelsedag. ;)

Gick upp när jag vaknade också. För jag var tvungen att gå på toa och då kändes det som att jag hade urinvägsinfektion igen. Toppen! :) Jag hade det ju för bara två veckor sen eller något. :( Så jag fick ringa vårdcentralen och gå ner dit. Läkaren jag var inne hos sa dock att det kan ha varit medicinen som inte tog bort alla bakterier från den förra urinvägsinfektionen, och att det kan vara därför jag fått tillbaka den typ. Men jag fick med mig lite grejer hem så imorgon bitti ska jag gå upp innan klockan 8 på morgonen och göra ett morgonkissprov och sen gå ner med det till vårdcentralen, så får vi se om jag behöver mer medicin. Jag hatar min kropp när den håller på såhär. Verkligen hatar. Det börjar bli ganska tjatigt nu, så om min kropp vill jävlas med mig så kan den ju komma med något nytt tycker jag. Eller allra helst bara lägga av.

Imorgon åker mamma iväg till Gävle för att hälsa på en kompis, så då blir jag ensam hemma tills på fredag kväll. :) Och på torsdag ska jag och Elin åka till Gröna Lund så då kommer jag vara borta hela dagen. Så på torsdag blir det nog ingen bloggning vad jag vet. Kanske på kvällen bara isåfall.

Jag är sugen på glass, som vanligt, men orkar man gå och köpa? Det är frågan.
Jag tror jag ska föreslå för Angelica att vi ska se 2 ½ Men och How I Met Your Mother idag. Yes, det låter bra.
Men nu orkar jag inte skriva mer så ciao.


Hyper Crush.

THE ARCADE;


SEX AND DRUGS
;


ROBO TECH
;


CANDY STORE
;

Hyper Crush var förband åt Lady GaGa under hennes Europa-turné vad jag förstod. Och de var sjukt bra live! 
Så de har blivit mitt nya favoritband. Så här lägger jag upp några sköna låtar med dem som ni måste lyssna på!

Bilder på mig och bandet kommer senare när jag har fått dem.


090802 - Lady GaGa @ Gröna Lund, Stockholm, Sweden.Första förbandet var Paula Lobos.
Andra förbandet var Hyper Crush från Los Angeles.
Och sen var det såklart dags för Lady GaGa!

Så. Här är alla bilder från Lady GaGa i söndags kväll! Sorry för att det har tagit ett tag. Men den som väntar på något gott...
Jag har några bilder kvar från när vi träffade ena förbandet Hyper Crush senare på kvällen innan vi drog hem.  Men jag har inte fått bilderna än så jag lägger upp dem när jag får dem. Det blev hela 3 bilder på mig och dem så dem ska ni få se!
Någon annan som var på Lady GaGa i söndags?

(Jag är medveten om att några av bilderna är helt suddiga, men jag bestämde mig för att lägga upp alla bilderna så då gjorde jag det också.)


Lady Gaga @ Gröna Lund, Stockholm, Sweden.


Lady Gaga’s “The Fame Ball Tour” concert at Gröna Lund in Stockholm, Sweden on August 2, 2009.

LADY GAGA:
Website | Facebook | Twitter | Spotify.


Nattblogg.

Tja tja.
Jag kom hem lite innan klockan 01:00. Jag har nu suttit framför datorn sen dess och lyssnat på skivan som jag fick av Hyper Crush. Men nu börjar mina ögon stänga sig allt för mycket så jag ska gå och sova nu. Det ska bli fett skönt!
Har fortfarande ont i mina ben då jag har stått upp i 3 timmar (eller mer?) innan och under konserten med Lady GaGa.

SAMMANFATTNING AV DET SOM ÄR VÄRT ATT NÄMNAS FRÅN MIN SÖNDAGSKVÄLL;
◊ Lady GaGa var grym! Som väntat alltså. :) Den tjejen är verkligen speciell.
Jag funderade flera gånger under tiden då vi stod och väntade om jag skulle gå bak och sätta mig någonstans, men jag lyckades hålla mig på benen tills hon började spela och tills det tog slut, och som tur är så var det värt det. :)

Det första förbandet var Paula Lobos, som faktiskt var riktigt bra. :) En svensk artist som jag dock aldrig har hört talas om. Har ni?

