090425.

Hej hej!
Min mobil ringde innan 10 imorse och det var Angelica som ringde och sa att jag kunde komma in till stan och hålla henne sällskap. Det enda jag tänkte på var väl att hon var bokstavligt galen som ringde mig så tidigt! Haha. Det kändes som att klockan var 6 på morgonen eller något. Hon är inne på idol-additionen i Stockholm med några stycken. En av dem ska söka, och hon är bara med som sällskap.
Men att gå upp TIDIGT på en lördag morgon är inte min grej.

Så jag gick upp runt 12-tiden. Lagom och bra tid för mig att gå upp på en lördagsmorgon.
Sen dess har jag inte hunnit göra så mycket. Ska väl ta och fixa iordning något att äta snart. Och jag måste även ta min medicin.

Mamma frågade mig för ett tag sen om hon kunde ta upp några av mina jackor på vinden (bara för att jag har 5 st jackor framme, det är ju inte mycket? He-he-he), och jag sa att hon kunde ta upp tre av dem. Så nu har jag bara mina vårjackor i hallen. Är det ett tecken på att det verkligen har blivit vår och att det snart är sommar? Jag hoppas det.
När mamma ändå var uppe på vinden så tog hon ner utemöblerna också. Så jag ska nog gå och känna om det är varmt på balkongen om ett tag, och om det är det så ska jag nog sitta där ett tag och envisas med att försöka få lite färg på mina likbleka ben. Önska mig lycka till med det.

Och ja, jag har inte en lika bra blogg som mina favoritbloggare har, men ändå så är det ju några stycken som läser min blogg. Så jag ska försöka bättra mig och försöka skriva oftare för eran skull och för min egen skull. Det är ju trots allt hur bra som helst att skriva av sig. + att jag ändå inte skriver för privata saker här i bloggen så det är lugnt. Sådant skriver jag i min riktiga dagbok istället.
Men jag har funderat på det och jag har bestämt att jag iallafall ska försöka skriva minst ett inlägg om dagen. Det låter bra va? Sen ska jag också försöka bli ännu bättre, men ni får ha lite tålamod med mig. Ibland har man helt enkelt ingenting att skriva eller så orkar man inte och då blir det att man struntar i det istället.

Om det är varmt ute så ska jag nog ta med mig mitt skrivblock ut på balkongen och försöka skriva lite. Jag har en story i huvudet som jag kom på för ett tag sen, som jag måste få ner på papper. Hittills har jag inte orkat sätta mig ner och skriva ner allt, men det är nog dags att göra det snart utifall jag skulle glömma bort det.

Men nu ska jag fixa något att äta och få på mig lite kläder. Hoppas ni får en fin lördag!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0