More sickness.

Hej hej!
Idag har jag mått bättre än vad jag gjorde igår och iförrgår, men jag har fortfarande haft ont i huvudet så jag har legat i soffan och kollat på ett "Life of Ryan" marathon på MTV. Solen har varit utanför fönstret hela dagen men jag har inte velat gå ut. Har velat vara inne och vila så att jag kan bli helt frisk.

Och vill ni veta vad som hände för en stund sen? Även om ni inte vill veta så får ni veta det ändå. Det är dock ingen trevlig historia så ni kan sluta läsa nu om ni inte vill veta mer.
Fick iallafall väldigt ont i magen efter att vi hade ätit middag. Trodde det var för att jag kanske hade ätit för mycket så jag gick till badrummet för att göra nr 2 men det gick inte så bra. Gick tillbaka till soffan igen, och fick sen ännu mer ont i magen så jag gick tillbaka till badrummet för att göra nr 2 åter igen och då gick det bättre. Och sen hände något. Jag fick sjukt ont i magen och hela jag blev helt kallsvettig och jag undrade vad fan det är som händer. Sen fick jag en känsla av att jag skulle spy, och efter en liten stund fick jag också luta mig över handfatet och där spydde jag upp hela min middag! Det var precis lika mysigt som det låter.

Mamma tror att det beror på en fettchock. För det borde inte vara maginfluensa eftersom jag kunde äta frukost tidigare idag och jag har druckit jättemycket vätska idag och det har jag inte spytt upp. Det är bara middagen jag spydde upp. Och det var qournbiff och potatisklyftor. Antagligen står potatisklyftorna för fettet isåfall.
Och sen har jag inte heller träffat någon på några dagar, så jag kan ju inte heller ha blivit smittad av någon.
Mamma tror inte heller att det är maginfluensa för då hade jag spytt innan också.

Nu kommer jag inte våga äta något mer.
Jag som precis börjat äta frukost igen som jag varit dålig på att äta den senaste veckan. Ska jag nu inte våga äta bara för att vara rädd för att spy? Fyfan.

Nu orkar jag inte skriva mer. Ska ta det väldigt lugnt nu och hoppas på att inte spy något mer. Jag hatar verkligen att spy. Det och urinvägsinfektion är det värsta som finns inom sjukdomar, jag lovar er!

Hoppas ni har det bättre än vad jag har just nu. Jag skriver nog nästa gång imorgon! Hejdå!
Veronica | 2009-04-07 @ 23:56:14 | | http://veronicaodquist.webblogg.se/

usch, jag har också spytt. har vart vaken hela natten pga det. Det måste vara ngt som går nu för flera av mina vänner har också spytt o vart sjuka..READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0