Och det andra förbandet var Hyper Crush, och de har åkt med som förband till Lady GaGa på hela hennes turné vad jag förstod. De var hur som helst jätte bra! :) Jag älskade dem! Så nu har jag upptäckt ett nytt favoritband minsann.

◊ Holly (tjejen i Hyper Crush) sa att hon gillade min tröja! :) Och det gjorde mig jätte glad. Jag sa dock inte det som jag tänkte, vilket var att jag gillade hela henne. Hon hade snygg stil, och hon var snygg för övrigt också. ;) Haha. Hon var väldigt inspirerande måste jag säga. :) Så det är väl därför jag blev så glad för hennes komplimang! :)

Jag började prata med en mörkhårig kille som tydligen var där med Hyper Crush, och jag lyckades fråga honom om han kunde fråga dem om jag fick ta en bild med dem, men då sa han "Why?" och jag fattade att han inte förstod svenska och pratade engelska. Haha. :b Typiskt mig att skämma ut mig! Men han fixade iallafall så jag fick min skiva signad av alla tre i bandet, och sen tog Angelica kort på mig och dem tre tillsammans. :) Och korten blev ganska fina också. ♥

När vi åkte med bussen från Grönan så var det en rolig busschaufför som körde bussen! Han pratade hela tiden och alla i hela bussen skrattade. Jag tycker att alla busschaufförer runt om i landet borde gå en kurs hos honom och lära sig att bli lite trevligare. Det vore så mycket roligare att åka buss om fler var som honom. Det är ju deras jobb, och borde man inte göra sitt bästa på sitt jobb? Det är inte ovanligt med otrevliga busschaufförer när man åker buss. Det är nästan ovanligt med trevliga busschaufförer! Man kan nästan bli förvånad om någon busschaufför är trevligt mot en. Och det är ju ganska tråkigt.

Nu håller mina ögon på och faller ihop hela tiden så nu blir det sängen bums. Godnatt!


Lady GaGa ikväll!

Tjoho!
Jag gick upp vid klockan 1, alltså två timmar efter att jag skulle ha gått upp. Men det gör inget, för jag har ändå hunnit med det jag skulle hinna med.
Sitter här med en handduk som turban på huvudet, och väntar på att klockan ska ticka framåt mer eller mindre.
Jag borde dock stänga av datorn nu, och fixa till mig så att jag är helt klar när jag ska gå. Måste sätta in mina linser, borsta tänderna och lite annat. Måste lägga ner det jag ska ha med mig i min väska också. Tydligen så spöregnar det där Angelica är just nu, så hon har beordrat mig att ta med mig två paraplyn.

Jag ska dra hemifrån vid klockan 15:40 för jag måste gå ner till stationen och gå på bussen där. Den brukar tydligen vara full redan vid första stationen nu eftersom det är en massa sommargäster här på helgerna osv, så mamma har sagt åt mig att gå ner dit så jag kommer på bussen med säkerhet.

Men nu måste jag fixa det som ska fixas.

Om det är någon som inte har koll men som ändå vill se Lady GaGa live, så spelar hon klockan 20:00Gröna Lund ikväll. Det är smartast att komma dit innan klockan 18:00 för då behöver man bara betala inträdet som ligger på 80 kronor. Annars om man kommer dit efter klockan 18:00 så har entréavgiften höjts till 140 kronor. Just so you know!

Jag hoppas på en grym kväll.


21:46.

Ska gå och sätta mig i soffan nu med mamma som redan sitta där. Vräka i mig ostbågar ska jag också göra. Och dricka ica-cola.

Batteriet till kameran är färdigladdat så det ska in i kameran igen, och jag ska inte glömma att ta med mig den imorgon.

Jag vill btw att det ska bli imorgon nu på en gång. Jag kan behöva det.
Jag orkar inte tänka just nu och mitt huvud envisas med att proppa mitt huvud fullt med tankar ändå. Så nu ska jag genast fly till soffan och se på tv och tänka på något annat istället. Ciao.


Cravings för pizza.


