The weekend.

Hej!
Det känns som att jag inte har skrivit i bloggen på flera år trots att det var "igår" (fredag).

Jag och Angelica gick aldrig ner till varken Kappahl eller Åhléns. Vi åt frukost, såg på tv och sen kom vi på att jag skulle följa med henne hem eftersom hon skulle vara ensam hemma. Så när jag var klar och hade packat lite så åkte vi hem till henne.

Väl där så skulle vi bestämma vad vi skulle äta för mat. Och hennes mamma räknade upp en massa alternativ som alla innehöll kött. Synd att jag är vegetarian bara. Haha.

Vi åt iallafall pommes frites (och Angelica åt äcklig korv till) medans vi såg på "Getting There" (en film med Mary-Kate och Ashley ♥) runt åtta-tiden på kvällen. Jag älskar Mary-Kate och Ashley, och nästan alla deras filmer, men "Getting There" var verkligen tråkig. Jag skulle kunna spela in en mycket roligare film själv! Lätt! Så det var lite synd att filmen var dålig eftersom mina älsklingar var med i den.
Efter filmen och middagen så gick vi in till Angelica's rum igen. Och där såg vi halvt på "Flightplan" och så "lanade" vi. Inte på riktigt dock, men vi satt vid en varsin dator.

Sen runt halv 2 på natten eller något så blev jag sjukt trött och bäddade ner mig i Angelica's säng som jag fick sova i. (Hon tycker tydligen att hennes säng är för mjuk och att det är skönare att sova på madrass, inte mig emot!) Låg väl och pratade med Angelica ett tag men sen slocknade jag. Jag kommer inte ens ihåg att hon gått och lagt sig.

Och "idag" (lördag) så vaknade jag klockan 9 av att jag var tvungen att gå upp och gå på toa. Sen gick jag och la mig igen. Vi hade råkat somnat med tv'n på och det var något konstigt Lattjolajban som var på tv'n men det var jättetråkigt. Förut när jag kollade på det så var det iallafall bra!

Sen låg vi i sängen hela dagen tills klockan fyra. Haha. Nej, jag skojar inte. Jag satt upp i sängen och ibland låg jag ner, med datorn. Och Angelica satt vid datorn ibland och annars låg hon ner i sängen och kollade på tv. Vi såg bl.a. på "Agent Cody Banks" med Hilary Duff i en av huvudrollerna. Det var ett tag sen som man såg den filmen!
Sen kl 16:15 så tog jag bussen hem till mamma där jag hämtade rena kläder och lite annat, och sen kl 17:30 så åkte jag tillbaka till Angelica/pappa's hemort.
Sen dess har jag suttit vid datorn i min säng, käkat en av mina favoriträtter som jag tvingade pappa att laga till mig (pasta + creme fraiche + broccoli + champinjoner), gått och handlat godis och tidning med Angelica, läst tidning, suttit i köket i flera timmar och ätit och läst och pratat, gått hem till Angelica och hämtat grejer till henne eftersom jag tvingar henne att sova här.
Och sen har jag pluggat också. Pluggat på en lördag! Kan ni tänka er? Och jag går inte ens i skolan. Så varför pluggar jag? Jo, för att jag ska på en provspelning imorgon. Mer tänker jag inte berätta nu eftersom ingenting är säkert ännu, men så fort jag vet så kommer jag berätta om det var värt att plugga på en lördag eller inte.

Nu sitter jag i min säng och mina ögon stängs igen när som helst känns det som, och Angelica ligger i tältsängen bredvid min säng.
Nu orkar jag inte skriva mer så hejdå och godnatt.


READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0