Jag är en aning sugen på pizza just nu, så därför passar bilderna ovan väldigt bra. Det är Ellen Pompeo på bilderna. :)

Men det blir ingen pizza här inte. Jag får äta det som vi åt igårkväll. Mamma har handlat för mycket så nu får vi börja äta ur frysen har hon sagt. Så jag ska äta lax och potatisklyftor med tzatziki. Tzatziki funkar till allt! :)

Jag satt btw och målade mer än 2 timmar förut. Ganska bra jobbat!
Vi pratade om kända konstnärer också, som Picasso. Vad krävs egentligen för att man ska kunna kalla sig en konstnär? Picasso-tavlor är ju bara lite kladd och det är folk som köper hans konst för tusentals kronor. Och sen sa mamma att de flesta kända konstnärer blir kända först när de har dött. Vad är det för mening med att bli känd för sin konst när man har dött? Man borde ju bli känd för det när man lever, så att man åtminstone vet om att ens konst är uppskattad.
Frågade mamma hur man blir konstnär också, och hon sa att då måste man väl gå på konstfack eller något. Men är inte dem som går där typ skit duktiga? När jag målar/ritar så ritar jag antingen av motiv, eller så ritar jag bara vad som helst utifrån det jag känner. Jag är alltså inget proffs som kan måla av folk eller något sånt, för det kan jag inte.
Jag kanske borde kolla upp det där med konstfack bara för skojs skull. Man kan ju alltid drömma om att bli lika stor som Picasso. ;)

Nu sitter jag och lyssnar på Lady GaGa och försöker bli mer pepp för imorgon. För då ska jag nämligen se henne live på Gröna Lund klockan 20:00! :) Det kommer nog bli grymt! Jag måste ta och ladda min kamera nu också, så att den är färdig inför imorgon. :) Jag kommer självklart ta en massa bilder, och så kommer jag nog spela in en del av mina favoriter med henne. Och det kommer såklart upp i bloggen sen. :)

Nu är det laddning av kamera som gäller, och så har min mage klagat i en timme nu så jag borde gå och äta middag nu. Ciao!


Lördag.

Mamma har just tvättat mina fönster här i mitt rum. Det har tydligen aldrig gjorts under den tiden då vi har bott här. Så hon tyckte verkligen att det var dags! Själv är jag nöjd så länge det inte är fågelbajs på fönstret eller något annat äckligt.

Jag gick upp efter klockan 12 idag. Har fått i mig drickyoghurt som var min frukost.

Nu ska jag ta och klä på mig, och sen ska jag gå och se om mamma menade allvar med att ha målarverkstad.
Det är väldigt bra terapi för er som inte visste det! + att rita/måla är ett av mina intressen. När jag var liten ville jag bli konstnär. Men jag tror inte att jag har de rätta kunskaperna för det nu. Jag har inte hållt det intresset i liv så mycket, så kunskaperna försvinner ju. Men alla har alltid sagt att jag är duktig på det så det kanske ligger något i det.
Nu håller jag på och irriterar mig på mina glasögon som fått en fläck rakt framför mitt högra öga, så det måste jag fixa, och sen blir det lite terapi som sagt. Later!


03:17.

Har sett på Garden Party som sagt. Nu är klockan snart halv fyra så det är dags att gå och lägga sig. Jag gick ju upp tidigare än vad jag brukar igår, så jag ska försöka fortsätta med det och då är det inte så smart att vara uppe hela nätterna. Men jag får väl ställa klockan och hoppas på att jag går upp när den ringer.
Men nu är det läggdags som gäller. Jag är en aning trött. Sweet dreams!


Garden Party.


Jag har just sett klart på filmen Garden Party. Jag såg den bara för att Willa Holland är med i den. :)

Filmen handlar om den vackra 15-åriga tonåringen April (Willa) med ödmjuka ambitioner, som bor på den slemmigare sidan av Sunset. Hon försöker bara få sin ekonomi att gå ihop utan att hon behöver ta av sig kläderna - mer än hon redan har gjort.

Filmen var ungefär 1 ½ timme lång. Jag ville som sagt bara se den för att Willa var med i den, och hon spelade bra i den så det var roligt att se den. Men annars så var väl inte filmen någon höjdare enligt mig. Men om ni också gillar Willa så kanske det är värt att se på den ändå. :)My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you’ll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0